- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
Çok haklısın canımyani surekli bakıyorlar o an çıkmadı ya polip nasıl farketmediler ki bendede bahçeci daha ağır basıyor ama kararsız kaldım bu yorumu okuyunca iki denemem medicanada memnun kalmadım hiç.bu sefer arastırmadan olsun istemiyorum ilkinde medicanaya aşılama diye gittik tup yaptırdık hiç arastırmadan
Dokto farki vardir illaki ama esimde bende hic memnun kalmadik Bahceciden. Benim esim Amerikali, buradaki doktorlara guvenmedigim icin turkiyede olucam diye tutturdum. Sozde en iyi merkez Bahceciyi sectik ama sonuc tam bir mezimet...bu arada benim ilk tub bebegimdi, kiyaslayamiyorum ama bana cok paraci bi yer gibi geldi..her yerde par ve odeme konusuluyor...Doktor randevularim hep bir kosturma icinde, 5-10 fazla doktor sizinle ilgilenmiyor...Cok tuhafti, esim yabanci oldugu icin daha da yadirgadi..neyse negatifi aldim, agladim zirladim amerikaya geri donsum. Buradaki doktoruma gittim, o da rahimde kist oldugunu ameliyat olmam gerektigi, bunun tup bebek gibi bir asamada fark edelememesinin merkezin yetersizligini gosterdigini soyledi. Neyse, hemen ameliyat oldum, ve bana once asilama deneyelim sonra tup bebgi dusun dedi. Bu ay ameliyat sonrasi ilk asilamami oldum, ilk idrar testim silik de olsa positif cikti...insallah bi sorun cikmaz ve hamilelik olusur... Uzun lafin kisasi canim 4 sene sonra Bahcecide tutmayan tup bebek, amerikada kisa bir ameiyat sonrasi asilama ile oldu insallah...