ACİL TÜM BEBEK MERKEZİ VE DOKTOR ÖNERİSİ İSTANBUL AVRUPA 2022

Rabbim sana ve isteyen her kese nasip etsin canım İnşallah 🤲 yok canım kullanmadım sadece yumurta büyütme iğneleri verdi bana gonal f merifert bi tane daha vardı aynı gonal f gibi adını unuttum bide ondan en sondada yumurta çatlatma iğnesi yaptım 2 tane
Amin insallah canim🍀🙏 .. anladim canim cok tsk ederim bilgi icin

Canım sende polikistik overmi? Eğer öyleysede hiç telaşlanma polikistik over olub ilk denemeden pozitif sonuç alanlar çookk
Merhaba canim evet ya polikistik over adet olamama skntisi yasiyorum doktorlar kiloya bağliyor😔 cok düzensiz keske tüp bebege gerek kalmadan olsa ama takdiri illahi elimden geleni yapcam gerisi nasip artik🍀🙏 daha yaptirmadan yiprandim 3 yildir. Bide aile ici piskolojik siddet bu konuyla alakali cok icim parcalaniyor..

Merhaba canim evet ya polikistik over adet olamama skntisi yasiyorum doktorlar kiloya bağliyor😔 cok düzensiz keske tüp bebege gerek kalmadan olsa ama takdiri illahi elimden geleni yapcam gerisi nasip artik🍀🙏 daha yaptirmadan yiprandim 3 yildir. Bide aile ici piskolojik siddet bu konuyla alakali cok icim parcalaniyor..
Canım zaten bizim psikolojimizi bozan her kesin karışması yaraya tuz basar gibi sormaları anlamıyorlar ki veren de Allah alanda Allah Allah ne zaman isterse verir bizim elimiz de olan bir şey deyil ki sürekli baskı yapıyorsunuz inanki hiç kimseye mesaj atmak istemiyordum topluluk içine gitmek istemiyordum hemen sorub sonrada teselli ediyorlar Allah büyüktür olur bilmem ne sanki zevk alıyorlar insanların yüzüne vurmaktan

Sevgili oluyorsun ne zaman isteyecekler nişanlanıyorsun düğün ne zaman düğün oluyor daha başlıyorlar nereye gitsen kimle konuşsan bir şey varmı kaynanamı arıyorlar gelinin bi şeyi varmı annemi arıyorlar bi. Şey varmı yok diyorsun neden olmuyor doktora gittilermi insanlar başkalarının hayatına düşüncesizce yorum yapmaktan karışmaktan ne anlıyorlar sanki bizle beraber büyütecekler o bebekleri

Yaklaşık 6 ay önce polikistik over tanısı kondu banada insülin direncim çıktı birde pkosla birlikte fazla kilo olduğu için oluyor inofolic ,glifor ve d vitamini takviyesi kullandım bu ay gebelik testim pozitif kese hala görünmedi cuma günü gidicem umarım tutunur 🙏 piskolojini bozma sakın ben kimseye söylemedim ne bu rahatsızlığı ne de bebek düşündüğümü soranlara da düşünmüyorum sizi ilgilendirmez şeklinde cevap verdim çünkü çevre baskısı ve piskoloji çok önemli stres yapma çok büyütülecek korkunç bı hastalık değil ve gebe kalan çok arkadaşım var umarim yakında güzel haberler alırız 🙏

Yaklaşık 6 ay önce polikistik over tanısı kondu banada insülin direncim çıktı birde pkosla birlikte fazla kilo olduğu için oluyor inofolic ,glifor ve d vitamini takviyesi kullandım bu ay gebelik testim pozitif kese hala görünmedi cuma günü gidicem umarım tutunur 🙏 piskolojini bozma sakın ben kimseye söylemedim ne bu rahatsızlığı ne de bebek düşündüğümü soranlara da düşünmüyorum sizi ilgilendirmez şeklinde cevap verdim çünkü çevre baskısı ve piskoloji çok önemli stres yapma çok büyütülecek korkunç bı hastalık değil ve gebe kalan çok arkadaşım var umarim yakında güzel haberler alırız 🙏
Ayy cok heycanli cok sevindim gercekten allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin🙏🧿, sen baştan yapmissin yapacagini tepkini koymussun ben aile bildiklerimle skntimi paylaştim adımi " menepozlu" koydular. Bende metformin kullaniyorum gliforun aynisi aslinda bu hafta basladim öncedende kullandimda mide bulantisina dayanamadm bu sefer skcam disimi vitaminleride kullaniyorum ama bakalim nasip 6 ay kisa süre hemen tani koyulmus tedaviye baslanmis ben ergenligimden beri megersem cekiyormusum.bu skntiyi 2 sene önce tani koydu doktor ondan öncekiler anlamadi bi türlü adet düzensizligi varmiydi sende acaba? Ben 3 aydir olmuyorum.yine 😔

Merhaba
Ben aret hocada tedaviye başladım. Transfer olmak için adet olmayı bekliyorum.
Sonucum ne olur bilmiyorum ama memnunum açıkçası.

Merhaba canim ben yurt disindayim, fakat istanbula gelip yaptirmayi düsünüyorum bende bir tüp bebek merkezi arayisi icindeydim ,

icindeydim diyorum cünkü gönlümde bir yer var oda Bahceci tüp bebek merkezi. Istanbulda bahcecide Dr.cem çelik var birde Dr.Remzi abalı ikiside cok başarılı ve etrafimda giden akrabalar cok. Elbette diğer tüp bebek merkezleride mutlaka iyidir. Bu birazda labuvuatorlarla alakali bir durum aslinda.. ama en cok orasi icime sindi daha gitmeden benimle ilgilenmeleri arayip bilgilendirmeleri hic ugramadigim halde mesaj atip kafama takilan bisey var ise yardim edebiliriz demeleri cok hoşuma gitti ..sana önerim eğer gideceksen tüp bebek merkezine daha öncesinde bir Rahim filmi cekil işlemi hizlandirmis olursun cünkü tüp bebekte yada benzer işlemlerde doktorlar o raporu mutlaka istiyorlar.. umarim iyi bi karar verip iyi doktorlarla karşilasirsin🍀🙏
Şişli Fulya da Sami Meftun Cengiz doktor olarak kensinden memnunum ben 4-5 sene hiç adet olamadım çok doktora gittim hiç sonuç alamadım ama Sami bey sağolsun tedavisi ile artık regl oldum ve pazartesi embriyo transferi Oldum Sonuç bekliyorum

Bende 2senedir Bahçeciye gidiyorum çok memnunum çok ilgili çok güleryüzlüler doktorlar asistanlar kendi numaralarını veriyorlar istediyin zaman ulaşa biliyorsun hepsine bide Baş hemşire Zeynep hanımın numarasını veriyorlar onada istediyiniz zaman ulaşa biliyorsunuz istediyiniz konuda.Ben oraya gittim etrafım danda hep o hastaneyi söylediler bana çok iyi hastane git dediler zaten oraya gittiyim halde başkaları tarafındanda orası tavsiye edildi bana
iki senedir neden oraya gidiyorsunuz ki? şimdiye kadar sonuç almış olmanız lazımdı, alamadıysanızda demek ki başarılı olamamışlar. çok saçma geldi iki senedir gidiyor oluşunuz! biraz reklam gibi!

Bende öyle duydum onun icin gitmek istiyorum ama hanimefendi hic memnun kalmamis merak ettim dogrusu bahcecide hangi doktora gitmis kendisi..
doktor ismi vererek kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bende orası ile ilgili olumlu yorum yapanlara hiç anlam veremiyorum,acaba reklam amaçlı bilerek mi birileri yazıyor diye düşünmeden edemiyorum. doktorlar tipe göre muamele yapıyor desem tipimle ilgili bir sorun oldugunuda sanmıyorum. doktorun o andaki ruh hali desem bu seferde doktorun hemşiresi, kurumda çalışan diğer kişiler falan hepsimi aynı gün aynı anda problemli olur? mutlaka doktordan doktora fark vardır. bu kadar adı duyulduysa elbette başarılı olmuştur ama ben hiç memnun kalmadım. oraya giden insanlar en az 50-60 bin tl para harcamayı göze alarak gidiyor. dogal olarak standart bir özel hastaneden bile daha fazla ilgi bilgi verilmesini falan bekliyorsun.

bekleme süresi, ücreti, davranışları hiç önemli değil yeter ki sonuç iyi olsun ama ilk denemesi olan bir çok anne adayı bu süreçler hakkında hiç birşey bilmiyor. bende bilmiyorum. karşımda beni aydınlatacak, yönlendirecek bir doktor istiyorum. "hadi parayı ver sırasdaki gelsin" gibi bir muamele yapacak bir doktor istemiyorum. tüp bebek dediğiniz şey zor ve uzun bir sürecek. her zaman pozitif sonuç alınmıyor bu sebeple sonu olmayan bir para akışı söz konusu oluyor. zaten bir ton para verecegimiz bu kurumlardan biraz nezaket, ilgi ve en önemlisi bilgilendirme, tedavi beklememiz çok enterasan olmasa gerek. ben bahcecide gittigim doktorda bunu göremedim, doktorun hemşiresinde göremedim.

yine de bahçeciden aklımda bir doktor var. duruma göre ona da muayene gideceğim. umarım onda bu hayal kırıklığını yaşamam.

iki senedir neden oraya gidiyorsunuz ki? şimdiye kadar sonuç almış olmanız lazımdı, alamadıysanızda demek ki başarılı olamamışlar. çok saçma geldi iki senedir gidiyor oluşunuz! biraz reklam gibi!
Her kes deneyimini anlatıyor soranlara yardımcı ola bilmək işin ben anlatıncamı size reklam gibi geldi? Bu 2senede biz sürekli tüp bebek yaptırmadık ilk gittiğimizde Doktor para için hemen gelin tüp bebek yapalım demedi bize uzun süren tedavi uyguladı eşim de hormonlardan dolayı hareketli sperm çıkmıyordu doktor önce sorunu hall edelim İnşallah 6ay içinde kendiliğindende olur dedi ve sürekli buraya gelmenize gerek yok 2 ayda bir tahlilleri yaptırıp bana gönderin dedi Biz de öyle yaptık 6 aylık tedavi sürecinin sonunda Tüp bebek tedavisine başladık Ve ilki başarısız oldu Ondan sonra doktor biraz daha bekleyelim vücudun dinlensin ikincisine öyle yapalım dedi Biz de maddi durumlardan dolayı 7-8 ay beklemek zorunda kaldık 2ci tüp bebeğe başladığımızda yumurta toplama gününe iki gün kala covid testimiz pozitif çıktı maalesef tedavi yarım kaldı üçüncüye de maddi durumumuzdan dolayı yine 7 - 8 ay beklemek zorunda kaldık Temmuz'da tedaviye başladık rahim dinlendirme yaptı doktor bu sefer ağustosta transfer yapıldı çok uğraştık ve çok şükür şimdi hamileyim Allah isteyen her kese nasip etsin bu cuma keseyi görmeye gidicem İnşallah keseyi de görürüz.

Canım sen Bu sürece girdin mi bilmiyorum ama bende bu süreci yaşamadan önce öğle sanıyordum gidiyorsun hemen tüp bebek yapıyorlar bebeğin karnında hazır öyle olmuyor maalesef bu süreç çok uzun bi süreç oluyor sen aceleci davrandıkça daha da çok uzuya biliyor ilk tüp bebek tedavisi başarısız ola biliyor ama ilki başarısız oldu hemen başka doktor arayım oda olmuyor çümkü doktorunun çabasını görüyorsun memnun kalmasam tabi ararım ama öyle olmuyor inanmak lazım sürekli hastane gezib her kesden ayrı şeyler duymak ayrı tedaviler almak inan bu daha çok yıpratıcı 2ci de zaten covid olduk burdada onların Bi sucu yok 3cüde çok şükür oldu Allah isteyen her kese nasip etsin çok şükür 9tanede 5gün embriyosu dondurduk.Burda her kes deneyimini paylaşıyor insanlara yardımcı olmak için sadece benim yorumuma reklam demen inanki beni çok üzdü ben niye reklam peşine düşüm ki zaten yorumlarımın hepsini okursan para konusunda çok aceleciler parayı almadan bi şey yapmıyorlar onu bile yazdım her kes bizim gibi umut peşine düşüyor elinde ne var ne yoksa bu doktorlara harcıyor yeterki bu güzel duyguyu yaşıyıb anne baba olalım diye ben benim gibi bu hissi yaşayan insanları niye yalan söyleyerek kandırım ve inan bana bizi bizden başka anlayan kimse olmaz Ama bu bana ders oldu demekki senin samimi bi kalple yardımcı olasın diye söylediyini başka yere çekip böyle yanlış anlayan insanlarda var bi daha bu konu da asla yorum yapmam zaten ben kadınlar kulubunu transfer olduğum gün açtım ve bir birimize umut olduk beraber bekledik Son sözümde İnşallah Rabbim isteyen her kese nasip etsin İnşallah sizin için en hayırlı olan hastaneyi doktoru çıkarsın Allah karşınıza

Canım sen Bu sürece girdin mi bilmiyorum ama bende bu süreci yaşamadan önce öğle sanıyordum gidiyorsun hemen tüp bebek yapıyorlar bebeğin karnında hazır öyle olmuyor maalesef bu süreç çok uzun bi süreç oluyor sen aceleci davrandıkça daha da çok uzuya biliyor ilk tüp bebek tedavisi başarısız ola biliyor ama ilki başarısız oldu hemen başka doktor arayım oda olmuyor çümkü doktorunun çabasını görüyorsun memnun kalmasam tabi ararım ama öyle olmuyor inanmak lazım sürekli hastane gezib her kesden ayrı şeyler duymak ayrı tedaviler almak inan bu daha çok yıpratıcı 2ci de zaten covid olduk burdada onların Bi sucu yok 3cüde çok şükür oldu Allah isteyen her kese nasip etsin çok şükür 9tanede 5gün embriyosu dondurduk.Burda her kes deneyimini paylaşıyor insanlara yardımcı olmak için sadece benim yorumuma reklam demen inanki beni çok üzdü ben niye reklam peşine düşüm ki zaten yorumlarımın hepsini okursan para konusunda çok aceleciler parayı almadan bi şey yapmıyorlar onu bile yazdım her kes bizim gibi umut peşine düşüyor elinde ne var ne yoksa bu doktorlara harcıyor yeterki bu güzel duyguyu yaşıyıb anne baba olalım diye ben benim gibi bu hissi yaşayan insanları niye yalan söyleyerek kandırım ve inan bana bizi bizden başka anlayan kimse olmaz Ama bu bana ders oldu demekki senin samimi bi kalple yardımcı olasın diye söylediyini başka yere çekip böyle yanlış anlayan insanlarda var bi daha bu konu da asla yorum yapmam zaten ben kadınlar kulubunu transfer olduğum gün açtım ve bir birimize umut olduk beraber bekledik Son sözümde İnşallah Rabbim isteyen her kese nasip etsin İnşallah sizin için en hayırlı olan hastaneyi doktoru çıkarsın Allah karşınıza
Sizi kırdıysam çok çok afedersiniz. buralarda çok reklam içerikleri görüyorum ve bu da insanları çok yanıltıyor. neden o reklamları adminler kaldırmıyor bilmiyorum. ben cidden bilmiyorum yeni yeni ögrenmeye başladım bu sürecleri. ben bahcecide "hoşgeldin hadi hemen tüp bebege başlayalım" tavri gördügüm için öyle söyledim. sizi üzdüysem çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın yardımcı olmaya calıstıgınız için çok teşekkür ederim. Allah saglık sıhat içerisinde evladınızı en kısa zamanda hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin. saglık sıhat içerisinde büyütün. ben bahcecideki tavırdan çok hayal kırıklıgına ugradım ve üzüldüm. birazda bu yüzden alınganlık yapmış olabilirim. dedigim gibi cünkü orada iyi olan tek bişey bile görmedim. artık sansmı benimki yoksa o anda oradaki insanlardan kaynaklı mı bilemiyorum. onlara olan tepkimi yönlendirmiş olabilirim lütfen kusura bakmayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sizde kusura bakmayın lütfen. böyle bir dönemde asla sizi üzmek istemem.

doktor ismi vererek kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bende orası ile ilgili olumlu yorum yapanlara hiç anlam veremiyorum,acaba reklam amaçlı bilerek mi birileri yazıyor diye düşünmeden edemiyorum. doktorlar tipe göre muamele yapıyor desem tipimle ilgili bir sorun oldugunuda sanmıyorum. doktorun o andaki ruh hali desem bu seferde doktorun hemşiresi, kurumda çalışan diğer kişiler falan hepsimi aynı gün aynı anda problemli olur? mutlaka doktordan doktora fark vardır. bu kadar adı duyulduysa elbette başarılı olmuştur ama ben hiç memnun kalmadım. oraya giden insanlar en az 50-60 bin tl para harcamayı göze alarak gidiyor. dogal olarak standart bir özel hastaneden bile daha fazla ilgi bilgi verilmesini falan bekliyorsun.
Anladim canim tabikide yani böyle seyleride duyuyorum , her hastane ile alakali duyuyorum sadece bahceci degil seninki kötü bir deneyim olmus umarim bundan sonraki gidenler ben dahil iyi bir tecrübe ediniriz hani herkes kendi yasayip tecrübe edinmesi lazim illaki olmustur öyle bisey illaki onlarinda cekemeyenleri bile vardir belkide basarilarindan dolayi bilmiyorum artik anca gidince görürüm bende ama eger öyleyse zaten cok yazik yani insanlar ne piskolojiyle gidiyor oraya hem beden olarak hemde maddi olarak insan yipraniyor tabiki az cok tahmin ediyorum.. umarim eger bebisin olmadiysa yoksa allah sanada en kisa zamanda nasip etsin 🧿🙏 bende 3 yildir istiyorum insanlik iste ne duysak ne görsek herseyi deniyoruz denemek istiyoruz..

Şişli Fulya da Sami Meftun Cengiz doktor olarak kensinden memnunum ben 4-5 sene hiç adet olamadım çok doktora gittim hiç sonuç alamadım ama Sami bey sağolsun tedavisi ile artık regl oldum ve pazartesi embriyo transferi Oldum Sonuç bekliyorum
Yaa öylemi cok sevindim gercekten allah razi olsun doktora , bende adet olamama skntisi var nolcak bilmiyorum

Sizi kırdıysam çok çok afedersiniz. buralarda çok reklam içerikleri görüyorum ve bu da insanları çok yanıltıyor. neden o reklamları adminler kaldırmıyor bilmiyorum. ben cidden bilmiyorum yeni yeni ögrenmeye başladım bu sürecleri. ben bahcecide "hoşgeldin hadi hemen tüp bebege başlayalım" tavri gördügüm için öyle söyledim. sizi üzdüysem çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın yardımcı olmaya calıstıgınız için çok teşekkür ederim. Allah saglık sıhat içerisinde evladınızı en kısa zamanda hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin. saglık sıhat içerisinde büyütün. ben bahcecideki tavırdan çok hayal kırıklıgına ugradım ve üzüldüm. birazda bu yüzden alınganlık yapmış olabilirim. dedigim gibi cünkü orada iyi olan tek bişey bile görmedim. artık sansmı benimki yoksa o anda oradaki insanlardan kaynaklı mı bilemiyorum. onlara olan tepkimi yönlendirmiş olabilirim lütfen kusura bakmayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sizde kusura bakmayın lütfen. böyle bir dönemde asla sizi üzmek istemem.
Canım başta çok üzüldüm ama okuyunca sanada hak verdim niye öyle yapmışlar ki sana direk gel tüp bebek yapalım öyle şeymi olur konuşmadan aydınlatmadan sorun ne normal yolla ola bilir mi olmaz mı daha bir şey söylemeden tahlil falan istemeden çok saçma bende olsam senin gibi düşünürüm hangi doktor du canım saçmalamış gerçekten haklısın canım maalesef içlerinde çok var öyleleri Allah karşımıza gerçekten işinin ehli olan doktorlar çıkarsın İnşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız İnşallah gerçekten hem maddi hem manevi çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim isteyen her kese nasip etsin 🤲🤲

Kızlar tüp bebek üstüne olan yerler ticarethane gibi artık bizde gittik doktor bize aşılama dahi yapmamışken direk tüp bebek dedi (sebepsiz inferlite). Tutumları davranışları adamına göre bencede beni hiç tatmin etmedi ama laboratuvar olarak orasıda cook iyiymiş malesef ki. Ne diyim kimseye kendınızı ezdirmeyin bizler anne olmak istiyoruz bunu paraya dökmeye hakları yok kişilik görüntü olarakda yargılayamaz doktor da yapamaz yardımcı ablada yapamaz..!!❤️

X