⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Sole kısa gecım rızelıyım ank buyudum annem vefat ettı babam ıflas ettı xd sona ben mımar oldum ama mazada mudurluk yapıodum meslegımı yapmadım kocam ınsat sırketı var suan hamılelıkten evdeyım patlıom hwp calsyodum suan hıx bıtarafımı kaldramhorum xd ama arada hızlı yaAcam dıe eksık yazarım sımdıden k bakmayın eglencelyım eaprı severım samata olsun yeter ama en onwmlısı yrdımlasmayı severım yanı bırının derdıne ortk olmak benı mutlu eder kısı kım olrsa fark etmez burdan bıle yardımcı olmk severım annemı kucuk yasta kaybetım bu yuzden erken olgunlastım derler ya yasla deıl yasananlar olgunlastrıo onun gıbı

Tamam la ogrenecem ama yarin yapip foto isterim
Uyuz hemen de tasdik istiyor çok kılsın
Abla fragman değil bütün filmi anlatmışsın
Şaka bi yana başın sağolsun ben de annemi kaybettim maalesef.... Senin bebiş kaç aylık, doğum ne zaman

Suan yazanlardan herkes evli, cocuklu . Bi ben bekar . Cok israr ettiler evlenmedim.

lingen Almanyadan, beratti ben Londra arada gorusuruz, denas Kenya'dan.

Samata yapiyoruz ama girgir yapani ayipliyoruz. O yuzden sen de dikkat etsen iyi olur.

Iki hamile arasi bi dilek dileyeyim ben.

Hayırlı olsun allah sagsalım kucamıza almayı nasıp eder ıns Denas14__
Amin insallah canim seninde insallah..
Kizlar size iyi sohbetler , gorusuruz
Gorusuruz kendine iyi bak iyi aksamlar

Kenya haha

Evlenmeyi dile. :))

Samata ve girgir arasindaki farki anlatir misin ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…