⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Twitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllık:işsiz:

:KK70::KK70:

Ben varım:rolleyes::rolleyes:

E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye:KK34:

Gelicem zaten bi gün Londra'ya
Teyzem orda oturuyor, gelirken de sana kendi elimle yaptığım tereyağı peynir çökelek kırma zeytin toplar getiririm:KK70::KK70:
Bana da getir ben de isterim :mad:

Twitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllık:işsiz:

:KK70::KK70:

Ben varım:rolleyes::rolleyes:

E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye:KK34:

Gelicem zaten bi gün Londra'ya
Teyzem orda oturuyor, gelirken de sana kendi elimle yaptığım tereyağı peynir çökelek kırma zeytin toplar getiririm:KK70::KK70:
Ooo mutlaka beklerim. :rapci:

Iste ornek sultan. :KK53:

Hah oda arkadası yapın koca konakta bı bana yer yokmu xd

Sen 19 numaraya yerlestin. beratti beratti nin eski odasi. :KK53:

Oku madem dun nadasa biraktigin sayfalari okumamissindir daha ama ahh ahh :KK70:
Nadasa biraktigim 6 sayfa var. Baya ciddi takilmam gerek orada. Performansim dusuyor ama mutlaka okuyacagim. :işsiz:

Ay sıs sımıdı bole yemk fln dıonuz zaten hamıleyım as erıom xd dun gecenın korunde cıgkofte ıstedım herıf gece cıg koftecınaradı bıde maarka verıom ordan al dıe xd nanelı yapıolar guzel oluo bugunde ıskender cektı cqnım xd

X