- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.661
Nere gidiyon kız
Cocugunun disi dusmuste ona bakiyor. Gitti bana kaldiniz hii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nere gidiyon kız
Amin insallah canim seninde insallah..
Gorusuruz kendine iyi bak iyi aksamlar
Kenya haha
Evlenmeyi dile. :))
Samata ve girgir arasindaki farki anlatir misin ablam
Senin esin benzerin yok ruhunun hic yokturTDK sozlugune gore Samata : Gurultu patirti imis kardis.
Evlenmek degil de ruh esimi bulmayi dileyeyim. Nasil bi sey cikacak cok merak ediyorum.
Senin esin benzerin yok ruhunun hic yoktur
Baska bisi dile:)
Hoşgeldin canım :)) iyiki özet gectinSole kısa gecım rızelıyım ank buyudum annem vefat ettı babam ıflas ettı xd sona ben mımar oldum ama mazada mudurluk yapıodum meslegımı yapmadım kocam ınsat sırketı var suan hamılelıkten evdeyım patlıom hwp calsyodum suan hıx bıtarafımı kaldramhorum xd ama arada hızlı yaAcam dıe eksık yazarım sımdıden k bakmayın eglencelyım eaprı severım samata olsun yeter ama en onwmlısı yrdımlasmayı severım yanı bırının derdıne ortk olmak benı mutlu eder kısı kım olrsa fark etmez burdan bıle yardımcı olmk severım annemı kucuk yasta kaybetım bu yuzden erken olgunlastım derler ya yasla deıl yasananlar olgunlastrıo onun gıbı
Benımkı senaryo bu frqgman hosbuldumHoşgeldin canım :)) iyiki özet gectin
Vala ruh esın cok ıyı olur allhtan kendın ıcın en ıyısını dıle basta hayrlısını bunlar olnxa evlılk oluo ben m esım ruh esm gıbı gercektenhep dua ettm rabıme hayrlysa ver dıe ıns bole goder senn ıcınde dua ederım
Ruh öküzü herkezde mevcutRuh esim yok gibi geliyor bana artik ama ruh okuzum olabilir.
Ruh öküzü herkezde mevcut
İşte o yüzden senin farklı bisi bulman lazimHerkeste olunca pek bi degeri kalmiyor.
Bak aslınsa benım herıf ruh okuzum odaha ıyı oluo arada o okuzluk yapıo ben bole ıku tırıp atıom hop dedımı yapıo okuzu egıtemk zor zaman alıo ama kıymer bılıyolar
İşte o yüzden senin farklı bisi bulman lazim
Senın olunca farklıo oluo her okuzun kendıne has ozelklerı var mesela benım okuz tam bı laz ınadı tutmu yandık bende lazm karsolklı ınatladıoz benımkı tam bı vaka ılgılı fln gecen hıc cıcek almıon dedım gıtmıs bahceden gul koortp getrmıs bune len dedım cıcek dıo ben bılmıodum cıcek oldunu sankı ornk mısalHerkeste olunca pek bi degeri kalmiyor.
Essiz zaten..Bu ruhumun essiz oldugunu gosterir. Zugurt tesellisi 2.
Ben bahçeden kopartilip getirilen çiçeğe bile raziyim misalSenın olunca farklıo oluo her okuzun kendıne has ozelklerı var mesela benım okuz tam bı laz ınadı tutmu yandık bende lazm karsolklı ınatladıoz benımkı tam bı vaka ılgılı fln gecen hıc cıcek almıon dedım gıtmıs bahceden gul koortp getrmıs bune len dedım cıcek dıo ben bılmıodum cıcek oldunu sankı ornk mısal
Vaala sevgılyekn dıodu benden bkleme dıe ha bıde vala buket olark gelen cıcek yemınle ısteme cıxgım o bahcedekı gulde soledım dıe xdBen bahçeden kopartilip getirilen çiçeğe bile raziyim misal
La napim ben daha öncede açıkladı ben herkes yazıyorum "akıllı" telefonum herkez diye düzeltiyorMazef kurban olayim herkez degil herkes