- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.621
Bana da getir ben de isterimTwitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllık
Ben varım
E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye
Gelicem zaten bi gün Londra'ya
Teyzem orda oturuyor, gelirken de sana kendi elimle yaptığım tereyağı peynir çökelek kırma zeytin toplar getiririm
Sen bana Kayseri sucuğu yolla onu beceremiyom çünküAy kiyamam sen gurbetteydin di miiiigg
Sen canin cekince soyle ben burdan yollarim. Gelene kadar istegin gecer boylece kilo almazsin
Ooo mutlaka beklerim.Twitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllık
Ben varım
E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye
Gelicem zaten bi gün Londra'ya
Teyzem orda oturuyor, gelirken de sana kendi elimle yaptığım tereyağı peynir çökelek kırma zeytin toplar getiririm
Hah oda arkadası yapın koca konakta bı bana yer yokmu xd
Nadasa biraktigim 6 sayfa var. Baya ciddi takilmam gerek orada. Performansim dusuyor ama mutlaka okuyacagim.Oku madem dun nadasa biraktigin sayfalari okumamissindir daha ama ahh ahh
Hoşgeldin canımmAy sohbete grıyım bende bos odanız yokmus bırınıze mısaafr gelyımkonu neydı tv yenı actım xp bıdebenım ıcın tekrar gecermısınız
Londradaysan getireyim:)Bana da getir ben de isterim
Ooo mutlaka beklerim.
Iste ornek sultan.
Tesekur ederım
Sen 19 numaraya yerlestin.beratti nin eski odasi.
Nadasa biraktigim 6 sayfa var. Baya ciddi takilmam gerek orada. Performansim dusuyor ama mutlaka okuyacagim.
Gorumcem kayseri usûlü sucuk yapiyor aliyim mi sana tarifiniSen bana Kayseri sucuğu yolla onu beceremiyom çünkü
250 cok bile250 mi:-/ cok yolladin sagol nasil tasirim ben onu
Hoşgeldin canımm
Ay gel ben seni Misafir ederim, burcun da bendenmiş zati:)
Londradaysan getireyim:)
Trdeysen uzak ora gelemem
Ciddi misin kığızzzzzzzGorumcem kayseri usûlü sucuk yapiyor aliyim mi sana tarifini
250 cok bileBenim nasil pinti oldugumu bilmiyorsun galiba
YarıldımmmIzmir 'de o ama kendini Londrada saniyor.
Tamam ogrenince hemen mesaj atacagim.Ciddi misin kığızzzzzzz
Ay hemen tel aç sor ve bana yaz bekliyom
Hem londralı hem pinti250 cok bileBenim nasil pinti oldugumu bilmiyorsun galiba
Londra dayim , Tr de olsam istemezdim zatenHoşgeldin canımm
Ay gel ben seni Misafir ederim, burcun da bendenmiş zati:)
Londradaysan getireyim:)
Trdeysen uzak ora gelemem
Aaaahh şimdiTamam ogrenince hemen mesaj atacagim.
Hem londralı hem pinti