⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Sağol canım :)

Tamam tamam kalırımm çıkmazsam tabi :))
Burayla alakalı birşey değil, internetten uzaklaşsam fena olmaz bir süre ama onu da beceremiyorum ki

Gitmek isteyene kal diyemem. Gitme vakti gelince ; herkesin kendince sebepleri vardir. Bunlari sorgulamak bana dusmez.

Belki bi gun ben de giderim.

A AklinYolu1 2 numeroya beni al. En cok ben cene yapiyorum burda sabah acip havalandirip temizliyorum

Torpil yok. Sayicam mesajlari tek tek. Su su kadar yazdi. Kimler tek mesaj yazip kacmis gorucez.

Bu gece yarisi 12 den itibaren basliyor.

7 no ya mi gectim , komsularim degisti o zaman nasilsiniz kizlar , giremedim bugun fena grip oldum

Gecmis olsun havalar bi isinip bi soguyunca boyle oluyor.

Simdi gordum Sen arkamdan konus arkadasin grip oldu kafasini kaldiramiyor
Ben yazmadim kuzenim yazdi.

Luckycim ben 7 ve 19 numara odalarda gorunuyorum , bana iki oda mi verdin soyle genis , genis oturayim keyfime bakayim

4 komsulu sultan.

Iki oda iyi guzel de odev sayisida artmasin sonra

Sana duble odev.

Yolarım vallahi seni, bi de dalga geçiyo
Ben bu adama ulaşabilmek için kızına yazdım zati ama cvp vermedi şırfıntı

Gel beraber gidelim ben Matt 'e sen Johny e .

Çiftçiden sütü alıyorsun hafif ılıtıyorsun sonra içine peynir mayası atıyorsun yoğurt gibi mayalayıp üstünü kapatıp 3-4 saat bekliyorsun
Sonra açıp peynir topaklarını süzme torbalarına koyup ağzını bağlıyorsun üzerlerine ağırlık koyup suyu iyice süzülene kadar bekletiyorsun... Sonra tuzlu suda kaynatıyorsun bikaç dakka ya da direk tuzlu suya basıyorsun
Anlatıldığı kadar uzun sürmüyor ama:)

Tembellikte çığır acmis ben hayatta yapamam bunu ha. Bravo
beratti yap da yiyelim

A AklinYolu1 beğene beğene iniş yapiyor:))))

Daha okuyacak 40-50 sayfam mi ne var. Sonra okurum.

lingenden ana ocagi sohbetimiz sona ermistir.

Kiz sen hamaratsin gelsene bizim eve.

Bura turkiye burda torpil cok normal bisi kimse yadirgamaz

Benıde alırmısın

Bura turkiye burda torpil cok normal bisi kimse yadirgamaz

Torpili sevmiyorum. Haksizliga ve birinin hakkina giricem diye cok korkarim. Siz bana torpil gecebilirsiniz ama.

Her sayfayi okumak zorunda degilsin ki salla gitsin

Okumak zorundayim iste her seyden haberim olacak her seyden.

Benıde alırmısın

Bos odamiz kalmadi uzgunum.

Tabi ki de kalici isen burcunu yazar misin?

Lingen bravo marifetlisin baya , uzun ismis . Ben ciftci bulursam bir gun sut alip deneyeyim

Valla dalga gecmedim inan bir yolu olmali teknoloji caginda yasiyoruz..yabanci dilinde var bence twit at
Twitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllık
A AklinYolu1 beğene beğene iniş yapiyor:))))

Ben varım
Tembellikte çığır acmis ben hayatta yapamam bunu ha. Bravo
beratti yap da yiyelim
E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye
Daha okuyacak 40-50 sayfam mi ne var. Sonra okurum.

lingenden ana ocagi sohbetimiz sona ermistir.

Kiz sen hamaratsin gelsene bizim eve.
Gelicem zaten bi gün Londra'ya
Teyzem orda oturuyor, gelirken de sana kendi elimle yaptığım tereyağı peynir çökelek kırma zeytin toplar getiririm

Oku madem dun nadasa biraktigin sayfalari okumamissindir daha ama ahh ahh

Ay kiyamam sen gurbetteydin di miiiigg

Sen canin cekince soyle ben burdan yollarim. Gelene kadar istegin gecer boylece kilo almazsin

Ay sohbete grıyım bende bos odanız yokmus bırınıze mısaafr gelyım konu neydı tv yenı actım xp bıdebenım ıcın tekrar gecermısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…