⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben oyle romantik biri degilim. Cicek getirmesin bana. Ben bilgisayar oyunlari oynayalim , aksiyon gerilim filmleri izleyelim isterim. Ha bi de beni sikmasin. Kafama gore tatile gideyim, kafama gore cikayim gibi.

Ev isi de yapmayayim. Plastik bardak , tabak gibi. Haftada bir biri gelsin temizlik yapsin. Yemekleri disaridan soyleyelim.

Benden de bi okuz cikti.

Essiz zaten..
Est. Yahu.
Dogru zaman-mekan-kisi uclemesi tutmadi o kadar

Sence yukaridakileri kabul eden bir erkek cikar mi.

Vaala sevgılyekn dıodu benden bkleme dıe ha bıde vala buket olark gelen cıcek yemınle ısteme cıxgım o bahcedekı gulde soledım dıe xd
Benimki de mesela sahurda kalkmış bana ellememiste kendi hazırlamış yemiş mutfağı toplamış bulaşık makinesini çalıştırmış. Ama gel gorki kizima bakarken hiç yardımcı olmaz.kendim yaptım sanki

Cikar. Caninin kiymeti bilen,parasi olan adam yapar bunlari.

Hadı ben bugun kacar benım okuzum geldı tanısdımza memun oldum gorusmk uzere sohbetınız cok hos benıde aranıza aldınız ıcn tekrr teskr ederım

Her zaman bekleriz.

Cikar. Caninin kiymeti bilen,parasi olan adam yapar bunlari.

Ciksin ben de goreyim. Esra ya cikicam bunlari diyicem. Varsa gelsin diyicem. Beni linc edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…