- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.641
Kalbini ferah tut cin gibidir o minnoş :)Kiyamam benim kac haftalik oldugumu da bilirmis yirim:)
Yarin doktora gidecegim.cok sıkıntılı gecti bu hafta umarim birsey yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbini ferah tut cin gibidir o minnoş :)Kiyamam benim kac haftalik oldugumu da bilirmis yirim:)
Gorumcemle pek konusmayiz ki hususi aramam laf arasinda soracagim olmaz mi sanki yarin kalkacak sucuk yapacakAaaahh şimdi
Yarın olmaz şimdi
Aman şimdi şimdi
Çilli bom bom bom çilli bom bom
Ooo melez pinti en tehlikeli türHemde izmirli
Amin insallah balim.Kalbini ferah tut cin gibidir o minnoş :)
Ya yapacaksamGorumcemle pek konusmayiz ki hususi aramam laf arasinda soracagim olmaz mi sanki yarin kalkacak sucuk yapacak
Hem londralı hem pinti
Kiyamam benim kac haftalik oldugumu da bilirmis yirim:)
Tamam la ogrenecem ama yarin yapip foto isterimYa yapacaksam
Hayir yani unutmamissin diye dedimCok pinti ya bi dondurma almadi bana. O gun bugundur soylerim.
Sen soyledin ya ben nerden bileyim.
Bi sey yoktur umarim. Bebek konulari cok hassas.
Sagolasin canimDena's hamile oldugunu bilmiyordum . Hayirli olsun.
Hahahaaha evet tam dedigin gibi tehlikeli MelezOoo melez pinti en tehlikeli tür
Uyuz hemen de tasdik istiyor çok kılsınTamam la ogrenecem ama yarin yapip foto isterim
Abla fragman değil bütün filmi anlatmışsınSole kısa gecım rızelıyım ank buyudum annem vefat ettı babam ıflas ettı xd sona ben mımar oldum ama mazada mudurluk yapıodum meslegımı yapmadım kocam ınsat sırketı var suan hamılelıkten evdeyım patlıom hwp calsyodum suan hıx bıtarafımı kaldramhorum xd ama arada hızlı yaAcam dıe eksık yazarım sımdıden k bakmayın eglencelyım eaprı severım samata olsun yeter ama en onwmlısı yrdımlasmayı severım yanı bırının derdıne ortk olmak benı mutlu eder kısı kım olrsa fark etmez burdan bıle yardımcı olmk severım annemı kucuk yasta kaybetım bu yuzden erken olgunlastım derler ya yasla deıl yasananlar olgunlastrıo onun gıbı
Sole kısa gecım rızelıyım ank buyudum annem vefat ettı babam ıflas ettı xd sona ben mımar oldum ama mazada mudurluk yapıodum meslegımı yapmadım kocam ınsat sırketı var suan hamılelıkten evdeyım patlıom hwp calsyodum suan hıx bıtarafımı kaldramhorum xd ama arada hızlı yaAcam dıe eksık yazarım sımdıden k bakmayın eglencelyım eaprı severım samata olsun yeter ama en onwmlısı yrdımlasmayı severım yanı bırının derdıne ortk olmak benı mutlu eder kısı kım olrsa fark etmez burdan bıle yardımcı olmk severım annemı kucuk yasta kaybetım bu yuzden erken olgunlastım derler ya yasla deıl yasananlar olgunlastrıo onun gıbı
Nere gidiyon kızKizlar size iyi sohbetler , gorusuruz
Basın saolsun tek tek anlatmyım dıe yazdım dun 2 aylık oldu ama benı baya yoruyorUyuz hemen de tasdik istiyor çok kılsın
Abla fragman değil bütün filmi anlatmışsın
Şaka bi yana başın sağolsun ben de annemi kaybettim maalesef.... Senin bebiş kaç aylık, doğum ne zaman
Suan yazanlardan herkes evli, cocuklu . Bi ben bekar . Cok israr ettiler evlenmedim.
lingen Almanyadan, beratti ben Londra arada gorusuruz, denas Kenya'dan. tut tabıkı ı ns dılegın kabul olur wn ıcten dılekrımle
Samata yapiyoruz ama girgir yapani ayipliyoruz. O yuzden sen de dikkat etsen iyi olur.
Iki hamile arasi bi dilek dileyeyim ben.
Amin insallah canim seninde insallah..Hayırlı olsun allah sagsalım kucamıza almayı nasıp eder ıns Denas14__
Gorusuruz kendine iyi bak iyi aksamlarKizlar size iyi sohbetler , gorusuruz
Uyuz hemen de tasdik istiyor çok kılsın
Evet itici diyolaa bana sence ?
Abla fragman değil bütün filmi anlatmışsın
Şaka bi yana başın sağolsun ben de annemi kaybettim maalesef.... Senin bebiş kaç aylık, doğum ne zaman
Kenya hahaSuan yazanlardan herkes evli, cocuklu . Bi ben bekar . Cok israr ettiler evlenmedim.
lingen Almanyadan, beratti ben Londra arada gorusuruz, denas Kenya'dan.
Samata yapiyoruz ama girgir yapani ayipliyoruz. O yuzden sen de dikkat etsen iyi olur.
Iki hamile arasi bi dilek dileyeyim ben.