- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.601
Temam hallesirizKacmaz tabi neyse fazlasini sana veririm yardimi seven birine benziyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temam hallesirizKacmaz tabi neyse fazlasini sana veririm yardimi seven birine benziyorsun
Sağol canım :)
Tamam tamam kalırımm çıkmazsam tabi :))
Burayla alakalı birşey değil, internetten uzaklaşsam fena olmaz bir süre ama onu da beceremiyorum ki
A AklinYolu1 2 numeroya beni al. En cok ben cene yapiyorum burda sabah acip havalandirip temizliyorum
7 no ya mi gectim , komsularim degisti o zaman nasilsiniz kizlar , giremedim bugun fena grip oldum
Ben yazmadim kuzenim yazdi.Simdi gordum Sen arkamdan konus arkadasin grip oldu kafasini kaldiramiyor
Luckycim ben 7 ve 19 numara odalarda gorunuyorum , bana iki oda mi verdin soyle genis , genis oturayim keyfime bakayim
Iki oda iyi guzel de odev sayisida artmasin sonra
Yolarım vallahi seni, bi de dalga geçiyo
Ben bu adama ulaşabilmek için kızına yazdım zati ama cvp vermedi şırfıntı
Tembellikte çığır acmis ben hayatta yapamam bunu ha. BravoÇiftçiden sütü alıyorsun hafif ılıtıyorsun sonra içine peynir mayası atıyorsun yoğurt gibi mayalayıp üstünü kapatıp 3-4 saat bekliyorsun
Sonra açıp peynir topaklarını süzme torbalarına koyup ağzını bağlıyorsun üzerlerine ağırlık koyup suyu iyice süzülene kadar bekletiyorsun... Sonra tuzlu suda kaynatıyorsun bikaç dakka ya da direk tuzlu suya basıyorsun
Anlatıldığı kadar uzun sürmüyor ama:)
A AklinYolu1 beğene beğene iniş yapiyor:))))
Çiftçiden sütü alıyorsun hafif ılıtıyorsun sonra içine peynir mayası atıyorsun yoğurt gibi mayalayıp üstünü kapatıp 3-4 saat bekliyorsun
Sonra açıp peynir topaklarını süzme torbalarına koyup ağzını bağlıyorsun üzerlerine ağırlık koyup suyu iyice süzülene kadar bekletiyorsun... Sonra tuzlu suda kaynatıyorsun bikaç dakka ya da direk tuzlu suya basıyorsun
Bura turkiye burda torpil cok normal bisi kimse yadirgamazGitmek isteyene kal diyemem. Gitme vakti gelince ; herkesin kendince sebepleri vardir. Bunlari sorgulamak bana dusmez.
Belki bi gun ben de giderim.
Torpil yok. Sayicam mesajlari tek tek. Su su kadar yazdi. Kimler tek mesaj yazip kacmis gorucez.
Bu gece yarisi 12 den itibaren basliyor.
Gecmis olsun havalar bi isinip bi soguyunca boyle oluyor.
Ben yazmadim kuzenim yazdi.
4 komsulu sultan.
Sana duble odev.
Gel beraber gidelim ben Matt 'e sen Johny e .
çocuğum bile var kiziimmmGıcıkkkk zaten mahkeme olmadı ağustosa ertelendi canım sıkkın sen de tüy dik üstüne
Aaa evli misin
Her sayfayi okumak zorunda degilsin ki salla gitsinDaha okuyacak 40-50 sayfam mi ne var. Sonra okurum.
lingenden ana ocagi sohbetimiz sona ermistir.
Kiz sen hamaratsin gelsene bizim eve.
Benıde alırmısınEfsane Sultanlar Konagina hosgeldiniz. Kisaca ESK diyelim.
ESK nin Kurallari:
MADDE 1 : Her sultanin bir odasi olacak ve gelis sirasina gore bir numara verilecek. Zamanla bu topige yazmayan uyelerin numarasi silinecek.
MADDE 2: Her sultanin zamanla bir lakabi olacak. Topikte belirlenen lakaplar kisiye ozeldir.
MADDE 2: Topik ici konusulan konular topik disina tasmayacak.
MADDE 3 : Ara ara verilen odevlere gunu gunune uyulacak.
MADDE 4: Topik icinde birbirinize satasma ve polemik yaratilmayacak. Gereken durumlarda KIB yapilacak.
Sohbet konulari, paylasim , geyik sinirsiz, bol bol samata ve girgir.
Geyigin dibine inin ama dipten kum cikartmayin.
[TR2][TD2] Efsane Sultanlar Konagi [/TD2][/TR2]
[TH] Oda Numarasi [/TH][TH] Sultanlarimiz [/TH][TH] Burcu [/TH]
[TD1]1[/TD1]
[TD1] A AklinYolu1 [/TD1][TD1] Aslan [/TD1]
[TD1]2[/TD1]
[TD1] [/TD1][TD1] ? [/TD1]
[TD1]3[/TD1]
[TD1] lingen [/TD1][TD1]Aslan[/TD1]
[TD1]4[/TD1]
[TD1] @Ahter-i Dunbaledar [/TD1][TD1] Terazi [/TD1]
[TD1]5[/TD1]
[TD1] @HanimKelesimiGetir [/TD1][TD1]Terazi[/TD1]
[TD1]6[/TD1]
[TD1] @Pinkhouselife61 [/TD1][TD1]Boga[/TD1]
[TD1]7[/TD1]
[TD1] beratti [/TD1][TD1] Terazi [/TD1]
[TD1]8[/TD1]
[TD1] @AKovser [/TD1][TD1] Akrep [/TD1]
[TD1]9[/TD1]
[TD1] @miladre [/TD1][TD1] Koc [/TD1]
[TD1]10[/TD1]
[TD1] Denas14__ [/TD1][TD1] Kova [/TD1]
[TD1]11[/TD1]
[TD1] @arnavut_biberi [TD1]Akrep[/TD1]
[/TD1]
[TD1]12[/TD1]
[TD1] @zey-mur [/TD1][TD1] Kova [/TD1]
[TD1]13[/TD1]
[TD1] Mazef [/TD1][TD1] Ikizler [/TD1]
[TD1]14[/TD1]
[TD1] @befer [/TD1][TD1] Yay [/TD1]
[TD1]15[/TD1]
[TD1] @FallenAngel [/TD1][TD1] Aslan [/TD1]
[TD1]16[/TD1]
[TD1]
@manzana_verde [/TD1][TD1] Aslan [/TD1]
[TD1]17[/TD1]
[TD1] @rodase [/TD1][TD1]Terazi[/TD1]
[TD1]18[/TD1]
[TD1] @hayal114 [/TD1][TD1]Akrep[/TD1]
[TD1]19[/TD1]
[TD1] beratti [/TD1][TD1]Terazi[/TD1]
[TD1]20[/TD1]
[TD1] @Jelesec [/TD1][TD1]Yengec[/TD1]
[TD1]21[/TD1]
[TD1] @Feraceli [/TD1][TD1]Terazi[/TD1]
[TD1]22[/TD1]
[TD1] @hilos_lalis [/TD1][TD1]Yay[/TD1]
[TD1]23[/TD1]
[TD1] @yasamak__guzeldir [/TD1][TD1]Terazi[/TD1]
[TD1]24[/TD1]
[TD1] @nimesay35 [/TD1][TD1]Yay[/TD1]
[TD1]25[/TD1]
[TD1] @eternal quiteness [/TD1][TD1]Kova[/TD1]
[TD1]26[/TD1]
[TD1] @MrsHunter [/TD1][TD1]Balik[/TD1]
[TD1]27[/TD1]
[TD1] @herames [/TD1][TD1]Kova[/TD1]
[TD1]28[/TD1]
[TD1] @calamityjane [/TD1][TD1]?[/TD1]
Bura turkiye burda torpil cok normal bisi kimse yadirgamaz
Her sayfayi okumak zorunda degilsin ki salla gitsin
Benıde alırmısın
Çiftçiden sütü alıyorsun hafif ılıtıyorsun sonra içine peynir mayası atıyorsun yoğurt gibi mayalayıp üstünü kapatıp 3-4 saat bekliyorsun
Twitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllıkValla dalga gecmedim inan bir yolu olmali teknoloji caginda yasiyoruz..yabanci dilinde var bence twit at
A AklinYolu1 beğene beğene iniş yapiyor:))))
Ben varımGitmek isteyene kal diyemem. Gitme vakti gelince ; herkesin kendince sebepleri vardir. Bunlari sorgulamak bana dusmez.
Belki bi gun ben de giderim.
Torpil yok. Sayicam mesajlari tek tek. Su su kadar yazdi. Kimler tek mesaj yazip kacmis gorucez.
Bu gece yarisi 12 den itibaren basliyor.
Gecmis olsun havalar bi isinip bi soguyunca boyle oluyor.
Ben yazmadim kuzenim yazdi.
4 komsulu sultan.
Sana duble odev.
Gel beraber gidelim ben Matt 'e sen Johny e .
E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye
Gelicem zaten bi gün Londra'yaDaha okuyacak 40-50 sayfam mi ne var. Sonra okurum.
lingenden ana ocagi sohbetimiz sona ermistir.
Kiz sen hamaratsin gelsene bizim eve.
Oku madem dun nadasa biraktigin sayfalari okumamissindir daha ama ahh ahhTorpili sevmiyorum. Haksizliga ve birinin hakkina giricem diye cok korkarim. Siz bana torpil gecebilirsiniz ama.
Okumak zorundayim iste her seyden haberim olacak her seyden.
Bos odamiz kalmadi uzgunum.
Tabi ki de kalici isen burcunu yazar misin?
Once bir ciftci bulmam lazim Dena's yapinca yollarim sana 250 gr kadar
Ay kiyamam sen gurbetteydin di miiiiggTwitteri yok sosyal medya kullanmıyor, kızının sadece bi tane insta hesabı var ordan yazdım oralı olmadı şıllık
Ben varım
E tabi Türkiyede herşey elinizin altında tembeller sizi, ben burda canım lahmacun istediğinde kendim evde hamur açıp pişiriyorum bi de bi sürü kişiye
Gelicem zaten bi gün Londra'ya
Teyzem orda oturuyor, gelirken de sana kendi elimle yaptığım tereyağı peynir çökelek kırma zeytin toplar getiririm
250 mi:-/ cok yolladin sagol nasil tasirim ben onuOnce bir ciftci bulmam lazim Dena's yapinca yollarim sana 250 gr kadar