- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
Ne guzel ama turkcen maasallah:)
7 no ya mi gectim , komsularim degisti o zaman
Gecmis olsun Acil şifalar dilerim.7 no ya mi gectim , komsularim degisti o zamannasilsiniz kizlar , giremedim bugun fena grip oldum
Sagol Denas esimden bana gecti , insallah cabuk gecer , yakinda tatile cikiyoruz cunku hazirlik yapmam lazim .Gecmis olsun Acil şifalar dilerim.
Simdi gordumArada geliyor denk gelmediniz. Pintiliginden oksijeni gidecek diye cok takilmiyor buraya.
beratti sana diyorlarr.
Kendimde müsait olduğumda neden olmasinNabacan kendine mi alacan
Iyi iyi siz boş geyik yaparken ben peynir mayaladım şimdi de yoğurt mayalicam ohhh miss
Torpil gecmis sanaLuckycim ben 7 ve 19 numara odalarda gorunuyorum , bana iki oda mi verdinsoyle genis , genis oturayim keyfime bakayim
GıcıkkkkJoniyi dusunmedigin bos vakitlerinde ev isleriyle ugrasman ne kadar guzel
Aaa evli misinKendimde müsait olduğumda neden olmasin
Ya bu adama reel de ulasamaz misin sanal platformlar falan dikkat cekici bir plan vsGıcıkkkkzaten mahkeme olmadı ağustosa ertelendi canım sıkkın sen de tüy dik üstüne
Aaa evli misin
Iki oda iyi guzel de odev sayisida artmasin sonraTorpil gecmis sana
Artsin ne olcak sizden kaçar miIki oda iyi guzel de odev sayisida artmasin sonra
Yolarım vallahi seni, bi de dalga geçiyoYa bu adama reel de ulasamaz misin sanal platformlar falan dikkat cekici bir plan vsuzuluyorum bu haline.
Kacmaz tabiArtsin ne olcak sizden kaçar mi
Tesekkurler lingen , oksuruyorsun sen de mi hastasin yoksa ?
Yok canım sen hastasın diye o smileyler... Ben dipçik gibiyim vallaTesekkurler lingen , oksuruyorsun sen de mi hastasin yoksa ?
Aman hep oyle dipcik gibi olYok canım sen hastasın diye o smileyler... Ben dipçik gibiyim valla
Valla dalga gecmedim inan bir yolu olmali teknoloji caginda yasiyoruz..yabanci dilinde var bence twit atYolarım vallahi seni, bi de dalga geçiyo
Ben bu adama ulaşabilmek için kızına yazdım zati ama cvp vermedi şırfıntı