- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.521
Neseli günler -tursucular. ( oya aydogan cok güzel orda )bu göbekle evvelAllah hepinizden daha iyi dayanirim (film atladigin icin, bende baska filme atladim ...bil bakalim hangisi)
Günaydın arkadaşlar , kahvaltıda bir cüce bardak çay içtim ve kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata yedim , gün boyu bol bol şu ve bitki çayı tüketeceğim , akşama da çilek reçelli bi kâse yoğurt yiycem.
Bu kadaaaar
Neseli günler -tursucular. ( oya aydogan cok güzel orda )
Baba benim karnimda kurt olmasin sakin.
Oglum senin karninda olsa olsa fil vardir
- abi sende bu oglan , bu kadinda da bu yemekler oldukca sen bunkadini alirsin.
- ziyaaaa[/QUOTE
supersin yavrim !
ye tosunum ye..afiyet olsun .
baba bu kadin dupeduz sana asilio hee
Gunluk yemegin bu kadar mi zayiflamana sasmamali.
Bi kötü haberim var diyeti bozdum sayılır , bi iyi haberim de çok az iki çatal peynir bi lokma ekmek yedim :))
Neden bu kadar az yiyorsun sen. Bu diyetlik bi durum degil aslinda.Kendine zarar veriyorsun.
Çok yediğim günleri ve tartinin 60 üstünü gösterdiği günleri unutmadım da ondan :)
Anorexik olup cikacaksin yalniz. Soylemedi deme.
mesele aynen bu ..
Yok olmam , haftanın bir günü serbest yiyorum .
Böyle olmasin diye
Sabah: iki yumurta bir dilim cavdar
ara ögün :iki meyve
öglen : yemek , az pirinc veya makaran , 1 dilim cavdar ve yogurt.
Arada : tirtiklama ama cok az
Aksam en gec 7 de: iki dilim cavdar bir tatli tabaginda yemek.
Sonra uyuyana kadar cay su disinda hic bir sey ymeiyorum icmiyorum.
Pizza -cips vs serbest ama ölcülü.
Mesela kücük kaseye bir kac cips atip tv izliyorum canim cok isterse.
Cok yavas kilo veriyorum ama mutsuz degilim yemedigim icin. Gözümün önünde hamur isi ve cikolatalar ucusmuyor.
Brokoli , ispanak ve karnibahar en az bir kere pisiriyorum haftada. Yesil cay da ödem atiyor
Sen bu isi cozmussun aslinda az gitsin bosver.
Yumurta yiyemiyorum ben artik, midem almiyor. Ekmekte yok sadece zeytin + peynir +cay
Ara: bi elma(buyuk)
Oglen'i atliyorum.
Aksam : Kiymali makarna + ayran
Ara : Ceviz ya da badem
Acikirsam asla ac yatmam. Ekmeksiz bi seyler bulurum.
Bana da fazla geldi acikcasi yumurta. Bu hafta sabahlari yesil.mervimek ve fasülye denicem ya da mercimek corbasi. Peynirle doymuyorum ben. Öglene kadar titreme geliyor sadece peynir yiyince. Ac uyuyamiyordum ben de bir iki gecede alistim ona da.
E afiyet olsun, bende önce tartildim , 67.9 gösterdi , peşinden şekerli kahve ve Sucuklu tost yedim . Bakalım ne gösterecek tartı yarın sabah , kızım bir ay dayan , ondan sonra başla sen. götür sen herşeyden birazGünaydin kizlar
Dün aksam fast food yedim. Kizartmalari da götürdüm. Arada cikolatada yemistim. Beyaz ekmek de yedim . Lavaş ekmek koca bir tanesini bitirdim. Ama 7 den sonra yemedim. Güncel kilom 70,2carsamba'dan beri bie kilocuk vermisim OriginalNIKITA
E afiyet olsun, bende önce tartildim , 67.9 gösterdi , peşinden şekerli kahve ve Sucuklu tost yedim . Bakalım ne gösterecek tartı yarın sabah , kızım bir ay dayan , ondan sonra başla sen. götür sen herşeyden biraz
Ooo super. :) Yil basina fit giriyoruz insallahben karataya başladım :)