⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

bu göbekle evvelAllah hepinizden daha iyi dayanirim (film atladigin icin, bende baska filme atladim ...bil bakalim hangisi)
Neseli günler -tursucular. ( oya aydogan cok güzel orda )

Baba benim karnimda kurt olmasin sakin.
Oglum senin karninda olsa olsa fil vardir

- abi sende bu oglan , bu kadinda da bu yemekler oldukca sen bunkadini alirsin.

- ziyaaaa

Böyle olmasin diye

Sabah: iki yumurta bir dilim cavdar
ara ögün :iki meyve
öglen : yemek , az pirinc veya makaran , 1 dilim cavdar ve yogurt.
Arada : tirtiklama ama cok az
Aksam en gec 7 de: iki dilim cavdar bir tatli tabaginda yemek.
Sonra uyuyana kadar cay su disinda hic bir sey ymeiyorum icmiyorum.

Pizza -cips vs serbest ama ölcülü.
Mesela kücük kaseye bir kac cips atip tv izliyorum canim cok isterse.

Cok yavas kilo veriyorum ama mutsuz degilim yemedigim icin. Gözümün önünde hamur isi ve cikolatalar ucusmuyor.

Brokoli , ispanak ve karnibahar en az bir kere pisiriyorum haftada. Yesil cay da ödem atiyor

Sen bu isi cozmussun aslinda az gitsin bosver.

Yumurta yiyemiyorum ben artik, midem almiyor. Ekmekte yok sadece zeytin + peynir +cay

Ara: bi elma(buyuk)

Oglen'i atliyorum.

Aksam : Kiymali makarna + ayran

Ara : Ceviz ya da badem

Acikirsam asla ac yatmam. Ekmeksiz bi seyler bulurum.

Bana da fazla geldi acikcasi yumurta. Bu hafta sabahlari yesil.mervimek ve fasülye denicem ya da mercimek corbasi. Peynirle doymuyorum ben. Öglene kadar titreme geliyor sadece peynir yiyince. Ac uyuyamiyordum ben de bir iki gecede alistim ona da.

Bugun kotu bitti. Makarnada doydugumu hissettim ama gozum doymadi. Iki tabak yedim. Sonra cay ictim midem kazindi 9-10 biskuvi yedim caya batirip. Uc tane de lokum. Ki hic sevmem ben biskuvi ve lokum yemeyi.

Sonra da bir bardak sut ictim.

Sabaha kadar ne yaparim bilmiyorum. :)

Günaydin kizlar

Dün aksam fast food yedim. Kizartmalari da götürdüm. Arada cikolatada yemistim. Beyaz ekmek de yedim . Lavaş ekmek koca bir tanesini bitirdim. Ama 7 den sonra yemedim. Güncel kilom 70,2 carsamba'dan beri bie kilocuk vermisim OriginalNIKITA

E afiyet olsun, bende önce tartildim , 67.9 gösterdi , peşinden şekerli kahve ve Sucuklu tost yedim . Bakalım ne gösterecek tartı yarın sabah , kızım bir ay dayan , ondan sonra başla sen. götür sen herşeyden biraz

Zaten yiyorum herseyden. Resmen aseriyor insan. Ama gece yemiyorum iste bir tek. Ben kahve ile siyah cayi biraktim tamamen. Kan sekerimi düsürüyor o ikisi. Gece rüyamda kahve iciyordum ben de sana nispet yapacaktim sen de vermissin ne güzel bir kilo falan Lucky de gitmis napti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…