⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Günaydın arkadaşlar , kahvaltıda bir cüce bardak çay içtim ve kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata yedim , gün boyu bol bol şu ve bitki çayı tüketeceğim , akşama da çilek reçelli bi kâse yoğurt yiycem .
Bu kadaaaar

Yok canım ya kafam çok dolu şu sıralar, şimdi atsam önümüzdeki hafta yine unuturum..
O yüzden dalga geçmek gibi olmasın diye katılmamam daha iyi..
Sen yine iyisinn, ben çikolta ve tatlıdan vazgeçebilsem herşey düzelcek de işte vazgeçemiyorum..

Ben de cikolata yiyorum canim isteyince. Tirtikliyip duruyorum. Tatliyi da yersem sabah yiyorum. Bir porsiyon. Aklim kalmasin diye. Ben yemegi seviyorum onun icin azar azar yiyorum. Canim sen kavus sevdigine sonra baslarsin. Son ay heyecan stres cok olur.
hade iyisin ,, yapma sen yapma diyetiii!!!

bu defa kararliyim. 60 lara inecem. Emzirme isini de 2017 ye kadar birakiyorum

Afiyet olsun ama bu kiloyla böyle bir diyet. Yapma hannaz abla :/

Seninki iyiymişş :))
Ben öyle durduramıyorum kendimi, ne zaman istesem yiyorum o yüzden böyle şişkoyumm
Sorma ya onun stresi yetmezmiş gibi bir de başka şeyler eklenince üzerine hiç kafa kalmıyor bende

2017 diyet yilin olsun, birak sen simdilik biraak ( gicik , yapacaksin kendine ikinci kupayi dimiii )

bende bi bardakcik kayfe ictim... he , sütü de vardi, sekeri de .. ( evde sütsüz iciyorum ama )

Seninki iyiymişş :))
Ben öyle durduramıyorum kendimi, ne zaman istesem yiyorum o yüzden böyle şişkoyumm
Sorma ya onun stresi yetmezmiş gibi bir de başka şeyler eklenince üzerine hiç kafa kalmıyor bende

Aslinda ben de öyleyim. Cogu insan aslinda öyle. Bu defa careyi hergün tartilmakta buldum. Mesela dün 71.1 dim. Kac gündür tutamiyordum kendimi. Dün tuttum meyve falan yedim. Gece yine yemedim. Hatta tabagi hazirladim yemek alacaktim vaz gectim. Sabah tartiya cikacaksin dedim. O kriz aninda yarin tartiya cikacaksin diyorum. Bugün 70,5 tim. Her sabah zeytin yaginda iki yumurta yiyorum. Öglen bir tabak ymek yanina cavdar ekmegi. Yogurt. Insallah bu defa basaririm

2017 diyet yilin olsun, birak sen simdilik biraak ( gicik , yapacaksin kendine ikinci kupayi dimiii )

ne güzel iste simdiden birinci belli

Ben de tatlı çok severim , sütlü tatlılar , hamurlu tatlılar , bal ,çikolata hiç farketmiyor benim için , yersem mutlaka yakmaya çalışırım , bir dilim çikolata 1 kilo oluyor benim vücudumda

Iste ben onu o kadar zayif insan yemeyi sevmiyor ya da yiyor almiyor saniyordum. Cünkü ben zayifken dee yerdim. Ama tabi bir siniri olmali insanin ve hareket sart. Gün boyu tutamasam da gece yemiyorum artik. Bir sürü önce emzirmeye kalkinca üstüne yiyip uyuyordum. Gece 03-04

okadar emin olma canim

İnşaAllah başarırsın canım..
Çok haklısın hergün tartılmak iyi oluyor..
Ben de yarın taratılayım bakim durumum nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…