- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.501
Bu yarismayi hakkiyla sürdürürsem 68 olacam hatta belki daha az. O 6 varya 100 kupa ederBu yarismayi da al sana iki kupa birden .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yarismayi hakkiyla sürdürürsem 68 olacam hatta belki daha az. O 6 varya 100 kupa ederBu yarismayi da al sana iki kupa birden .
Hemen ekle foto katilacaksan . Tekrar üc hafta basliyoruz. Fit karsilana sevdigini.
Benim yaptigimda aksam gec yememek ve cavdar ekmek yemek. Caya kahveye zaten seker atmam. Abur cubura cok düskün degilim. Yuvarlanip gidiyorum yine de bu sekilde 2-3 kilo gitse de raziyim.
hade iyisin ,, yapma sen yapma diyetiii!!!
Yok canım ya kafam çok dolu şu sıralar, şimdi atsam önümüzdeki hafta yine unuturum..
O yüzden dalga geçmek gibi olmasın diye katılmamam daha iyi..
Sen yine iyisinn, ben çikolta ve tatlıdan vazgeçebilsem herşey düzelcek de işte vazgeçemiyorum..
hade iyisin ,, yapma sen yapma diyetiii!!!
Günaydın arkadaşlar , kahvaltıda bir cüce bardak çay içtim ve kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata yedim , gün boyu bol bol şu ve bitki çayı tüketeceğim , akşama da çilek reçelli bi kâse yoğurt yiycem .
Bu kadaaaar
Ben de cikolata yiyorum canim isteyince. Tirtikliyip duruyorum. Tatliyi da yersem sabah yiyorum. Bir porsiyon. Aklim kalmasin diye. Ben yemegi seviyorum onun icin azar azar yiyorum. Canim sen kavus sevdigine sonra baslarsin. Son ay heyecan stres cok olur.
bu defa kararliyim. 60 lara inecem. Emzirme isini de 2017 ye kadar birakiyorum
2017 diyet yilin olsun, birak sen simdilik biraak ( gicik , yapacaksin kendine ikinci kupayi dimiii )Ben de cikolata yiyorum canim isteyince. Tirtikliyip duruyorum. Tatliyi da yersem sabah yiyorum. Bir porsiyon. Aklim kalmasin diye. Ben yemegi seviyorum onun icin azar azar yiyorum. Canim sen kavus sevdigine sonra baslarsin. Son ay heyecan stres cok olur.
bu defa kararliyim. 60 lara inecem. Emzirme isini de 2017 ye kadar birakiyorum
Afiyet olsun ama bu kiloyla böyle bir diyet. Yapma hannaz abla :/
bende bi bardakcik kayfe ictim... he , sütü de vardi, sekeri de .. ( evde sütsüz iciyorum ama )Günaydın arkadaşlar , kahvaltıda bir cüce bardak çay içtim ve kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata yedim , gün boyu bol bol şu ve bitki çayı tüketeceğim , akşama da çilek reçelli bi kâse yoğurt yiycem .
Bu kadaaaar
Seninki iyiymişş :))
Ben öyle durduramıyorum kendimi, ne zaman istesem yiyorum o yüzden böyle şişkoyumm
Sorma ya onun stresi yetmezmiş gibi bir de başka şeyler eklenince üzerine hiç kafa kalmıyor bende
2017 diyet yilin olsun, birak sen simdilik biraak ( gicik , yapacaksin kendine ikinci kupayi dimiii )
Ben de tatlı çok severim , sütlü tatlılar , hamurlu tatlılar , bal ,çikolata hiç farketmiyor benim için , yersem mutlaka yakmaya çalışırım , bir dilim çikolata 1 kilo oluyor benim vücudumda
okadar emin olma canimne güzel iste simdiden birinci belli
Iste ben onu o kadar zayif insan yemeyi sevmiyor ya da yiyor almiyor saniyordum. Cünkü ben zayifken dee yerdim. Ama tabi bir siniri olmali insanin ve hareket sart. Gün boyu tutamasam da gece yemiyorum artik. Bir sürü önce emzirmeye kalkinca üstüne yiyip uyuyordum. Gece 03-04
su icin olum, iyice doyurun karninizi ...Açlıktan öleceeeeem Himmet ağbey ,bari şurdan bi simit alsaydııııh
Aslinda ben de öyleyim. Cogu insan aslinda öyle. Bu defa careyi hergün tartilmakta buldum. Mesela dün 71.1 dim. Kac gündür tutamiyordum kendimi. Dün tuttum meyve falan yedim. Gece yine yemedim. Hatta tabagi hazirladim yemek alacaktim vaz gectim. Sabah tartiya cikacaksin dedim. O kriz aninda yarin tartiya cikacaksin diyorum. Bugün 70,5 tim. Her sabah zeytin yaginda iki yumurta yiyorum. Öglen bir tabak ymek yanina cavdar ekmegi. Yogurt. Insallah bu defa basaririm
Aksam 7 gibi ye sonra bir sey yeme. Canin isterse portakal mandalin yiyebilirsin ilk gün icin. Sabah tartil bugünden 300-400 gram az cikiyorsunİnşaAllah başarırsın canım..
Çok haklısın hergün tartılmak iyi oluyor..
Ben de yarın taratılayım bakim durumum nasıll
domdom süzülmüssün oglum sen bir gecedesu icin olum, iyice doyurun karninizi ...
Aksam 7 gibi ye sonra bir sey yeme. Canin isterse portakal mandalin yiyebilirsin ilk gün icin. Sabah tartil bugünden 300-400 gram az cikiyorsun
domdom süzülmüssün oglum sen bir gecede