⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Senin nispetini anlasaydim keşke , alelacele cvp yazayım dedim. Kız ne kilosu , 400 gram. Önümüzdeki günlerde inşallah vermiş olurum, ama inanın iyi oldu bu topik , nispetin kesinlikle motivasyon amaçlı toprakkahvem , anlamadigimı sanma canikom

Tabiki öyle. Gram veremiyordum. Acliga dayanamiyordum. Sonra burda yavas yavas vereyim dedim. Acelem yok. Her hafta bir öncekine göre daha az cikayim yeter. Lucky de bir iki ip ucu verdi. Meyveyi erken yedim. Kahvaltiyi abartmadim. Bu defa sanki düzeni oturttum. Beraber kilo vermek de cok motive ediyor

aynen canim, aynen... verelim kurtulalim, acele yok, o ki yavas yavas gidiyor, demekki dogru yoldayiz sabah 67.9 u gorunce áha dedim , bak gidiyorlar yavastan

Kizlar yarisma 21 Aralikta bitiyor. Artilar eksileri goturdugu icin aradaki yuzdeleri hesaplamaya gerek yok. Yani sadece 21 Aralikta tarti resmini yuklerseniz yeter .

Yine de isteyen tarti resmini yukleyebilir ama boyle bir kural yoktur.

Bunu soylemek icin geldim. 21 Aralikta gorusuruz.

Ne yiyorsun mesela butun gun :)
Sabah yumurta cavdar. Öglen yemek pisiriyorum. Makarna , patates , hatta bazen pirinc yemegin yanina. Yogurt muhakkak yiyorum. Kücük tabaga herseyden aliyorum yanina bir dilim cavdar. Doymazsam tekrar aliyorum. Tam doyuyoruyorum kendimi. Aksama kadar cay vs. iciyorum. Ama yemekten yarim saat sonra caya ve suya basliyorum yoksa acikiyorum. Canim isterse bir seyler tirtikliyorum. Aksam 6-7 gibi kücük tabak yemek veya zeytin bol , cok az peynir yiyorum iki dilim cavdarla. Sonra acliktan ölsem yemiyorum. Aklim da hic bir seyde kalmiyor. Ama bir ayda 4 kilo verdim. Yani hizli gitmiyor. Mesela canim patlamis misir isterse aksam yemiyorum yerine misir koyuyorum. Öglen yemek yapmayinca pizza vs. de istiyorum. Ama bir dilim veya iki dilim birakiyorum (vicdan rahatlatiyorum) Haftada iki kereyi gecmiyor ama fastfood yemem. Sabah kahvaltidan sonra meyve yiyorum. Suyu en fazla 1 bucuk litre iciyorum. Daha fazlasi beni aciktiriyor. Siyah cay ve kahveyi tamamen biraktim kan sekerimi düsürüyor ikisi. Kendimi acikmis hissediyorum o ikisini icersem. Arada brokoli graten yapiyorum patatesli kasarli.

Benim eski yonteme benziyor. Guzel devam et boyle.

Gezegen değiştirmek istiyorum dediğinde bu kadar çabuk gezegen değiştireceğini hiç sanmamıştım
Biliyorum bir yerlerden muuutlaka izliyorsundur bi selâm çakayım dedim
Yarın bu saatlerde gelirsen görüşürüz @AklınYolu1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…