- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.481
odalarimız yakın mı bari simetrik oda dedi ama o ne ki?Ben de hep Lucky 'ye denk geliyorum.
odalarimız yakın mı bari simetrik oda dedi ama o ne ki?
kilo problemim yok ama hafif bir göbüş söz konusu bende debilmem. Koremanya senin kilo problemin yok degil mi? Biz kilo verme yarismasi da yapiyoruz
De git hafif göbismüs.kilo problemim yok ama hafif bir göbüş söz konusu bende de
De git hafif göbismüs.
Evet dua et saglikla ideal kiloma kavusayim :) fit anne olayim insallahvalla göbüş var
Sana bol sabır diliyorum kilo verirken. çok meşakatli
Ne diyosun kiz sen
insallah verirsin canım.Evet dua et saglikla ideal kiloma kavusayim :) fit anne olayim insallah
insallah verirsin canım.
sana tavsiyem
- bol bol su ic.
-ögün atlama
-yeşil çay(ben çok severim)
49 diye kilo mu olurmuş?Evet zamaninda yiyince cok güzel verdim kilo. Yesil cay iciyorum ben de severim. Ve brokoli cok severim tek günde bile ödem attitiyor. Cok sagol insallah.
naneelimoonn moralimiz bozuluyor. Hannaz 49 lu tarti resmi atmis. Olur mu?
Evet49 diye kilo mu olurmuş?
Gecmiş olsun canim Allah şifa versin bütün hastalara. kimseye dermansız dert vermesin.Evetbir de 4 kilo verecekmis öylesine
Hannaz aramizda 30 kilo olacak o zaman .
Bir yakinim hastanede. Aklim onda. Allah sifa versin anacigiyla dönsün evine insallah...
Amin.Gecmiş olsun canim Allah şifa versin bütün hastalara. kimseye dermansız dert vermesin.
Gecen hafta da 71.1 dim. Ya iki kilo bile gitmemis üc haftada.ama tabi ikimiz birincilige oynuyoruz sanirim
Dahlia_ final günümüz bugün nirdesin?
Pek gelen giden yoktu buralara, ben de çok kilo verme çabasında olmadığımdan hiç bildirim yapmadım ki..
Ve 21 gunluk yarismanin birincisiTopraKahveBob yuzdesi 0.0193.
Tebrikler.
Ikinci yarisma baslamistir. 5 kisiyle devam ediyoruz. YarismacilarTopraKahveBob @NIKITA @ModernCadi Hannaz A AklinYolu1
Yüzdem acayip yüksekKendisine kupa da almis.
Yüzdem acayip yüksekhakkettim kupayi