- 18 Şubat 2010
- 15.838
- 19.773
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.541
hayırlısıylaOoo super. :) Yil basina fit giriyoruz insallah
yaa çok beğendiğim bi kazak vardı, alamadım dün olmadı bana spor yapamıyorum bari karataya başlayayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıylaOoo super. :) Yil basina fit giriyoruz insallah
hayırlısıyla
yaa çok beğendiğim bi kazak vardı, alamadım dün olmadı bana spor yapamıyorum bari karataya başlayayım dedim
Senin nispetini anlasaydim keşke , alelacele cvp yazayım dedim. Kız ne kilosu , 400 gram. Önümüzdeki günlerde inşallah vermiş olurum, ama inanın iyi oldu bu topik , nispetin kesinlikle motivasyon amaçlı toprakkahvem , anlamadigimı sanma canikomZaten yiyorum herseyden. Resmen aseriyor insan. Ama gece yemiyorum iste bir tek. Ben kahve ile siyah cayi biraktim tamamen. Kan sekerimi düsürüyor o ikisi. Gece rüyamda kahve iciyordum ben de sana nispet yapacaktim sen de vermissin ne güzel bir kilo falan Lucky de gitmis napti acaba
Senin nispetini anlasaydim keşke , alelacele cvp yazayım dedim. Kız ne kilosu , 400 gram. Önümüzdeki günlerde inşallah vermiş olurum, ama inanın iyi oldu bu topik , nispetin kesinlikle motivasyon amaçlı toprakkahvem , anlamadigimı sanma canikom
aynen canim, aynen... verelim kurtulalim, acele yok, o ki yavas yavas gidiyor, demekki dogru yoldayiz sabah 67.9 u gorunce áha dedim , bak gidiyorlar yavastanTabiki öyle. Gram veremiyordum. Acliga dayanamiyordum. Sonra burda yavas yavas vereyim dedim. Acelem yok. Her hafta bir öncekine göre daha az cikayim yeter. Lucky de bir iki ip ucu verdi. Meyveyi erken yedim. Kahvaltiyi abartmadim. Bu defa sanki düzeni oturttum. Beraber kilo vermek de cok motive ediyor
ne dio ne dio hoca?ben karataya başladım :)
ne dio ne dio hoca?
en begendigin kismi soyle
kiz sen niye basladin ayol, iyisin sen.
Nikiiiiiiii sali brokoli ye carsamba 500 gr az cikarsinBugün dikkat etmedim, sabah ne gösterir tartı bilemiyorum
Nikiiiiiiii sali brokoli ye carsamba 500 gr az cikarsin
Illakiii
Günaydin sultanlar
En güncel daha daha güncel 69.1
Deli nasil kilo veriyorsun sen oyle :)
Insulin direnci vardi galiba sen de o duzene girdi.
Benim bugunku kilom : 72.7 kg
Ben süpheleniyorum sadece var diye. Mesela hamur isi , pirinc veya beyaz ekmek yersem o gün hic doymuyorum. Cok acikincada titriyorum. Ama bu buldugum yeni yöntem iyi geldi bana.
Sabah yumurta cavdar. Öglen yemek pisiriyorum. Makarna , patates , hatta bazen pirinc yemegin yanina. Yogurt muhakkak yiyorum. Kücük tabaga herseyden aliyorum yanina bir dilim cavdar. Doymazsam tekrar aliyorum. Tam doyuyoruyorum kendimi. Aksama kadar cay vs. iciyorum. Ama yemekten yarim saat sonra caya ve suya basliyorum yoksa acikiyorum. Canim isterse bir seyler tirtikliyorum. Aksam 6-7 gibi kücük tabak yemek veya zeytin bol , cok az peynir yiyorum iki dilim cavdarla. Sonra acliktan ölsem yemiyorum. Aklim da hic bir seyde kalmiyor. Ama bir ayda 4 kilo verdim. Yani hizli gitmiyor. Mesela canim patlamis misir isterse aksam yemiyorum yerine misir koyuyorum. Öglen yemek yapmayinca pizza vs. de istiyorum. Ama bir dilim veya iki dilim birakiyorum (vicdan rahatlatiyorum) Haftada iki kereyi gecmiyor ama fastfood yemem. Sabah kahvaltidan sonra meyve yiyorum. Suyu en fazla 1 bucuk litre iciyorum. Daha fazlasi beni aciktiriyor. Siyah cay ve kahveyi tamamen biraktim kan sekerimi düsürüyor ikisi. Kendimi acikmis hissediyorum o ikisini icersem. Arada brokoli graten yapiyorum patatesli kasarli.Ne yiyorsun mesela butun gun :)
Sabah yumurta cavdar. Öglen yemek pisiriyorum. Makarna , patates , hatta bazen pirinc yemegin yanina. Yogurt muhakkak yiyorum. Kücük tabaga herseyden aliyorum yanina bir dilim cavdar. Doymazsam tekrar aliyorum. Tam doyuyoruyorum kendimi. Aksama kadar cay vs. iciyorum. Ama yemekten yarim saat sonra caya ve suya basliyorum yoksa acikiyorum. Canim isterse bir seyler tirtikliyorum. Aksam 6-7 gibi kücük tabak yemek veya zeytin bol , cok az peynir yiyorum iki dilim cavdarla. Sonra acliktan ölsem yemiyorum. Aklim da hic bir seyde kalmiyor. Ama bir ayda 4 kilo verdim. Yani hizli gitmiyor. Mesela canim patlamis misir isterse aksam yemiyorum yerine misir koyuyorum. Öglen yemek yapmayinca pizza vs. de istiyorum. Ama bir dilim veya iki dilim birakiyorum (vicdan rahatlatiyorum) Haftada iki kereyi gecmiyor ama fastfood yemem. Sabah kahvaltidan sonra meyve yiyorum. Suyu en fazla 1 bucuk litre iciyorum. Daha fazlasi beni aciktiriyor. Siyah cay ve kahveyi tamamen biraktim kan sekerimi düsürüyor ikisi. Kendimi acikmis hissediyorum o ikisini icersem. Arada brokoli graten yapiyorum patatesli kasarli.