- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.041
Ayy hiçte sevmem ha öyle geliyoruz diyip iptal edeniSüpersin! keşke olsa idi .. yiyebileydik beraber canım . Keşke iptal etmeseydiler , acele acele çay , hazırlık yaptım , kendimize kaldı .
Aah ah, atılmasınlar'dan nedir cektigimiz :)
Ayni ben. Atilmasin diye yiyorum
Degil mi ama
Aslında gelmek isteyenlere göre bir hareket değilde , bebeği var. Oda uyumamiş , (diş cikarmasindan suphelenio annesi) annesinede misafir gelmiş ,ona birakamamis, yoksa gelirlerdi. Şimdi de film izliyorum güya.Ayy hiçte sevmem ha öyle geliyoruz diyip iptal edeni
Luuuuuuckyyyyyyyy yoksa çok zayifladin da buharlaştın mı ,hiç sesin cikmiyooooor ,açlıktan bayildin mi ne olduuuuu bi ses ver ayol A AklinYolu1
O kitabı bende alayım
Ama mecbur kalmışsın canım çöpe dökmemek için yemişsin.keşke bizi de çağırsaydın çünkü biz bi takımız beraber alırdık kalorileri üzülme seninle eşitlenmek için bisküvi yicem şimdi
Bende vermişim , 3 yumurta yedim, şekerli çay içiyorum. (şekersiz çay benim için manzarasız yolculuk gibi, eksik.) heerrkeseee Günaydın ! Ayrıca A AklinYolu1 , KK dan görüştügün arkadaşlar mı var? kız sen ingilterede degilmisin ? (karıştırdımsa kusura bakma canım)
Ah ben bi sen sanıyordum canim (topikte yani) iyi eğlenceler canım benimYumurta cok iyi .
Ingiltereden kimse yok mu niki.
Neyse gidiyom ben.
Kaytarmayin. Ordan canli yazarim belkim.
Ama canım , sen emziriyorsun , kısma yemenden içmenden , fırsat ve gücün varsa spor yap.Ben bugün almisim. Kizim gece emmip durdu. Kalkip gece yarisi yedim.sabah menemen 3 dilim cavdar. sekersiz kahve ictim.
Emzirdigini bilmiyordum ee nasil olacak kilo verme isin.Ben bugün almisim. Kizim gece emmip durdu. Kalkip gece yarisi yedim.sabah menemen 3 dilim cavdar. sekersiz kahve ictim.
Ah ben bi sen sanıyordum canim (topikte yani) iyi eğlenceler canım benim
Kizlarla mocha latte ictim.
Sonra sebzeli borek+ sutlu cay.
Aksam yemegi : pilav + kofte + ayran
Simdi de patlamis misir kemiriyorum.
Carsamba gunu bugun bulustugum arkadaslardan iki kisi daha katilacak. Iyi olan kazansin.
Emzirdigini bilmiyordum ee nasil olacak kilo verme isin.
Ingiltere'deki herkesi toplamak benim isim.
Lucky aslinda herkes kilo veriyor emzirirken ben de bir tuhaflik var. Emdikce sanki icim cekiliyor cok acikiyorumiste yemeyi seven her türlü bahane buluyor
Bir gun az yiyorsun oteki gun cok yiyorsun. Bir denge tutturman gerek .
Acikmak hepimizde var . Biz emzirmiyoruz.Nicelik degil nitelik onemli.
ya ben bir plan yapmaliyim.
Sabahlari fazla yuklenme. Haslanmis yumurta iyi secim. Tok tutar . Aralarda badem atistir, meyve degil cig kavrulmamis badem. Meyve fruktoz icerdigi icin seni daha cok aciktirir. Meyveyi yiyorsan yogurtla ve tarcinla birlikte tuket. Kahvaltiyi en az kaloriyle yap. Ogle ve aksam yemeginde dengelersin. Her ogunun arasinda 4-5 saat olsun.