⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Luuuuuuckyyyyyyyy yoksa çok zayifladin da buharlaştın mı ,hiç sesin cikmiyooooor ,açlıktan bayildin mi ne olduuuuu bi ses ver ayol A AklinYolu1

Gobege baktim bir de ekrana baktim yok buharlasmamisim.

O kitabı bende alayım

Okunmasi gereken bir kitap al bence de.

Feci yorgunum. Yediklerimi yazip cikicam yazmadan ciksam .

Disarida latte + limonata ictim.

Eve geldim balik +patates kizartmasi

Sonra dedim magnum la tadlandirayim.

Sekersiz caylarrr

Iki mandalina.

Simdi de yaticam yarin KK den arkadaslarla bulusucaz.

Gunaydin diyet yapan sultanlar.

400 gram gitmis. Haftada bir kilodan fazla vermek istemiyorum zaten. Acelem yok.

Kahvaltim beyaz surme peynir + bir dilim ekmek + sekersiz cay(lar)

Simdi sutlu kahve karisimi bir sey iciyorum.

Sonra da KK den arkadaslarla gorusuciiigiz.

Diyetiniz bol olsun. Ev isi mi diyet mi deseler ben diyeti tercih ederim.

Bende vermişim , 3 yumurta yedim, şekerli çay içiyorum. (şekersiz çay benim için manzarasız yolculuk gibi, eksik.) heerrkeseee Günaydın ! Ayrıca A AklinYolu1 , KK dan görüştügün arkadaşlar mı var? kız sen ingilterede degilmisin ? (karıştırdımsa kusura bakma canım)

Yumurta cok iyi .

Ingiltereden kimse yok mu niki.

Neyse gidiyom ben.

Kaytarmayin. Ordan canli yazarim belkim.

Kizlarla mocha latte ictim.

Sonra sebzeli borek+ sutlu cay.

Aksam yemegi : pilav + kofte + ayran

Simdi de patlamis misir kemiriyorum.

Carsamba gunu bugun bulustugum arkadaslardan iki kisi daha katilacak. Iyi olan kazansin.

Ben bugün almisim. Kizim gece emmip durdu. Kalkip gece yarisi yedim. sabah menemen 3 dilim cavdar. sekersiz kahve ictim.
Emzirdigini bilmiyordum ee nasil olacak kilo verme isin.

Ah ben bi sen sanıyordum canim (topikte yani) iyi eğlenceler canım benim

Ingiltere'deki herkesi toplamak benim isim.

Lucky aslinda herkes kilo veriyor emzirirken ben de bir tuhaflik var. Emdikce sanki icim cekiliyor cok acikiyorum iste yemeyi seven her türlü bahane buluyor

ya ben bir plan yapmaliyim.

Sabahlari fazla yuklenme. Haslanmis yumurta iyi secim. Tok tutar . Aralarda badem atistir, meyve degil cig kavrulmamis badem. Meyve fruktoz icerdigi icin seni daha cok aciktirir. Meyveyi yiyorsan yogurtla ve tarcinla birlikte tuket. Kahvaltiyi en az kaloriyle yap. Ogle ve aksam yemeginde dengelersin. Her ogunun arasinda 4-5 saat olsun.

Evet bana böyle önerilerle gelin. Yarin pazar kavrulmamis badem ve tarcin bulamam. Pazartesi uygulayacam.
Tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…