- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.021
O kitabı bende alayımHepsi Karatay'in kitabinda. Aclik surelerini arttirmak gerek.
Sadece yag ve patates konusunda uymuyorum ona isime gelmiyor ama kadin cok guzel aciklamis her seyi.
Neyse iyi geceler. Ac ac yatalim bari.
Cikiliti yemeden gel. Biz de alinmadik aslinda. Lucky yeni liste hazirlayacakDiyet yapiyosunuz ve bana soylemiyorsunuzz cik kirildim cikhimin gidip cikiliti yimim lizim
S beden eşofmenlerim vaaaar , tiiyşörtlrim vaaar ,elbiselerin vaaar ,pantolonlarim vaaar , ablaaa seç beğen al seç beğen al , indirim yapacam be abla , hayde seyyar giyimci geldi haaaağnııııım
Ağzımı açıp hava çiğneyip yutuyorum koca lokmalarla
kısa boylularda gerçekten daha çabuk göze batıyor
Diyet yapiyosunuz ve bana soylemiyorsunuzz cik kirildim cikhimin gidip cikiliti yimim lizim
Hava yiyorum be hayalimi yiyorum farkındaysanBırak onu hemennnn
Hava yiyorum be hayalimi yiyorum farkındaysan
Hee şişti her bir yanımFarkındayımmm, hava ye ama hayal olmaz kilo yaparrr
Misafirim iptal edince kek ve patates yedim , utanıyorum
Ama mecbur kalmışsın canım çöpe dökmemek için yemişsin.Misafirim iptal edince kek ve patates yedim , utanıyorum
Misafirim iptal edince kek ve patates yedim , utanıyorum
Ama mecbur kalmışsın canım çöpe dökmemek için yemişsin.keşke bizi de çağırsaydın çünkü biz bi takımız beraber alırdık kalorileri üzülme seninle eşitlenmek için bisküvi yicem şimdi
Süpersin! keşke olsa idi .. yiyebileydik beraber canım . Keşke iptal etmeseydiler , acele acele çay , hazırlık yaptım , kendimize kaldı .Ama mecbur kalmışsın canım çöpe dökmemek için yemişsin.keşke bizi de çağırsaydın çünkü biz bi takımız beraber alırdık kalorileri üzülme seninle eşitlenmek için bisküvi yicem şimdi