⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

O zaman destek olalim bir birimize. Ben artik ikinci tabak almicam. Kücük tabakta yiyecem. Spor da yapacam

Aynennn...
Ben de sebze, yoğurt falan artırayım menüme..
Yeşilçayı bir kaç gündür düzenli içiyorum çok şükür, çok da iyi geldi..
Suyu da artırsam tamamdır gibi..

Rahatsız olmazsam spor ben de istiyorum ama yarım saat en fazla 1 saat yürüyebiliyorum o kadar..

Aynennn...
Ben de sebze, yoğurt falan artırayım menüme..
Yeşilçayı bir kaç gündür düzenli içiyorum çok şükür, çok da iyi geldi..
Suyu da artırsam tamamdır gibi..

Rahatsız olmazsam spor ben de istiyorum ama yarım saat en fazla 1 saat yürüyebiliyorum o kadar..

O bile yeter aslinda. Yesil caya ben de basladm

Gunaydin arkadaslar,

Havalar sogudu. Diyete baslamak icin iyi gunler degil aslinda ama 100 gram versek yine yeter. Onemli olan yaza kilo almadan girebilmek.

Carsamba gunu basliyor. Tarti resmi sart. Sonradan katilim olmayacak , sarkma olmayacak gelenlere hatirlatirsak eger sevinirim. Kendinize de hatirlatin. Sonra bana darilmayin. Bastan hatirlatiyorum. Diyetimiz 9 Kasim baslayip 30 kasim gunu sona erecektir.

Birbirimizi motive etmek onemli. O yuzden topikte birbirinizi motive edin. Hafta ici cok yogunum katilamiyorum sohbete.

Carsamba gunu gorusuruz .

Gunaydin arkadaslar,

Havalar sogudu. Diyete baslamak icin iyi gunler degil aslinda ama 100 gram versek yine yeter. Onemli olan yaza kilo almadan girebilmek.

Carsamba gunu basliyor. Tarti resmi sart. Sonradan katilim olmayacak , sarkma olmayacak gelenlere hatirlatirsak eger sevinirim. Kendinize de hatirlatin. Sonra bana darilmayin. Bastan hatirlatiyorum. Diyetimiz 9 Kasim baslayip 30 kasim gunu sona erecektir.

Birbirimizi motive etmek onemli. O yuzden topikte birbirinizi motive edin. Hafta ici cok yogunum katilamiyorum sohbete.

Carsamba gunu gorusuruz .

evet ya... kis gercekten zayiflama icin pek iyi bir zaman degil. :KK43:

Ekmegi tatliyi tamamen kessem biliyorum hizli kilo vericem de hizli kilo vermek istemiyorum. Sonra cikiyor zararlari.
bu kadar kilodan kurtulmak istedigim bir dönem hatirlamiyorum, umursamiyordum (görüntü olarak göze carpmadigi icin zannedersem) ama simdi taktim, kendi kiloma inecegim insallah, ay kesme tatliyi , azicik azicik tüket, zaten vucuduna da gerekiyor biraz dimi?

bu kadar kilodan kurtulmak istedigim bir dönem hatirlamiyorum, umursamiyordum (görüntü olarak göze carpmadigi icin zannedersem) ama simdi taktim, kendi kiloma inecegim insallah, ay kesme tatliyi , azicik azicik tüket, zaten vucuduna da gerekiyor biraz dimi?

Insulin direnci var bende. Bir sure hic tuketmemem lazim ama gozum yemiyor. Fiziksel olarak rahatsizlaniyorum sonra.

Acelem yok zaten. :KK53:

X