- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.001
Ayranli köfte mi. Afiyet olsun. Yarin öglen köfte yapayim
Ben de bir tane mandalina yedim vallah. Ekmekten falan iyidir yine de. Karnim guruldadikca yaglarim tane tane eriyor
Sagol daha cok karnimi doyurma amacli yedim. Dustugum hallere bak.
Evet aciktikca leptin hormonu salgilaniyor.
Leptin hormonumu? Ilk defa duyuyorum. Böyle yeni bir sey ögrendigim geceler cok rahat ve mutlu uyuyorum
Yediğim bana kalorisi AKovser e demiştim ben
Huhu nanem hos geldin. Bana da öyle oluyor. Bazen bildirim cok alimca gözden kaciyor. Sonra bor daha bildirim gelmiyor konudan saniyorum. Nasilsin neler yapiyorsun?Huuubensiz kaynatiyorsunuz demek haa ula beni bi etiketleyen yok,sozde takip ediyorum konagi bi tane bildirim almadim
Takip ettigim konulardan genelde geliyor bildirim,bir burdan gelmedi bende saniyorum kimse yazmiyor tey allahimHuhu nanem hos geldin. Bana da öyle oluyor. Bazen bildirim cok alimca gözden kaciyor. Sonra bor daha bildirim gelmiyor konudan saniyorum. Nasilsin neler yapiyorsun?
Takip ettigim konulardan genelde geliyor bildirim,bir burdan gelmedi bende saniyorum kimse yazmiyor tey allahimmillet kaynatiyormus burda megersem:))
Iyiyim tatlim disardayim uzuuunn bir aradan sonrakahvalti keyfi yapiyorum guneslide hava ohh mis yanlizligin tadini cikariyorum anacim sen nasilsin bakalim kuzum?
Yediğim bana kalorisi AKovser e demiştim ben
Ağzımı açıp hava çiğneyip yutuyorum koca lokmalarlaYeme bundan sonra, havayla doydur kendini, bol-bol nefes all
Abla ben de xs -s 'ler var. Suan ki kilomla l-xl de varS beden eşofmenlerim vaaaar , tiiyşörtlrim vaaar ,elbiselerin vaaar ,pantolonlarim vaaar , ablaaa seç beğen al seç beğen al , indirim yapacam be abla , hayde seyyar giyimci geldi haaaağnııııım
Abla ben de xs -s 'ler var. Suan ki kilomla l-xl de varsec begen al
Olsun be bacım S bedene düşünce alırsın ayirayim mi S beden pantolon ,bak kalmaz sonra pişman olursun a be
Katılıyorum sanaaa :)) 4-6 dilim diyor zaten, 1 somun olmuşturrr
Boy 1.5 metre olunca vermek zorundayım maaleseff