⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

cayida sekersiz icemiyorum, hos kahveyide icemiyorum sekersiz hayati dusunemiyorum .. (yaw..sende epey tiksinerek iciyormussun ya, hic icme daha iyi )

Çok şükür şekerle aram iyi değil, yani tatlı severim de ama günde 7-8 fincan çay içtiğim oluyor, hepsini şekerli içersem yandımm :))
Napim faydası çok, düzenli içince çok iyi oluyor, bırakmak istemiyorum hazır tiksinerek de olsa hergün içmeye alışmışken

ah sansa bak keske bende sevmesem sekerlileri

Alismissan birakma . Cayi kahveyi sekersiz ama sutlu icerim. Turk kahvesi disinda. Yesil cay vucuttan toxinleri atiyor. Ahh ben de alissam.

Bana mesaj atin, cicek yollayin, dogum gunumu hatirlayin, profilime yesil cay birakin filan.

Buraya ekliyorsunuz kacis yok. Ziyaretciler bile okuyor. Yerinizde olsam kilo verirdim ben.

Olur da gelmezsen ben gelirim.
Haha oda olur koşarız birlikte ormanda))
AA cidden bunu yapalım bak iyi fikir aslında?

Topigi biliyorum canim , gostermene gerek yoktu oda oda gezdir bari

Efendim sagda gordugunuz benim odam . bir altimda hannaz ve lingen oturmakta. lingen ben diyet yarismasina gelmem o bana gelsin dedi ve kacti. Hannaz zaten Small giyiyormus ara sira sabotaj icin geliyor.

Flower in odasi yoktu 32 numara oldu.

Haha oda olur koşarız birlikte ormanda))
AA cidden bunu yapalım bak iyi fikir aslında?

Yuruyelim ya ne kosmasi .

Aaaaa odam mı var benim artık?hemde 32 severim o sayıyı.odayı nasıl dekore etsem acep?))

Bizim odalar biraz buyuk olsun lutfen , kosu bandimida getirecegimmakyaj malzemelerim bakim kremlerim , kiyafetlerim benim esyam cok olur

Gelmem tabi ne işim var kızım benim diyetle, aynada kendime öpücük atacak zamanım kalmamış sen diyet diyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…