⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Analist misin bana da is bulsana geleyim Malatya'ya.
Valla hikayem çok karışık ama genel olarak öyle sayılırım ben matematik delisiyim :) sadece mat ile biyoloji okudum derken yüksek lisans kazandım bıraktım okulu derken özel sektör atıldım asistan olarak şimdi bütçe ve verimlilik planlaması yapıyorum tabiri caizse çok surundum

Surunmeye herkes surunuyor. En azindan elde ettigin bir seyler var.

Ben doktora yapicam galiba ne isime yarayacaksa. Cok dusundum buna karar verdim.

Surunmeye herkes surunuyor. En azindan elde ettigin bir seyler var.

Ben doktora yapicam galiba ne isime yarayacaksa. Cok dusundum buna karar verdim.
Deme öyle ya inşallah ise yarar benim arkadaşlarım yüksek lisans yaptı ama onlar daha zor iş buldu malesef benimde ilerlemek için bir fırsat çıktı karşıma birde yeni kurulan bir firmay di çok süründürsun ama şükür bir şeyler oldu inşallah herkes emeğinin karşılığını alır :)

Herkes emeginin karsiligini aliyor evet. Evlenme programlarinin gunlugu 60bin liradan basliyor.

Hmm iyi o zaman, erkekler çekiştirilmiş ben yokken siz burda ağlayın hediye beğenmeyin, bdv'de "sevgilim pahalı hediyeler alıyor" diye konu açan kız geldi aklıma nee güüüzel dertler

Ana temamiz erkeklerdi bugun okuzler burcu olanlardan.

Bazisi gozumuze sokuyor evet. Cokta aldirmiyorum ben ruh okuzumu bulayim yeter bana.

Sen evli misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…