⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bekarım :KK70: sevgilim de yok, hoşlandığım biri de yok :KK70:

Sen de bendensin + hoslanmakta istemiyorum. Hangi alanda y.lisans dusunuyordun.

image+%28480+x+540%29.jpg

Sen de bendensin + hoslanmmakta istemiyorum. Hangi alanda y.lisans dusunuyordun.

Hoşlanmak istemiyor değilim ama sırf biri olsun diye yanlış bi karar vermek istemiyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. Hukuk istiyorum ama zor diyorlar almanca hukuk yüksek lisansı.. Ortalamam da pek iyi değildi ama yine de başvuru yaparım herhalde.. Sen hangi alanda doktora yapacaksın?

Hoşlanmak istemiyor değilim ama sırf biri olsun diye yanlış bi karar vermek istemiyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. Hukuk istiyorum ama zor diyorlar almanca hukuk yüksek lisansı.. Ortalamam da pek iyi değildi ama yine de başvuru yaparım herhalde.. Sen hangi alanda doktora yapacaksın?

Ben artik kendimi kapattim o konuda. Gelmeyecek bir treni beklemek gibiydi. Boslukta da hissetmiyorum kendimi.:işsiz:

Zor olabilir ama imkansiz degildir. :KK50:

Bilgisayar alaninda...
Evet işte bu ben :p

Benim yukselen kova bilmez miyim. Asilik kanimda var. :KK45:

Ben artik kendimi kapattim o konuda. Gelmeyecek bir treni beklemek gibiydi. Boslukta da hissetmiyorum kendimi.:işsiz:

Zor olabilir ama imkansiz degildir. :KK50:

Bilgisayar alaninda...

Benim yukselen kova bilmez miyim. Asilik kanimda var. :KK45:

Kendini de kapatma bence gelmeyecek tren filan diyerek, belli olmaz.. gelebilirr.. tabii ki boşlukta da hissetme, tek başınalığın tadını çıkar :)

Kovalar asi değil ki bence ya :p sadece çabuk sinirlenen ama hemen de sakinleşen insanlarız :KK70:

Ben yavaştan yatayım artııkk.. sabah uyanamıyorum :KK70: iyi geceeleer tekrardan (bu sefer gidiyorum :KK70:)

Kendini de kapatma bence gelmeyecek tren filan diyerek, belli olmaz.. gelebilirr.. tabii ki boşlukta da hissetme, tek başınalığın tadını çıkar :)

Kovalar asi değil ki bence ya :p sadece çabuk sinirlenen ama hemen de sakinleşen insanlarız :KK70:

Ben yavaştan yatayım artııkk.. sabah uyanamıyorum :KK70: iyi geceeleer tekrardan (bu sefer gidiyorum :KK70:)

Ikiyuzlu bir tren istemiyorum. :KK45:

Iyi geceler. :işsiz:

Hmm iyi o zaman, erkekler çekiştirilmiş ben yokken :KK70: siz burda ağlayın hediye beğenmeyin, bdv'de "sevgilim pahalı hediyeler alıyor" diye konu açan kız geldi aklıma :KK70: nee güüüzel dertler :p
Ayy ne konular kaçırmısım yaa bdv de :KK70:
Tam sopalikmis o kızda biz 4 yilda 3 kurusluk parfumle idare edelim kızim derdine bak :KK70:

X