- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.141
Kızlarr sizi çok merak ediyorum özelden bi fotolaşsak mı diyorum hep beraber tanışsak tamam hadi iyisiniz ilk fotoyu ben atcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr sizi çok merak ediyorum özelden bi fotolaşsak mı diyorum hep beraber tanışsak tamam hadi iyisiniz ilk fotoyu ben atcam
Ay nasil buluscaz icelim deBen resim atmam ama kahve diyorsan icebiliriz.
Ben resim atmam ama kahve diyorsan icebiliriz.
Sanki totona bakcaz yüzünj cekip atcaksin balım hadi iyi geceler canım Allah kolaylik versin :)ben kilo verip atayim
Kizlar ben uyuyorum malum yarin bir iki dakikalik tel konusmam olacak . Iyi geceler hepinize
ben kilo verip atayim
Kizlar ben uyuyorum malum yarin bir iki dakikalik tel konusmam olacak . Iyi geceler hepinize
Ay nasil buluscaz icelim de
Sanki totona bakcaz yüzünj cekip atcaksin balım hadi iyi geceler canım Allah kolaylik versin :)
Sanki totona bakcaz yüzünj cekip atcaksin balım hadi iyi geceler canım Allah kolaylik versin :)
bahaneler bahanaeler tamam uleyn gelin düzceye görüscem sizleAhahah orasi öyle ama canli görüsme ben sosyal medyada bile resim paylasmam
Aynen bir dönem pelustu evde çeşit çeşit ayi var sanki kendisi yetmez gibiUy benimki de sürekli kolye aliyor ya da cicek. Yani o kadar da diyorum kitap alsam sunu alsam diye. biliyorum cünkü kolye alacak önceden ip ucu veriyorum yine açiyorum kolye.
BEnde bebis var o yuzden sen direk gel buraya duzce
Bak bak laflara bakkLucky Hanım, haftaya olacak olan Londra seyahatimde şehrin güneyinde yer alan bir kafede kahve içebülür müyük acep?
Evet ya ben birden kilo aldim. 55 ten 70 lere geldim. Uzun süredir görmeyen arkadaslarim sok oluyor. kilo ver sen bu degilsin falan diyorlar. Tr'ye gitmicem kilo veremezsem
Lucky Hanım, haftaya olacak olan Londra seyahatimde şehrin güneyinde yer alan bir kafede kahve içebülür müyük acep?
BEnde bebis var o yuzden sen direk gel buraya duzce
Malatya ya gelin ya çay demlerim size ne o latte falan türk imajını zedeler
Neden beni beğenmiyor musunnnO resimdeki sensen zor.