- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.201
İyi ki enlem boylam vermemiş kadınAyy şu bdv deki konu uzerine bu konu konusulur yani
Yanlis anlasilmayalim bunlar şakacıkk :*
Ayy sorma ya fake konu zaten belli yaniİyi ki enlem boylam vermemiş kadın
Kadın mı oda belli değil, belki hayallerini yansıtan bi gençtir
Evet sevdim burayı ban yokAyy sorma ya fake konu zaten belli yani
Mune ablayida kizdirmisizeli sopalı bekliyo Allahtan burayi basmiyo
Burda gırgır şamata oo yeaaaEvet sevdim burayı ban yok
Hahahah ta kendisiBurda gırgır şamata oo yeaaasu simileyley de bana amarikan dizilerinde omzunda radyoyla gezen bol bol giyinen zencileri hatirlatiyo
Şuraya kocaman VUP VUP yazasim geldi niyeyseHahahah ta kendisi
Burdayım canım, du kannst jederzeit mit mir sprechen:)
Bak gene başladı, dövecem seni en son, hani eve gidince yazacaktin asil ben sana küsüm
Yawrimmm ben halis mulis dişi görünümlü bir dişi aslanım, profildeki enişten olur
Lingen johnnyyi alsa buralara uğrar mi beeee, geceden sabaha sabahtan akşama ver allaaaamm ver ver allammmm verkizlar ya cok yasayin siz emi
EvetBexy konusacagim el.mahkum ben de erkek resimli olan üyeleri erkek gibi algiliyorum. Ama lingen 'i degil. Jonny buraya yazmaz hem türkce bilmiyor
lingen jonny'ni de al gel
@prayforlosers canim
ich kann mit dir sprechen
( seninle konusabilirim)
Çıkartandan iyi mi bileceklerBenim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlak
Nasil mi simdi ben 6 ekimde dogmusum annem oyle diyo. Bi akrabanin dugununde 10 gunlukmusum adam emin oldugunu soyluyo 30 ekimi iddia ediyo sonra babam kimligi 2 ay sonra aliyo aman 1 ocak yaz gitsin diyo memura boylecee benim 3 tane burcum 3 tane dogum gunum oluyo
Gunaydin :)Hadi gene getirdiniz beni buraya:)
Hepinize günaydın
Gunaydin ya nedense ben seni çok seviyorum.hep seni takip ediyorum anammm sapikmiyimGünaydıııııııııın
HahahahahaBurdayım canım, du kannst jederzeit mit mir sprechen:)
Bak gene başladı, dövecem seni en son, hani eve gidince yazacaktin asil ben sana küsüm
Yawrimmm ben halis mulis dişi görünümlü bir dişi aslanım, profildeki enişten olur
Lingen johnnyyi alsa buralara uğrar mi beeee, geceden sabaha sabahtan akşama ver allaaaamm ver ver allammmm ver
Gunaydin ya nedense ben seni çok seviyorum.hep seni takip ediyorum anammm sapikmiyim
Ben onu bulsam selam faslı hikaye olur be şeker direk gömerimHahahahahaayy gulmekten yerlere yatıcam
Enişte beye selamlar olsunn
Fofenk fofenk diyosun yaniBen onu bulsam selam faslı hikaye olur be şeker direk gömerim
Oyya benim yol.bekleyenim bütün aydın günler senin olsun canım benim :) nasılsınSen hiç bana günaydin deme. Hıh.