- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.181
Ana temamiz erkeklerdi bugun okuzler burcu olanlardan.
Bazisi gozumuze sokuyor evet. Cokta aldirmiyorum ben ruh okuzumu bulayim yeter bana.
Sen evli misin?
Bekarımsevgilim de yok, hoşlandığım biri de yok
Sen de bendensin + hoslanmmakta istemiyorum. Hangi alanda y.lisans dusunuyordun.
Hoşlanmak istemiyor değilim ama sırf biri olsun diye yanlış bi karar vermek istemiyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. Hukuk istiyorum ama zor diyorlar almanca hukuk yüksek lisansı.. Ortalamam da pek iyi değildi ama yine de başvuru yaparım herhalde.. Sen hangi alanda doktora yapacaksın?
Evet işte bu ben
Ben artik kendimi kapattim o konuda. Gelmeyecek bir treni beklemek gibiydi. Boslukta da hissetmiyorum kendimi.
Zor olabilir ama imkansiz degildir.
Bilgisayar alaninda...
Benim yukselen kova bilmez miyim. Asilik kanimda var.
Kendini de kapatma bence gelmeyecek tren filan diyerek, belli olmaz.. gelebilirr.. tabii ki boşlukta da hissetme, tek başınalığın tadını çıkar :)
Kovalar asi değil ki bence yasadece çabuk sinirlenen ama hemen de sakinleşen insanlarız
Ben yavaştan yatayım artııkk.. sabah uyanamıyorumiyi geceeleer tekrardan (bu sefer gidiyorum )
Yok kızz ben ortaya karisigim cingenelikten tut türkmenliğe kadar var bendeÇerkez misin sen kızzzzz :)))))))))
Ayy ne konular kaçırmısım yaa bdv deHmm iyi o zaman, erkekler çekiştirilmiş ben yokkensiz burda ağlayın hediye beğenmeyin, bdv'de "sevgilim pahalı hediyeler alıyor" diye konu açan kız geldi aklıma nee güüüzel dertler
Ayy herkeşler uyudu muIkiyuzlu bir tren istemiyorum.
Iyi geceler.
Ay bildirim gelmedi bana bu mesaj
Ne iç açıcı bir mesajBekarımsevgilim de yok, hoşlandığım biri de yok
Memlekette burcun gibi çeşit çeşit tatlımYok kızz ben ortaya karisigim cingenelikten tut türkmenliğe kadar var bende
Hayirdir sen cerkezsin galibaa
Asıl mimleket çorum ama dogma buyume angaralıyımMemlekette burcun gibi çeşit çeşit tatlım
Leblebi güzeli seniAsıl mimleket çorum ama dogma buyume angaralıyım
Hahayt eskiden olsa yollardim kiz sana leblebi ama artikin düzcedeyimLeblebi güzeli seni
Benim planlarımda cevüz kırmak var tatlım ahahahaHahayt eskiden olsa yollardim kiz sana leblebi ama artikin düzcedeyimfinduk var burda yersen
Seni gidi yaramaz seniiiBenim planlarımda cevüz kırmak var tatlım ahahaha
Ahaha fırını olan bi prens bulursam o olayı şeaparızSeni gidi yaramaz seniii
Mercimek tarlamizda vardi corumda