- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.121
Erkekli neyimse kalsın bakmıyorum ben o türlereBeni etkilemiyor artik benden gecmis demek ki.
Dun bir karikatur vardi gormen lazimdi.
Erkekli neyimse kalsın bakmıyorum ben o türlere
Benim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlakAblan aslan bebeğim
Senin ne burcun
Vuhhuu 3 dooom günü 3 hediye demekk mi acabaBenim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlak
Nasil mi simdi ben 6 ekimde dogmusum annem oyle diyo. Bi akrabanin dugununde 10 gunlukmusum adam emin oldugunu soyluyo 30 ekimi iddia ediyo sonra babam kimligi 2 ay sonra aliyo aman 1 ocak yaz gitsin diyo memura boylecee benim 3 tane burcum 3 tane dogum gunum oluyo
Yok kizz bana kim hediye alcak kocam bile yok yanımdaVuhhuu 3 dooom günü 3 hediye demekk mi acaba
Alışık olduğumuz bi tür canımYok kizz bana kim hediye alcak kocam bile yok yanımda
Yanimdaykende 4 yilda bi parfum anca aldı öküzgillerden kendisi
Benim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlak
Nasil mi simdi ben 6 ekimde dogmusum annem oyle diyo. Bi akrabanin dugununde 10 gunlukmusum adam emin oldugunu soyluyo 30 ekimi iddia ediyo sonra babam kimligi 2 ay sonra aliyo aman 1 ocak yaz gitsin diyo memura boylecee benim 3 tane burcum 3 tane dogum gunum oluyo
Vuhhuu 3 dooom günü 3 hediye demekk mi acaba
Alışık olduğumuz bi tür canım
Ayynen öyle okuzlugunun bahaneside oAnnen ne diyorsa o .
Hediye gelmez bence dogumgunu belli degil diye.
Ah bu erkekler benimkide en son flo nun kolyesi getirmisti
Kız ne çeviriyon da itibarımı sarsıyon allah allah ben anlamıştım zaten.kizlar ya cok yasayin siz emi
EvetBexy konusacagim el.mahkum ben de erkek resimli olan üyeleri erkek gibi algiliyorum. Ama lingen 'i degil. Jonny buraya yazmaz hem türkce bilmiyor
lingen jonny'ni de al gel
@prayforlosers canim
ich kann mit dir sprechen
( seninle konusabilirim)
Boşver biz lattemizi yudumlayalımKiz ben hediye de istemiyorum adam olsun yeter diyorum onu da beceremiyorlar.
Turkiyede kendi turunden milyonlarca kardesi mevcuttur canimAlışık olduğumuz bi tür canım
Kız ne çeviriyon da itibarımı sarsıyon allah allah ben anlamıştım zaten.
Ih bin sehr langweilig und ich bin krank.
Ich mag es nicht ın Turkei leben
Ayynen öyle okuzlugunun bahaneside oDOGOM GUNUN BILLI BILE DEGOLL :d
Boşver biz lattemizi yudumlayalım
Benim exler hep o türdendi o yüzden yadırgamıyorumTurkiyede kendi turunden milyonlarca kardesi mevcuttur canim