- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.141
Köpek dişleri de belli biliyor musun damağın altında bembeyaz duruyor.hazir ol geliyorum der gibi bakıyor banaHimm. Kopek disiyse cok zor cikiyo onlar dicektim. Ama ona geliyor sira. Senin dis eziyeti bitmez bundan so r.
Yok açıyor.egzama öyle başlamaz diye biliyorumegzema olmasin? kasiniyormu o kirmizi yerler?
Bence senin kizin derdi kopek dislerdir o zaman. Ilk dislerden sonrakiler cok etkilemiyor. Kopek disle azilar sarsiyor. Insallah iyiles de kizin senin canina okusun. Agrilar degilKöpek dişleri de belli biliyor musun damağın altında bembeyaz duruyor.hazir ol geliyorum der gibi bakıyor banaya iyilesimde raziyim napalim yasicaz bunlari
İnşallah.dun ilgilenemedim ya fazla.fatketti santim herşeye ağladı.a ksam babası gelince hiç ayrılmak istemedi.sabahta öyle.onun için çok üzülüyorum .dün parkada goturemedim.bugun surunsemde goturucem.haftayada annemgile gelin dedim hem sonuç gösterirken kızı evde bırakırım hemde iyi olur evde ses olurBence senin kizin derdi kopek dislerdir o zaman. Ilk dislerden sonrakiler cok etkilemiyor. Kopek disle azilar sarsiyor. Insallah iyiles de kizin senin canina okusun. Agrilar degil
Iyi etmissin. Tatilde bolca guneslen. Iyi gelir kemiklerine. Ev musaitse ac bacaklari kollari otur gunese. Varis falan yoksa kuma gom bacaklarini.İnşallah.dun ilgilenemedim ya fazla.fatketti santim herşeye ağladı.a ksam babası gelince hiç ayrılmak istemedi.sabahta öyle.onun için çok üzülüyorum .dün parkada goturemedim.bugun surunsemde goturucem.haftayada annemgile gelin dedim hem sonuç gösterirken kızı evde bırakırım hemde iyi olur evde ses olur
İnşaat bitsin balkonda guneslenmeyi dusunuyorum.Iyi etmissin. Tatilde bolca guneslen. Iyi gelir kemiklerine. Ev musaitse ac bacaklari kollari otur gunese. Varis falan yoksa kuma gom bacaklarini.
Oda olur da. Tatile noldu?İnşaat bitsin balkonda guneslenmeyi dusunuyorum.tatile gitmeyebiliriz.
Iyiyiz abla saol. Asil sen nasilsin? Belli oldu mu biyopsi sonuclariSelam sultanlarrrr ne habersiniz
Sonra özel odamızda anlatirimOda olur da. Tatile noldu?
Iyiyiz abla saol. Asil sen nasilsin? Belli oldu mu biyopsi sonuclari
Cok cok gecmis olsun. Onemli bisey olmasin da enfeksiyon gecer ilaclarla.Bende iyiyim sağol,dün belli oldu temiz çıktı,ama kronik enfeksiyon varmış ilaç verdi onu kullanacağım bakalım.
Cok cok gecmis olsun. Onemli bisey olmasin da enfeksiyon gecer ilaclarla.
Olmaz insallah.Teşekkürler sağol,ilaçlar iyi gelecek tabi bir daha kanama filan olursa yine gelin dedi dr..
Olmaz insallah.
bikac kisi almanyadandi , bak sen Koln lu imissinYok Köln cevresi :)
hade insallah, Allah verede daha ciddi bisey olmasinYok açıyor.egzama öyle başlamaz diye biliyorum
Benim annem de menopozda abla da onda da olmustu bi kac kez. Dr o zaman rahim kendini temizler zaman zaman bu sekilde hemen akla kotu bisey getirmemek demisti. Seninkide oyle biseydi belkideİnşallah diyorum bende,manapozda olmaması gereken bir durummuş ..
bikac kisi almanyadandi , bak sen Koln lu imissin
cok Turk varmi orda?