⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Benim annem de menopozda abla da onda da olmustu bi kac kez. Dr o zaman rahim kendini temizler zaman zaman bu sekilde hemen akla kotu bisey getirmemek demisti. Seninkide oyle biseydi belkide

Herhalde öyledir,nette biraz baktım normalde olmaması gerekiyormuş gerçi..
İnşallah bir daha tekrarlamaz sıkıntılı bir dönem zaten gerginsin ateş filan basıyor bide bunlar olunca feci oluyorsun yani..

Ne bileyim işte herkes bazen farklı söyleyebiliyor,nasılsa temiz çıktı gerisi nasılsa hallolur yani..
Bir kaç aydır feci bir yoğunluk vardı sürekli koşturmaca filan çok yorulmuştum..
Haklisin abla. Temiz cikmis ya bosver sen gerisini. Bidaha da olmaz insallah. Dugun telasinda da olursa anlaki senin bunye stres ve yorgunluktan yapiyo:)

Haklisin abla. Temiz cikmis ya bosver sen gerisini. Bidaha da olmaz insallah. Dugun telasinda da olursa anlaki senin bunye stres ve yorgunluktan yapiyo:)

Aynen rahatım şimdi nasılsa,düğünü bekliyoruz bakalım işi en stresli yanını hallettik,kıyafetimide aldım ayakkabım ve takılar kaldı sadece..

zey-mur zey-mur kız benim kız şimdi günde iki kere uyuyor ya çok or uyutuyorum.uyuyuncada uyuyor ama.acaba sicaktanmi uyumuyor yoksa günde bir kere uyuma vaktimi geldi.bu arada 11 aylık olduk:KK68:

dun aksam bi firtina , yagmur , simsek , bazi yerlerde sular tasmis , biz zarar gormedik sukur.
gunaydin hepinize

Hadi ya gecmis olsun :KK57:

Günaydin,.. buralara öyle bir dolu yagdi ki cogu yer su almasindan öte arabalar evler hasar aldilar. :KK43:

Bizim burasi yaniyor yaniyor:uykucu:

Herkese merhaba.alintilayamadim kusura bakmayın geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim:KK68:

Nasil oldun canim. Benim kizda mahvetti beni. Vallah bir gidim uyumadim. Hastayim da. Bir de insanin morali bozuk olunca sadece cocuga yetisse yetiyor. Bugün daha neselisin sankim :sampiyon::cool:

zey-mur zey-mur kız benim kız şimdi günde iki kere uyuyor ya çok or uyutuyorum.uyuyuncada uyuyor ama.acaba sicaktanmi uyumuyor yoksa günde bir kere uyuma vaktimi geldi.bu arada 11 aylık olduk:KK68:

Bence normal yine de günde 14-12 saat uyuyor mu? En az o kadar uyumasi lazim. Benim ki benden az uyuyor. Emziknyerine meme emiyor:mad::mad::mad:uykusuzlukta rekor kirmaktayim.

X