⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

zey-mur kız benim kız şimdi günde iki kere uyuyor ya çok or uyutuyorum.uyuyuncada uyuyor ama.acaba sicaktanmi uyumuyor yoksa günde bir kere uyuma vaktimi geldi.bu arada 11 aylık olduk
Himm. Du bi dusuniyim... benim oglan 11 aylikken iki kere uyuyordu ya. Ama senin kiz dogdugundan beri zor uyuyo be bacim. Bence sicaktan falan degil. Seninkinin huyu boyle. Bi kac gun tek uyut bakalim napacak?

Nasil oldun canim. Benim kizda mahvetti beni. Vallah bir gidim uyumadim. Hastayim da. Bir de insanin morali bozuk olunca sadece cocuga yetisse yetiyor. Bugün daha neselisin sankim
Valla banada öyle geldi
Şanda geçmiş olsun canım.annrm der çocuklar annelerinin hastalığını bilir diye.biliyorlar ektra huysuzluk yapiyorlar

Valla benim dedigim kahve diilmis onun dedigi:) ben kahve pek icmem. Cok duskun degilimdir. Ama bigun yaparsam paylasirim
Tamam:) Şimdi saatleri denk getiremiyorum malum iftardan sonra biraz rahatlama oluyor vede hareketlilik:))) Bir ara ben klasik türk kahvelerimi paylaşırım:))

Valla banada öyle geldi
Şanda geçmiş olsun canım.annrm der çocuklar annelerinin hastalığını bilir diye.biliyorlar ektra huysuzluk yapiyorlar

Gece onikde anca uyuyor sabah dokuz on gibi kalkıyor gündemde iki kere uyuyor onlarda da toplam uç saat uyuyor

Normal o zaman canim. Seninki yaramaz olacak demek ki. Benimki de öyle uyuyordu. Simdi gündüz 1 saat gece 1 de uyuyor sabah 10 da uyaniyor ama gece boyu emmek istiyor. Gündüz de hic durmuyor. Görümceminkiler 16-18 saat uyuyordu

Normal o zaman canim. Seninki yaramaz olacak demek ki. Benimki de öyle uyuyordu. Simdi gündüz 1 saat gece 1 de uyuyor sabah 10 da uyaniyor ama gece boyu emmek istiyor. Gündüz de hic durmuyor. Görümceminkiler 16-18 saat uyuyordu
Kac aylik senin bebe canim. 10 ayi gectiyse gece beslenmesini kes. Deliksiz uyur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…