- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.121
dun aksam bi firtina , yagmur , simsek , bazi yerlerde sular tasmis , biz zarar gormedik sukur.
gunaydin hepinize
gunaydin hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim. Hava iyice dengesizlesti. Bi gun col sicagi ertesi gun kutup sogugu.dun aksam bi firtina , yagmur , simsek , bazi yerlerde sular tasmis , biz zarar gormedik sukur.
gunaydin hepinize
dun aksam bi firtina , yagmur , simsek , bazi yerlerde sular tasmis , biz zarar gormedik sukur.
gunaydin hepinize
sizin ora neresiydi canim? almanya ?Günaydin,.. buralara öyle bir dolu yagdi ki cogu yer su almasindan öte arabalar evler hasar aldilar.
sabah giydigimizi , oglen degistirmek gerekiyor, o kadar oldu yaniGunaydin canim. Hava iyice dengesizlesti. Bi gun col sicagi ertesi gun kutup sogugu.
Oyle evet. Burdada hem acaip bi sicak var. Hemde sert bi ruzgar.sabah giydigimizi , oglen degistirmek gerekiyor, o kadar oldu yani
Evet Almanya, gündüz vakti bunaltici olmasindan belliydi böyle bir patlak verecegi. Bir gün günes gördük simdi tekrardan yagmurlu günler bekliyor bizi.dun aksam bi firtina , yagmur , simsek , bazi yerlerde sular tasmis , biz zarar gormedik sukur.
gunaydin hepinize
sizin ora neresiydi canim? almanya ?
dolu burdada yagdi , hemde ne dolu ... subhanAllah
Naptin k8z nere kayboldun.Herkese merhaba.alintilayamadim kusura bakmayın geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Dün ck kötüydüm.hic halim yoktu.kiza zor baktım.o da sağolsun huysuzlukta nirvnaya ulaştı.b ugun az buçuk iyiyim.sabahta doktordaydim.Naptin k8z nere kayboldun.
Ne dedi doktor. Romatizma degildir insallahDün ck kötüydüm.hic halim yoktu.kiza zor baktım.o da sağolsun huysuzlukta nirvnaya ulaştı.b ugun az buçuk iyiyim.sabahta doktordaydim.
İki film çekildim.s ekiz tup kan verdim.sonuclar salı cikacakmis o gün gel dedi.istedigi şeylere baktimda hiçbirşeyi eş geçmemiş.b isey vars çıkar.yalniz bacaklarındaki kizariklari cildiyeye göster dedi.niye anlamadım.yani salıya kadar bu acıyı cekecegimNe dedi doktor. Romatizma degildir insallah
Dogru bi sonuc versinlrr de sali versinler. Insallah basit biseydir. Seninde agrilarin o zamana kadar hafifler insallah.İki film çekildim.s ekiz tup kan verdim.sonuclar salı cikacakmis o gün gel dedi.istedigi şeylere baktimda hiçbirşeyi eş geçmemiş.b isey vars çıkar.yalniz bacaklarındaki kizariklari cildiyeye göster dedi.niye anlamadım.yani salıya kadar bu acıyı cekecegim
Gece küçük hanım çok rahatsız etmezse gündüz biraz iyi oluyorum. Yoksa gün çekilmez oluyor.dis cikarcagi için sabaha kadar ağlıyor uyku yok dinlenme yok ağrı var bi çıksaydı su dış.az kaldi.gorunuyor ama damağı yirtamadi.Dogru bi sonuc versinlrr de sali versinler. Insallah basit biseydir. Seninde agrilarin o zamana kadar hafifler insallah.
Hangi disini cikariyor simdi.Gece küçük hanım çok rahatsız etmezse gündüz biraz iyi oluyorum. Yoksa gün çekilmez oluyor.dis cikarcagi için sabaha kadar ağlıyor uyku yok dinlenme yok ağrı var bi çıksaydı su dış.az kaldi.gorunuyor ama damağı yirtamadi.
Üstten orta iki dişin ynindakiniHangi disini cikariyor simdi.
aynen, ilave edecek biseyim yok gercekten. suanda bile bi basincli hava hakim, igrenc ya. arada esince guzel ama.Evet Almanya, gündüz vakti bunaltici olmasindan belliydi böyle bir patlak verecegi. Bir gün günes gördük simdi tekrardan yagmurlu günler bekliyor bizi.
Bizim buralarda da pek hasar olusturmadi öbür illerdeki gibi, yakinlarda sadece bir agac eve dogru yikilmis ama yaralanan sakatlanan olmamis.
Himm. Kopek disiyse cok zor cikiyo onlar dicektim. Ama ona geliyor sira. Senin dis eziyeti bitmez bundan so r.Üstten orta iki dişin ynindakini
egzema olmasin? kasiniyormu o kirmizi yerler?İki film çekildim.s ekiz tup kan verdim.sonuclar salı cikacakmis o gün gel dedi.istedigi şeylere baktimda hiçbirşeyi eş geçmemiş.b isey vars çıkar.yalniz bacaklarındaki kizariklari cildiyeye göster dedi.niye anlamadım.yani salıya kadar bu acıyı cekecegim
Yok Köln cevresi :)aynen, ilave edecek biseyim yok gercekten. suanda bile bi basincli hava hakim, igrenc ya. arada esince guzel ama.
dun iyi kavurdu mubarek , almanyanin Nurnberg miydi? oyle hatirliyorum sanki