- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.161
İnşallah çıkmaz.haftaya çoğalırsa belki cildiyyede giderim.biktim valla doktorlardar.ama bugünkü doktorun asistanindan bikmayabilirimhade insallah, Allah verede daha ciddi bisey olmasin
Benim annem de menopozda abla da onda da olmustu bi kac kez. Dr o zaman rahim kendini temizler zaman zaman bu sekilde hemen akla kotu bisey getirmemek demisti. Seninkide oyle biseydi belkide
Bi konu vardi bdvde doktoruma asik oldum diye. Yoksa o senmisin?İnşallah çıkmaz.haftaya çoğalırsa belki cildiyyede giderim.biktim valla doktorlardar.ama bugünkü doktorun asistanindan bikmayabilirim
Yok la ben daha yeni gordum doktor civanimiBi konu vardi bdvde doktoruma asik oldum diye. Yoksa o senmisin?
Internete kaldiysan abla sen kanser oldun 3 gunde omrun kaldi:)))))Herhalde öyledir,nette biraz baktım normalde olmaması gerekiyormuş gerçi..
İnşallah bir daha tekrarlamaz sıkıntılı bir dönem zaten gerginsin ateş filan basıyor bide bunlar olunca feci oluyorsun yani..
Internete kaldiysan abla sen kanser oldun 3 gunde omrun kaldi:)))))
Hade oyle olsunYok la ben daha yeni gordum doktor civanimi
Herkes farkli be abla. Bide sen kizin nisani falan derken stres olduysan belki tetiklemistir.Baktım sadece nedir diye,dr da söyledi ama bunu,gerçi olanda varmış benşm gibi..
Herkes farkli be abla. Bide sen kizin nisani falan derken stres olduysan belki tetiklemistir.
Haklisin abla. Temiz cikmis ya bosver sen gerisini. Bidaha da olmaz insallah. Dugun telasinda da olursa anlaki senin bunye stres ve yorgunluktan yapiyo:)Ne bileyim işte herkes bazen farklı söyleyebiliyor,nasılsa temiz çıktı gerisi nasılsa hallolur yani..
Bir kaç aydır feci bir yoğunluk vardı sürekli koşturmaca filan çok yorulmuştum..
Haklisin abla. Temiz cikmis ya bosver sen gerisini. Bidaha da olmaz insallah. Dugun telasinda da olursa anlaki senin bunye stres ve yorgunluktan yapiyo:)
dun aksam bi firtina , yagmur , simsek , bazi yerlerde sular tasmis , biz zarar gormedik sukur.
gunaydin hepinize
Günaydin,.. buralara öyle bir dolu yagdi ki cogu yer su almasindan öte arabalar evler hasar aldilar.
Herkese merhaba.alintilayamadim kusura bakmayın geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
zey-mur kız benim kız şimdi günde iki kere uyuyor ya çok or uyutuyorum.uyuyuncada uyuyor ama.acaba sicaktanmi uyumuyor yoksa günde bir kere uyuma vaktimi geldi.bu arada 11 aylık olduk
Aynen rahatım şimdi nasılsa,düğünü bekliyoruz bakalım işi en stresli yanını hallettik,kıyafetimide aldım ayakkabım ve takılar kaldı sadece..
Kim evleniyor
Kızım evlendide ,düğünü olacak onu bekliyoruz..
gozunuz aydin, tebrik ederim...Allah mutlu etsin , hem bu dunyada hem ahirette
Hayirli olsun Allah mesut etsin. Insallah icinize sinen güzel bir tören olurKızım evlendide ,düğünü olacak onu bekliyoruz..