- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.101
Kahve zati birkaç bilindik yerden alınmalı ve taze olmaz ise olmaz... Taze derken paketler değil taze çekilecek sıcak sıcak ve köpük le fincana doldurur iken o kahvenin kokusu tüm odayı saracak:))Gecen kvdem bir kahve yapti. Allah'im cok güzeldi. Ben türk kahvesi severim fakat yeni makina ve kahve almislar. Allah'im canim cekti olsa da icsem
Kahve zati birkaç bilindik yerden alınmalı ve taze olmaz ise olmaz... Taze derken paketler değil taze çekilecek sıcak sıcak ve köpük le fincana doldurur iken o kahvenin kokusu tüm odayı saracak:))
hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar ben geldim bi hafta aradan sonra internetsizlik de ne kötü ya hayırlı iftarlar herkese
Kızlar benim dediğim kahve o dibekte öğütülen kahve değil buna da dibek kahvesi diyorlar ama bambaşka bişey, menengiç, kalple ve Türk kahvesinin karışımı
Acaip bir lezzeti var beni benden alıyor :)
Hos geldin tesekkürler sana daMerhaba arkadaşlar ben geldim bi hafta aradan sonra internetsizlik de ne kötü ya hayırlı iftarlar herkese
Trden hediye gelmişti de benim otomatik yazı düzeltme değiştirmiş yazdığımıNirden aliyon lingen aba
Bende var o kahveden ankarada gımata var toptancı kuruyemuscı gıdıp ordan cektrıp alıoz kocamla 5 tly normal bakaldan aldınsan cok oluoNirden aliyon lingen aba
Tabı ben 10 tl dln alıom ole hep gıdmıom cunku ayda bır alsverıse gıdıoz oMan cunku buyuk alıaverıse yoksa toptancılar sıtesınde ne ısım olur xdBende var o kahveden ankarada gımata var toptancı kuruyemuscı gıdıp ordan cektrıp alıoz kocamla 5 tly normal bakaldan aldınsan cok oluo
Trden hediye gelmişti de benim otomatik yazı düzeltme değiştirmiş yazdığımı
Menengiç kakule ve kahve olacaktı
Biz Almanyadayiz patsi yaaBende var o kahveden ankarada gımata var toptancı kuruyemuscı gıdıp ordan cektrıp alıoz kocamla 5 tly normal bakaldan aldınsan cok oluo
Yaaa uykum var hep uyoruö bu aralar ve hala uykm var gunde kac kez uyorum bıpemyorum xd bu coxuk oyı uyutuo tabı sımdı annemı uyutayom dogunca hıc uyutmucam dıo ah yavrum mınnakım sımdıden benı dınlendrıo bılıo dogunca hep dıken ustu olacam ah annem vah annem mısıl mısıl uyj annem doyecem am nerde uyku sana harqm dıcek ozman
Ha on bılemıycem yanı ankara dısı turkıye ıcı olsa kargo fln yaprdım da almanyaya haledememem xdBiz Almanyadayiz patsi yaa
Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim. Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?
Hadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan gider
Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktan
Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleriGüle güle oynayın:)
AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmm
Ben komşunun bahçesinden topluyom :)
senin işin duble zor valla:)