⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Gecen kvdem bir kahve yapti. Allah'im cok güzeldi. Ben türk kahvesi severim fakat yeni makina ve kahve almislar. Allah'im canim cekti olsa da icsem
Kahve zati birkaç bilindik yerden alınmalı ve taze olmaz ise olmaz... Taze derken paketler değil taze çekilecek sıcak sıcak ve köpük le fincana doldurur iken o kahvenin kokusu tüm odayı saracak:))

Kızlar benim dediğim kahve o dibekte öğütülen kahve değil buna da dibek kahvesi diyorlar ama bambaşka bişey, menengiç, kalple ve Türk kahvesinin karışımı
Acaip bir lezzeti var beni benden alıyor :)

Yaaa uykum var hep uyoruö bu aralar ve hala uykm var gunde kac kez uyorum bıpemyorum xd bu coxuk oyı uyutuo tabı sımdı annemı uyutayom dogunca hıc uyutmucam dıo ah yavrum mınnakım sımdıden benı dınlendrıo bılıo dogunca hep dıken ustu olacam ah annem vah annem mısıl mısıl uyj annem doyecem am nerde uyku sana harqm dıcek ozman

Bende var o kahveden ankarada gımata var toptancı kuruyemuscı gıdıp ordan cektrıp alıoz kocamla 5 tly normal bakaldan aldınsan cok oluo
Tabı ben 10 tl dln alıom ole hep gıdmıom cunku ayda bır alsverıse gıdıoz oMan cunku buyuk alıaverıse yoksa toptancılar sıtesınde ne ısım olur xd

Bir bucuk sendir zombi gibiyim. Uyu uyu annesi. Uyku depola

Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim . Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?

Is arayanlara aslinda zorunlu olarak kakaliyorlar ama ben ilk issizlik durumu üzerine konusmaya gittigimde kendiligimden istedim, iyikide yapmisim. Simdi Dilekceleri is arama sitesine yükledim ilk dilekceyi sans eseri yolladim görüsmeye cagirdilar hemen.

En azindan hani dilekce simdiki durumlara göre uygun bir sekilde yazildi, resim vs. eklenildi. Gitmeseydim dilekceyi ne sekil yazacagimi sasirirdim kesin, cünkü en son 3 yil evel hazirlamistim.

Sorma sorma daha yeni girdim eve, yazdiktan sonra yine ciktim disari.. simdide gök gürültüsü ve simsek,.. yagmurda sakir sakir.. en azindan gece misil misil uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…