- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.221
Allah yardimcin olsun canim. Isin her turlu cok zor. Yakin olsak gelirdim desem yalan olur. Ben kendi ordumun daginikligini toplayamiyorum kiAynen canim
O kadar çok isim varki toplasip bana gelseniz ne iyi olur.Evde iğne yere düşse ayakta kalır o derece.:)
Hiii uyuz herifDunku mevzu mu?
Tahammül edemediğim dizi starda oynayan beni affetKorkunç bir şey arkadaş, evimde Türk tvleri yok 40 yılda bir kvlerde kanal gezerken rastlıyorum o bile travma yaratıyor bende
Yazıklar olsun smiley istiyorum yönetime duyurulur
Bu nasıl bi skandaldır aklım almıyor, çabuk aç izle çabukkkk
Zeytinyaglik mi yapti yine?Yorgun ve uykusuz.azbucukta sınırlı.sen
Daha gelmedi canın iftarı ve sahuru orda yaptı.bugun gelecekZeytinyaglik mi yapti yine?
Anne olunca oluyor yorgunluk uykusuzluk kaçınılmaz da sinir niye bacım canım?Yorgun ve uykusuz.azbucukta sınırlı.sen
Evet yorgunluk uykusuzluk çocuktan.sinirde kocadan kaynaklı.Anne olunca oluyor yorgunluk uykusuzluk kaçınılmaz da sinir niye bacım canım?
Tahmin edebiliyorum canım.Yinede canin sagolsun yawww.Allah yardimcin olsun canim. Isin her turlu cok zor. Yakin olsak gelirdim desem yalan olur. Ben kendi ordumun daginikligini toplayamiyorum ki
Olcako kadarEvet yorgunluk uykusuzluk çocuktan.sinirde kocadan kaynaklı.
Saol tatlım inşallah geçerÇok sağol canımm :)
Shizuka- sana da geçmiş olsun canım..
Çok sağol canım.. Sana da geçmiş olsun..
Nasıl oldu miden ?
Ben evde pinekliyorum o offroadlarda keyfine bakıyor.sinir olmayınca ne yapayimOlcako kadar
Ben bosadim yine kurtulamadım adam kötü ot gibi sürekli çıkıyor önüme.
Olsun sen yinede sakin ol canım.Bak keyfine
Pinekleme kuzum.Sen de cik gez keyfine bak.Bosversene kendini yiyecegine hayatına bakBen evde pinekliyorum o offroadlarda keyfine bakıyor.sinir olmayınca ne yapayim
Çocukla zor oluyor.yalniz tadı çıkmıyor.h ava çok sıcak.Pinekleme kuzum.Sen de cik gez keyfine bak.Bosversene kendini yiyecegine hayatına bak
Ooooo evde kasirga onu bekliyor haberi yok. Onun yerinde olmak istemezdim.Daha gelmedi canın iftarı ve sahuru orda yaptı.bugun gelecek
Of of of evde usta bi dert ya. Insallah biran evvel biter isi de rahat edersin.Tahmin edebiliyorum canım.Yinede canin sagolsun yawww.
Ben odaları değiştiriyorum ondanbu kadar dagildim. Evde marangoz var bir odadazaptetmeye çalışıyorum sipalari.
ku_zu_cuk_la_rim benim dustugum hataya dusup tum mesajlari okuyacaksin galiba ama daha coooook sayfa var
BOASK var @hilos_lalis var Hannaz aba vaa Shizuka- vaaa @AKovser va @-Mahperi- vaaa aaa bak shebetsys iim yok onuda cagirayim geel:))
Neyse kaynatmiyayim şimdilik bunlar aklimdaki :) @sukruyeomay kız bunlara