⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Tahammül edemediğim dizi starda oynayan beni affet:kızgın::kızgın: Korkunç bir şey arkadaş, evimde Türk tvleri yok 40 yılda bir kvlerde kanal gezerken rastlıyorum o bile travma yaratıyor bende:kusmuk:

Yazıklar olsun smiley istiyorum yönetime duyurulur:skandal::skandal:
Bu nasıl bi skandaldır aklım almıyor, çabuk aç izle çabukkkk:sopa:

Karayip korsanlarini simdiye kadar izlememisim simdi mi izliycem. Sonu belli filmleri sevmiyorum. :işsiz:

Bana da bi sinema arkadasi lazim. Gel beraber izleyelim.
Kiz onu baslarda izliyordum.Turk filmi tadinda.:KK45: Sokaklari gorunce hosuma gidiyordu.

Bana her sey yakisir i da sirf sokakta yarisiyorlar diye izliyordum. Nasil bir Turkiye ozlemi ise. :KK51:

Ben dizi izlemiyorum ama kp sagolsun bilmedigi dizi yok. Nerdeyse her kanaldaki diziden haberi var. Ordada gorupte sinir olmadigim dizi yok nerdeyse. Hepsi sacma sapan katlanilir gibi degil.
Bide bi eyalet valisi simdi arnol sivatzenegermi ne var ya. Onun tipi bi itici geliyo bana. Zaten bilim kurguda sevmem pek. Terminator bana gore diil:KK43:

Allah yardimcin olsun canim. Isin her turlu cok zor. Yakin olsak gelirdim desem yalan olur. Ben kendi ordumun daginikligini toplayamiyorum ki:işsiz:
Tahmin edebiliyorum canım.Yinede canin sagolsun yawww.
Ben odaları değiştiriyorum ondanbu kadar dagildim. Evde marangoz var bir odadazaptetmeye çalışıyorum sipalari.

Kisaca TV/film hikayem ;

Ben konulu fantastik filmler bayiliyorum . Malefiz , X-Man gibi... Misir konulu filmler olunca hic pas gecmem izlerim. Gerilim filmlerini severim. Aklimdan gelen Kayip kiz. Terminator guzeldi ama Arnold lu olanlar otekileri izlemedim. Onun disinda Transformers beni cekmedi.

Bu aralar dizilerden hayat sarkisi , kirgin cicekler i izliyorum. Mukemmel degiller ama seyredilebilir duzeydeler. Avrupa yakasi mukemmeldi bana gore. Survivor u bu sene hic izlemedim ama iki sene izlemisligim var.

Big Bang Theory , How I met your mother da sevdigim dizilerden. Smalville ve charmed bitti.

Onun disinda Steven Seagal . Ben bu adami gorunce kanali degistiriyorum. :confused:

ku_zu_cuk_la_rim ku_zu_cuk_la_rim benim dustugum hataya dusup tum mesajlari okuyacaksin galiba ama daha coooook sayfa var:KK66:

Yooo okumadimkiiii yakaladığım yerden devam ediyorum :))))❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

X