• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH ı yüksek olup hamiş olabilen var mı?...........

NASIL ?:uhm: FSH İLE LH ARASINDA KAÇ FARK OLMALI.. ORAN NE ACABA.. BENİM FSH YÜKSEK... AMA LH KAÇTI UNUTTUM Bİ BAKMAM GEREK...CADIARZU

Benim bildiğim fsh ve lh birbirine yakın olması lazım mesela fsh 6 lh 8-9 olaması lazımmış heralde bunu biryerden okumuştum.Biri yumurtlamayı ,diğeri ise yumurtanın rahimde tutunmasını sağlıyor diye biliyorum.Neyse herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı en kısa zamanda kabul eder inşallah arkadaşlar.

arkadaşlar benim fsh133 ben ölmüşüm zaten mahvolmuşum doktor menepoz dedi çocuğu unut sağlığına bak dedi 26 yaşında bir yıllık evliim.
bunun bir tesellisi varmı? arkadaşlar bunalıyorum çok bitkinim.adet hapla oluyorum sitede ne duyduysam aldım bitkisel.

gülnazcım canını sıkma siteden okuyorum yüzde 5 gibi olsada erken menepozdan dönme ihtimalide var. ben bununla teselli oluyorum. dr banada erken menepoz dedi bende 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz Rabbim hayırlısını versin.

kızlar iyi akşamlar.. benimde fsh 24 filan oluyor. tresequens diye bir ilaç kullanınca biraz düşüyor. ama kafaya takmamak gerekiyor. çünkü benim fsh 18 ken geçen sene ben hamile kalabilmiştim..( bebeğim 6 aylık erken doğum sonrası sadece 1 gün hayatta kalabildi) şimdi ben tekrar uğraşıyorum ve inanıyorum yine olacak allahın izniyle... gerçi ben hamile kalırsam yine kaybederim diyede çok korkuyorum.. çünkü rahim açılması oluyor.. hamile kalırsam rahim dikilecek... Anlayacağınız hamileliğin tadını çıkaramıycam.. ama herşeyin hayırlısı.. önce hayırlısıyla hamile kalalımda gerisini sonra düşünürüz artık.... bebek sahibi olmak isteyen herkes için Allah'a dua ediyorum hepimize evlat sevgisini yaşatsın diye....

slm arkadaşlar ben 34 yaşında 6 aylık evliyim benim fsh 2 ay önce 23,4 geçen ay 33,58 çıktı bu ay bakalım ne olacak bu günlerde regıl olmayı bekliyorum. olunca tekrar tahlil yaptıracağın ve 8. günü rahim filmi çekilecek ayrıca bir aydan beri düzenli olarak hayıt tahumu kullanıyorum bu ay ne çıkacak merak ediyorum bir gelişme olursa sizinle paylaşacağım. allah çocuk siteyen hersese evlat sevgisini tatırsın.

Arakadaşalr benim de fsh 45 -60 larda ve ben şu na bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum.çok memnunum doktoum bana diyet verdi.onu uyguluyorum.fsh 95 olan bir hastasininin 2 çocuğu olmuş doğal yoldan.tv bile çikti onu gösterdi.kadin kilo vermiş doktorun dediklerini yapmiş.bende diyet yapiyorum yürüyüş yapiyorum bitkisel çay içiyorum doktorumun veridklerini bakalim ne çikacak bu tedavi sonucum sizlerede bilgi veririm.inş. Mutlu sonuçlarla yazarim sizede bir ümit olmuş olur bence.

FİOLOCUM hayır yoktu.şu an 50 kiloyum.ben her zaman bekarken 48 lerde ve 50 lerdeydim.evlendikten sonra 52-53 tartılıyordum yemek yedikten sonra tabi. doktor et ve et ürünlerini yemiyorum hiç birini sadece activia yoğurt ve sabah 2 dilim az yağlı ince dilim peynir o kadar.toksin içerdikleri için.yani bu diyeti kilo vermek için değil gerektiği için öyle besleniyorum.sebze ağırlıklı besleniyorum.salata öğlen akşam var.yapsız tabii. bitkisel çayları karıştırıp sabah öğlen içiyorum.yürüyüş yapıyorum hergün.ve vitaminlerim var.ilçalar.bakalım doktorun bu istediklerini yaptığımın sonuçlarını sanrımım yılbaşına kadar veya önümüzdeki ay fsh ölçtürünce hormonlarda belli olur canım.

Kilo tabiiki etkili ama bizim diyet yapmamizin sebebi zayiflamak değil.et yemiyoruz çünkü toksin içerdiği için.ve yürüyüş yapiyoruz.o da yumurtaliklar için bence iyi.doktor yürüyüş yap dedi.annemde derdi yürüyüş yapmak iyi.hep oturuyorsun sen işyerinde.bedeni hamileliğe hazirlamak için gerekiyor bunlar yürüyüş ve diyet canim

Kilo tabiiki etkili ama bizim diyet yapmamizin sebebi zayiflamak değil.et yemiyoruz çünkü toksin içerdiği için.ve yürüyüş yapiyoruz.o da yumurtaliklar için bence iyi.doktor yürüyüş yap dedi.annemde derdi yürüyüş yapmak iyi.hep oturuyorsun sen işyerinde.bedeni hamileliğe hazirlamak için gerekiyor bunlar yürüyüş ve diyet canim

hmmm ben bunu bilmiyordum ....bilgi için sağol tatlım...
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeiğine..:Saruboceq:

slm arkadaşlar benim fsh geçen ay 33,58 çıktı bir aydan beri hayıt tohumu kullandım ve 4 günüm geçiyor bugün test yayaptım pozitif çıktı. yarın hastaneye gidip kanda baktıracağım. arkadaşlar kafaya takmayın geçen ay 23. çıkmıştı fsh. dr da ümidimi kırdı çok zor hamile kalman tüpbebek şansın bile çok az dedi çoook üzüldüm ama bu ay 33,58 çıktığı halde hiç kafama takmadım ve inş. yanlış değildir. yarın yine yazacağım.

yaş 34 canım normal yoldan hamile kaldım. 1 ay ilaçla regl oldum. geçen ayda cyclo prgynova kullandım 28 günde regl oldum. bu ay hamileyim. ama bir aydan beri düzenli olarak hayıt tohumu kullandım canım. ben çok mutlu oldum. rabiim herkeside benim gibi mutlu etsin. dualarım sizinle arkadaşlar.

Teşekkür ederim canm.sen nele ryapiyorsun peki hamiş kalabilmek için?seonun neydi senin hürremcim?

canım ben hamiş olamk için aklına ne geliyorsa yaptım....ama fayda etmedi... ağustosta kendiliğimden ;tam umudumu kesmişken hamiş olduğumu öğrendim ...şimdi 15. haftamdayım.....
darısı başınıza inşallah....:Saruboceq:

kızlar benimde fsh 13 civarındaydı hep yaklaşık 8 aydır ben her ay düzenli regli oluyordum,eylül ayında micro diye tedaviye başladım yüksek doz ilaç kullanmama rağmen sadece 1 yumurtam gelişebilmişti ve aşılamaya döndürmüştük tedaviyi,malesef negatif sonuç aldım,çok yıkılmıştım ama 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim,5 haftalık hamileyim şu anda,ben hiç bişey yapmadım,sadece kafamı çok rahatlattım,ben artık kendi yumurtamla hamile kalamıcam diye üzülüp ağlamları bırakmıştım,donör yoluyla hamile kalıcam nasıl olsa diye kendi kendimi telkin etmeye çalıştım,ve sanırım çokda kafama takmadığım için hamile kalabildim,stres çok önemli gerçekten,,çok mutluyum,inşallah Allah bütün isteyenlere nasip eder,, asla umudunuzu yitirmeyin,hayırlı zamanda olacak inşallah hamileliğiniz.artık tek dileğim sağ salim hayırlısıyla kucağıma almak bebeğimi,Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar

arkadaslar hayırlı olsun hepinizkiler...darısı bizlere...gül hayıtı nsl kullandın cnm ...tohummu...günde kaç sefer içtin....

Back