Evet kızlar buradan devam ediyoruz.
Tekrar ameliyatımla ilgili yazdıklarımı tekrar vermem gerekirse;
"Güzellerim her şey çok yolunda geçti. Doktorum sabah 10 civarı çıkışımı yaptı hastaneden ve şimdi de evimdeyim, hatta yatağımdan yazıyorum.
Sonuçtan o kadar mutluyum ki, anlatamam. Protez daha sert iken bile muazzam görünüyor.
Her şey bu kadar güzel değildi ama. Güle oynaya ameliyathaneye sokuldum, hatta hemşire hatırladığım kadarıyla şarkı söylüyordu narkozu verirken.
Doktorum başlamadan öncesinde fotoğraflarımı çekti kalemle yerleri son kez belirledi ve başlayalım demesiyle uyuttular beni. Narkoz çok garip bir şeymiş yahu.
Uyandığımda hiçbir ağrım yoktu çünkü hala lokalin etkisi sürüyordu, zaten annemi gördüm ve anne dedim. Odama getirip yatağıma koydular. Ama sonrası için olumlu konuşamam bu kadar.
Malum serum yiyorsunuz ve çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz, zaten ameliyathaneden çıktığımda patlayacak gibiydim. Ayağa kalkmak yasaktı ancak sürgüyle de ölsem yapamazdım. Mecbur zar zor kalktım tuvalete gittim ama başım acayip döndü.
Hatta serum hortumu kalktığım için kan doldu, hemşire geldi kalktın mı yoksa dedi, yok yok kalkmadım dedim.
6 saat bir şey yiyip içirmediler ama 4. saatten sonra doktorum yudum yudum su iç dedi.
Gece de kalçamdan acılı bir iğne yedikten sonra mışıl mışıl uyudum.
Ama tabii yatakta çok zorlandım dönemediğim ve serumla kan torbasının bulunmasından dolayı.
Sabah erkenden doktorum geldi hemşire ile, pansumanımı yaptılar. Ki onun detayını vermiyorum yatağı kemiricektim acıdan.
Bandajlarım çıktı ve sadece dikiş yerimde bandaj var, onu da cuma günü alacaklar.
Biraz acı çekmeye dayanıklıysanız beklemeyin olun derim, sonuç çok mutlu edici olunca acıyı takmıyorsunuz bile. Ki bunu şu an yaklaşık 50 dakika bozuk bozuk yollarda arabayla eve hoplaya hoplaya geldiğim taktirde söylüyorum.
Doktor ağrı kesiciler ve sporcu südyenini verdi. Ağrı kesicileri hemen kullandım ve şu an pek hissedilen bir ağrım yok. Arada açıp bakıyorum elliyorum. Daha yumuşamamış olmasına rağmen bile ellediğimde yumuşacıklar. Dün geceye kadar göğüs ucunun dışındaki yerleri hissetmiyordum ama şimdi her yerini hissediyorum.
İşte böyle:) Hepi topu bir gece mızıklarsınız yarınına evinizdesiniz. Ki ben dün geceki ağrılarla, yok yaa ben burada en az bir hafta kalırım diyordum. Ama sabaha ağrılardan eser kalmadı. İnanın o serum yeri bile daha fazla acıtıyor.
Güzel dileklerinizi okudum ve çok mutlu oldum, iyiki varsınız. Sayenizde moral bulup bu işe kalkıştım ve hiç pişman değilim.
Şimdi biraz dinleneyim ve şu cicişe bakayım, düşecek gibi sanki ya. Öpüyorum hepinizi.
:124:"
Operasyon meme altından 250 cc ile oldu. Balıkesir'de oturuyorum, doktorum Yaşar Ertem.
Ayrıca ilk konumda da belirttiğim gibi tek göğüsümü büyüttüm. Oldukça küçüktü ve üst bölümünde neredeyse doku bile yoktu.
Tüm sorularınızı alabilirim canlarım.