Frozensky Meme Estetiği Ameliyatı

frozensky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
42
0
Evet kızlar buradan devam ediyoruz.

Tekrar ameliyatımla ilgili yazdıklarımı tekrar vermem gerekirse;

"Güzellerim her şey çok yolunda geçti. Doktorum sabah 10 civarı çıkışımı yaptı hastaneden ve şimdi de evimdeyim, hatta yatağımdan yazıyorum.

Sonuçtan o kadar mutluyum ki, anlatamam. Protez daha sert iken bile muazzam görünüyor.
Her şey bu kadar güzel değildi ama. Güle oynaya ameliyathaneye sokuldum, hatta hemşire hatırladığım kadarıyla şarkı söylüyordu narkozu verirken.
Doktorum başlamadan öncesinde fotoğraflarımı çekti kalemle yerleri son kez belirledi ve başlayalım demesiyle uyuttular beni. Narkoz çok garip bir şeymiş yahu.
Uyandığımda hiçbir ağrım yoktu çünkü hala lokalin etkisi sürüyordu, zaten annemi gördüm ve anne dedim. Odama getirip yatağıma koydular. Ama sonrası için olumlu konuşamam bu kadar.
Malum serum yiyorsunuz ve çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz, zaten ameliyathaneden çıktığımda patlayacak gibiydim. Ayağa kalkmak yasaktı ancak sürgüyle de ölsem yapamazdım. Mecbur zar zor kalktım tuvalete gittim ama başım acayip döndü.
Hatta serum hortumu kalktığım için kan doldu, hemşire geldi kalktın mı yoksa dedi, yok yok kalkmadım dedim.
6 saat bir şey yiyip içirmediler ama 4. saatten sonra doktorum yudum yudum su iç dedi.
Gece de kalçamdan acılı bir iğne yedikten sonra mışıl mışıl uyudum. Ama tabii yatakta çok zorlandım dönemediğim ve serumla kan torbasının bulunmasından dolayı.
Sabah erkenden doktorum geldi hemşire ile, pansumanımı yaptılar. Ki onun detayını vermiyorum yatağı kemiricektim acıdan.
Bandajlarım çıktı ve sadece dikiş yerimde bandaj var, onu da cuma günü alacaklar.

Biraz acı çekmeye dayanıklıysanız beklemeyin olun derim, sonuç çok mutlu edici olunca acıyı takmıyorsunuz bile. Ki bunu şu an yaklaşık 50 dakika bozuk bozuk yollarda arabayla eve hoplaya hoplaya geldiğim taktirde söylüyorum.

Doktor ağrı kesiciler ve sporcu südyenini verdi. Ağrı kesicileri hemen kullandım ve şu an pek hissedilen bir ağrım yok. Arada açıp bakıyorum elliyorum. Daha yumuşamamış olmasına rağmen bile ellediğimde yumuşacıklar. Dün geceye kadar göğüs ucunun dışındaki yerleri hissetmiyordum ama şimdi her yerini hissediyorum.

İşte böyle:) Hepi topu bir gece mızıklarsınız yarınına evinizdesiniz. Ki ben dün geceki ağrılarla, yok yaa ben burada en az bir hafta kalırım diyordum. Ama sabaha ağrılardan eser kalmadı. İnanın o serum yeri bile daha fazla acıtıyor.

Güzel dileklerinizi okudum ve çok mutlu oldum, iyiki varsınız. Sayenizde moral bulup bu işe kalkıştım ve hiç pişman değilim.
Şimdi biraz dinleneyim ve şu cicişe bakayım, düşecek gibi sanki ya. Öpüyorum hepinizi. :124:"

Operasyon meme altından 250 cc ile oldu. Balıkesir'de oturuyorum, doktorum Yaşar Ertem.

Ayrıca ilk konumda da belirttiğim gibi tek göğüsümü büyüttüm. Oldukça küçüktü ve üst bölümünde neredeyse doku bile yoktu.

Tüm sorularınızı alabilirim canlarım.

Geçmiş olsun canım,zor olan kısmı atlattın,bundan sonrasında sadece biraz dikkat etmen gerekiyor hareketlerine.Yatıp kalkarken dikkat et,kendini zorlama,biryerlere uzanmamaya çalış.Bir haftadan sonra daha iyi olacaksın..

canım cok cok cok geçmiş olsun..ohh atlatmışssın en zor kısımlarını.bundan sonrası cok daha rahat olacak.ınsallah en az ağrıyla atlatırsın bu süreci de.

çok geçmiş olsun canım.mutlu mutlu yazman ne kadar güzel.

ben erteletmek zorunda kaldım malesef .balıkesirde olmuşsun kaçırmışım orasını fiyat ne kadardı ve hangi hastanede oldun sorsam ayıp olmaz inşallah

hayırlısı olsun üzülme
bende doktorum şehir değiştirdiğinden tarihimi ertelemek zorunda kalmıştım
şimdi tarihim belli ama ne olur ne olmaz bişey olurda olmaz diye başlık açmıyorum
2 gün kala yazıcam arkadaşlarımın duasını almak için
sende zamanı geldiğinde olursun inşallah

sağol tatlım.inşallah senin ameliyatın için dua edicez.

hadi bakalım başlık açmanı heyecanla bekleyeceğiz

canım atlattın hadı coooookkk gecmıs ve hayırlı olsunn..zaten agrın cok olmuyo yanı bendede olmadı ama o yatıp kalkmak ınsanı bıtırıyo canını acıtıyo.

çok geçmiş olsun canım artık herşey yoluna girer ve mutlu olursun inşallah bol bol dinlen ve çabuk iyileş

geçmiş olsun canım çok şükür atlattın darısı bizlerin başına diyelim.

Evet kızlar, günaydın. Güzel dilekleriniz için oldukça teşekkürler.
Ameliyat gününü de sayarsam bugün 3. günüm. Ve farkedilen bir ağrı azalması var.
Yalnız geceleri sık sık dönerek yatmaya alışkın biriyseniz bir hayli canınız yanıyor, ara ara uyanıyorsunuz. Bu sabah uykumdan resmen acıyla uyandım, çünkü dönmeye çalışmışım.
Hemen annemi çağırdım kaldırmasını istedim.

Ameliyat olacaklara yapabileceğim en büyük tavsiye, yatma oranınızı düzenleyin. Yani tamam, canınız acıyor. Ancak böyle diye tüm gün, tüm gece yatmak sizi daha kötü yapacaktır. Ne çok yatın, ne de kendinizi çok yorun. Gündüzleri mesela ara ara kalkıp dolanın ve yatağınızda oturur pozisyonda yatın ki, gece hiçbir yeriniz tutulmasın.
Ben dün hastanede zaten yatmıştım, bir de eve geldim yattım tüm gün. İnanın belimin ağrısı göğüslerimin ağrısından daha fazlaydı.

Dediğim gibi canlarım, ne kendinizi çok yorun. Ne de sürekli yatın. 2. günden sonra mesela kalkın yemeklerinizi oturarak yiyin. Yatağınıza yatmadan önce şöyle bir güzel kollarınızı hareket ettirin. Ağrıyacaktır illaki ama inanın koşa koşa yatağa yattığınızda ızdırabınız daha da artar.

Bir tavsiyem daha da var, ameliyatın ilk günü konuşarak yormayın kendinizi. Ben narkozun etkisinden çıktığım gibi car car konuştum, sonra halsiz düştüm.

Ama bugün ne o ameliyathaneyi hatırlıyorum, ne iğneleri, ne de ilk geceki ağrıyı. Hepsi çok çabuk bitip gidiyor. Şu anda mesela rahatlıkla üzerimi giyip çıkartabiliyorum, hatta 2-3 güne kısa mesafeli yürüyüşlere bile çıkacağım dayanabildiğim kadar.

Dediğim gibi estetik bile olsa, her ameliyattan sonra mutlaka biraz hareket şart, bunu unutmayın hiç.

içim biraz rahatladı göğüs altı ndan olan ve memnun kalan birini görmek banad doktorum göğüs altı ve 250cc damla dedi benim yok denecek kadar küçük göğüslerim acaba 250 cc sütyen bedeninide kaça denk gleiyor 85 beden mi 90 mı yazabilirsen sevinirim

fafur buna suna denk gelır demek cok zor bence oncekı gogus dokunla fln da alakalı cunku.bana 240 cc takıldı 75 a gıyıyordum oncelerı sımdı sporcu sutyenınde 80 yazıyor ama denedıgım kadarıyla 75 c cok cok rahatlıkla oluyor.

Canım o zaman sana rahatlıkla diyebilirim ki, 80 hatta şu an 80 beden südyenleri biraz taşırıyor bile. Aynı şekilde benim de neredeyse hiç göğüs dokum yoktu. Ama büyük bir bedene ulaşmak istiyorsan 275 yada 300cc de karar kıl. Ancak daha önce de bir konuda bahsetmiştim. Doktorunuz illaki size uygun olanı yapmak ister. 250cc dediyse bunu uygun gördüğündendir.
Ben mesela 250 cc için burun kıvırdım falan ama şimdiki sonuca bakıp 300cc falan olduğunu düşününce göğüsten ibaret biri gibi dururdum herhalde diyorum.
Ama elbette kişinin zevkine kalmış bir mesele. Ben rahat edebileceğim ölçüyü tercih ettim, yoksa herkes ister 90 beden göğüsleri olsun diye.
Ama tabii bunu normal göğüsle de kıyaslamamak lazım, sonuçta orada silikon oluyor ve 80 beden bile olsa dolgun dolgun.

Canlarım, hepinize tekrar günaydın. Bugün 4. günüm. Artık mışıl mışıl bir uyku çekmeye başladım.
İnanın akşam 11'de yattım sabah 11'de gözlerimi açtım.
İştahım da oldukça düzene girdi, tabii eskisi gibi oldu diyemem. Ama sonuçta ufacık bir nezle bile olsanız hemen yemekten kesiliyorsunuz, bunda da böyle olması çok doğal. Yani zayıfladım bile açıkçası. Ama tabii, sağlığınızı etkileyen şeyler değil bunlar.
Bugün deli gibi göğüsüm kaşınıyor, nedendir bilemedim. Dikiş yerlerini falan hep kaşımak istiyorum.

Oturup kalkmalarım daha sancısız hale geldi, yardım almadan da üzerime hırka veya önü açık bir şeyi rahatlıkla giyebiliyorum. Gittikçe iyileşiyorum yani kızlar. :92:
Banyo için 1 hafta süre verildi ama yarın kontrole gideceğim için saçımı yıkama denemelerine girişeceğiz annemle, bakalım acısız olur inşallah.

Hepinize tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, yarın kontrolden sonra da koşa koşa gelir ne oldu ne gitti anlatırım. Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…