Canlarım, hepinize tekrar günaydın. Bugün 4. günüm. Artık mışıl mışıl bir uyku çekmeye başladım.
İnanın akşam 11'de yattım sabah 11'de gözlerimi açtım.
İştahım da oldukça düzene girdi, tabii eskisi gibi oldu diyemem. Ama sonuçta ufacık bir nezle bile olsanız hemen yemekten kesiliyorsunuz, bunda da böyle olması çok doğal. Yani zayıfladım bile açıkçası. Ama tabii, sağlığınızı etkileyen şeyler değil bunlar.
Bugün deli gibi göğüsüm kaşınıyor, nedendir bilemedim. Dikiş yerlerini falan hep kaşımak istiyorum.
Oturup kalkmalarım daha sancısız hale geldi, yardım almadan da üzerime hırka veya önü açık bir şeyi rahatlıkla giyebiliyorum. Gittikçe iyileşiyorum yani kızlar. :92:
Banyo için 1 hafta süre verildi ama yarın kontrole gideceğim için saçımı yıkama denemelerine girişeceğiz annemle, bakalım acısız olur inşallah.
Hepinize tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, yarın kontrolden sonra da koşa koşa gelir ne oldu ne gitti anlatırım.Hepinizi öpüyorum.
Canlarım, hepinize tekrar günaydın. Bugün 4. günüm. Artık mışıl mışıl bir uyku çekmeye başladım.
İnanın akşam 11'de yattım sabah 11'de gözlerimi açtım.
İştahım da oldukça düzene girdi, tabii eskisi gibi oldu diyemem. Ama sonuçta ufacık bir nezle bile olsanız hemen yemekten kesiliyorsunuz, bunda da böyle olması çok doğal. Yani zayıfladım bile açıkçası. Ama tabii, sağlığınızı etkileyen şeyler değil bunlar.
Bugün deli gibi göğüsüm kaşınıyor, nedendir bilemedim. Dikiş yerlerini falan hep kaşımak istiyorum.
Oturup kalkmalarım daha sancısız hale geldi, yardım almadan da üzerime hırka veya önü açık bir şeyi rahatlıkla giyebiliyorum. Gittikçe iyileşiyorum yani kızlar. :92:
Banyo için 1 hafta süre verildi ama yarın kontrole gideceğim için saçımı yıkama denemelerine girişeceğiz annemle, bakalım acısız olur inşallah.
Hepinize tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, yarın kontrolden sonra da koşa koşa gelir ne oldu ne gitti anlatırım.Hepinizi öpüyorum.
artık rahatmana çok sevindim sende keyif sürecine girdin sayılır
darısı ameliyat olacak herkesin başına bende nasıl istiyorum hemen kalmayı ama şimdilik bana biraz uzak geliyor nedense :26: ağrılı olanlardan olursamda heralde bir haafta sonra normale dönerim
Canım tekrardan geçmiş olsun,kaşınmalar iyileşmeler başlıyor,his geliyor bunun belirtisi.Kollarını yinede fazla hareket ettirme,sana tavsiyem.Saçlarını annen yıkasın,bir anda yapacagın ani bir hareket takrar başa dönmene sebep olabilir,dikkat et,daha yeni ameliyat oldun sayılır..Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Tekrar merhabalar kızlar. Bahsettiğim gibi bugün kontrolüm vardı. Bandajım inceltildi, yalnızca dikiş yerinin mikrop kapmaması için ufak bir bandaj takıldı.
Artık ağrılarımda yalnızca hareketlerime bağlı meydana geliyor. Yani artık durduk yere ağrım yok, elbette yine dikkat etmeye devam.
Bugün doktorum bandajı açınca protezin 5 gün içerisindeki yumuşamasından oldukça memnun olduğunu söyledi.
1 ay sonrasında tekrar uğrayacağımı krem ve mesaja başlayacağımı da belirttikten sonra evime döndüm.
Bunun yanı sıra konumun en başında bahsettiğim gibi tek göğüsümün küçüklüğünden rahatsız olduğum için yalnızca sağ göğsüme protez taktırmıştım. Ve, bugün doktorum 6 ayın sonunda eğer istersem sol göğsümü protezin kaldırdığı gibi sağı da hafif kaldırabileceğinin imkanı olduğunu belirtti.
Ki buna da oldukça sevindim aslında. Şu anki durumumdan oldukça memnunum, çünkü gerçekten hiçbir fark yok. Doktorum yalnızca isteğime bağlı böyle bir çözüm olduğunu da belirtti.
Evet kızlar bugün 5. günüm ve her şey o kadar hızlı yoluna girdi ki... Bugün istediğim kıyafetlerimi de rahatlıkla giyebildim. Ve bunca sene aynalarda bozduğum piskolojimin düzeldiğini görmek çok mutluluk verici.
Devamlı önü açık giysilerde askılı bodylerle saklamaktan kafayı yiyecektim neredeyse. Ama bugün canımın istediğini giyipte aynadaki o güzel görüntüyü görmek harikaydı.
Sonuçta kadınsınız, ve kimse için değil herkes kendi için şöyle biraz gösterişli bir şey giymekten haz duyar yahu.
İşte böyle canlarım. Her şey oldu da bitti bile 5 gün içerisinde. Zorlukları da stresi de unuttum gitti bile:))
5 günde çok güzel gelişmeler olmuş ne mutlu sana inşallah bende senin kadar çabuk atlatırım
benim içinde dua et lütfen
Tekrar merhabalar kızlar, iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. :)
Artık 1 ayı doldurdum ve hatta 8 gün bile geçti. İnanın ameliyat günü ve öncesindeki streslerim resmen mazi oldu.
1-2 gün önce kontrolüm vardı, masaj ve krem verildi. Şimdi bunları uyguluyorum günde 3 defa. Dokunun yoğun olduğu yerler muazzam şekilde yumuşadı, hatta masajla tam normal göğüs yumuşaklığına getirebiliyorum. Ancak dokunun olmadığı yerler henüz sert, ancak bunun da zamanla yumuşayacağını söyledi doktorum.
Her şey olumlu yani kızlar. Son iki gündür denize de gidiyorum, bembeyaz tenim oldu bronz bronz.
Nasıl özlemişim denize girmeyi anlatamam. Son yıllarda tam bir takıntı haline geldiği için göğüsüm, kesinlikle denize bile girmiyordum. 2 gündür kusana kadar denizdeydim bu yüzden.