Yeni bölümü az önce izledim. Peter'ın dönüşünü nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Vallahi bu diziyi yarıda keserlerse çıldırırım
ayyyy deliii
valla canım baksana bizim dizi gitti gider, 3 puan iptal demekmiş fringe 2.99
o kadar kafası çalışan bi insan nasıl alzaymır olur yaw, nöronları yandı herhalde aşırı yüklenmeden
güzel bölümdü, kadını başka bi film ya da diziden hatırlıcam ama çıkaramadım:26:
halen diğer evrendeki broystan haber yok, bence bi daha da çıkmıcak
2 ay tatile girdive ben son bölümü izlemeye kıyamıyorumcheeeeeeeeeeeess 2 aaaaaaay koskocaaaa 2 aaay
ay bunlarda tatile bayılıyo yaizle canım izle, pek bi hareket yoktu son bölümde, öyle büyük bi merakla kalmıcaz, belki az biraz merak edebiliriz
İzlediim izlediiiim. Bir önceki bölüm daha heycanlıydı yaAma sonu çok heyecanlı bitti
Bütün diziler tatile giriyor ya
boşver Game of Thrones başlıyo
Ayyy nezaman başlıcak oooBen onun ilk sezonunu kıyıpta bitiremedim biliomusun. Başlamasına yakın bitiririm dedim
ben daha 2. sezonundayımen kısa sürede yeni sezonuna yetişmek istiyorum
valla canım baksana bizim dizi gitti gider, 3 puan iptal demekmiş fringe 2.99
ben de az önce başka bir konuda Fringe'ın bu sezonunun büyük ihtimal son olduğunu yazıyordum, isyan ediyordum :))
keşke bitmese...
valla canım, genelde tanıdım çıktıktan kısa bi süre sonra yayınlanmaya başlıyo diye biliyorum, görmüşsündür sende dizi sitelerinde, ne yani, sen son bölümlerini izlemedinmi şimdi, sööölimmi sölimmi sonunu
aa pınar o kadar filmle birlikte dizileride mi takip edebiliyorsun.maşallah valla
valla canım, genelde tanıdım çıktıktan kısa bi süre sonra yayınlanmaya başlıyo diye biliyorum, görmüşsündür sende dizi sitelerinde, ne yani, sen son bölümlerini izlemedinmi şimdi, sööölimmi sölimmi sonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?