• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

ay en azından dizi bitmeden peterle olivya nın arasında bişeyler olsaydı be, hülya koçyiğitle kadir inanırın aşkına döndü valla, iki ileri bi geri:27::27:
ay ayrıca bu şiftşiftırlardan gına geldiğini belirtmeliyim umarım tekrar o konuya dönülmez, şimdi bi de iyice ayırt edilemez oldular demi:27::27:
senarist uyuma, sabrımızı taşırma:27::27::1::1:

çok ilginçleşti konu cidden

bu sezon son diyorlar evet reyting maduru günü değişincede reytinglerinin düştüğü söyleniyor halbuki çok değişik bir senaryo bıktık artık amerikan sitcomlarından wampirlerinden güzelim diziyi bitiriyorlar yazık peterın yüzünü bi daha ne zaman görürüz kim bilir:9:
ayrıca dizideki adamım walter hele arada sessiz osturukları tipi yok mu geberitor beni gülmekten:9::9:
oyunculuk desen 10 numara zaten tartışmasız bende bu sezonunu kıyamadım bitirmeye bekledim bir kaç gün sonra dayanamayıp izledim petera nolcak diye :1:
bi yandan başlasın diyorum meraktan çatlıyorum bi yandan da son sezon diye başlamasın istiyorum:43:

fringe yine iptal listesinde, nina gerçekten esaslı bi sebeple olivyayı bayıltıyo olsa bari, bence bu peterin aslında sen yoktun konusu diziyi düşüşe geçiren sebeplerden
ayrıca bu ninanın koruyucu anneliği nerden çıktı onuda hiç anlamadım, olivya, ilk sezon taze tanışmıştı ninayla
ayrıca kaç bölümdür diğer evrendekilerde yok, halbuki bayağı bi kankaya bağlamışlardı
aman ya da iptal edilsede kurtulsak öff
lost sonlarda saçmalamaya başlamıştı ama gizemi sıkmıyodu valla

fringe yine iptal listesinde, nina gerçekten esaslı bi sebeple olivyayı bayıltıyo olsa bari, bence bu peterin aslında sen yoktun konusu diziyi düşüşe geçiren sebeplerden
ayrıca bu ninanın koruyucu anneliği nerden çıktı onuda hiç anlamadım, olivya, ilk sezon taze tanışmıştı ninayla
ayrıca kaç bölümdür diğer evrendekilerde yok, halbuki bayağı bi kankaya bağlamışlardı

Esaslı bi fringe izleyicisi olarak forumda yorumunuzu görünce dayanamadım
3.sezon bitiminde dedim ki dizi nereye gidiyor, final sahnesinde şaşa kalmıştım hayranlıktan fakat 4. sezon 7 bölümdür bi hareket yok dizide
Sırf meraktan seyrediyorum...Umarım bu sezon biter...

Esaslı bi fringe izleyicisi olarak forumda yorumunuzu görünce dayanamadım
3.sezon bitiminde dedim ki dizi nereye gidiyor, final sahnesinde şaşa kalmıştım hayranlıktan fakat 4. sezon 7 bölümdür bi hareket yok dizide
Sırf meraktan seyrediyorum...Umarım bu sezon biter...

ya da umarım eski günlerine geri döner ama pek sanmıyorum

şu walterin kemirdiği kırmızı zımpırtıdan bende istiyorum ya, ne iştahla yiyo adam, canı çekiyo insanın
:1:

ya da umarım eski günlerine geri döner ama pek sanmıyorum

şu walterin kemirdiği kırmızı zımpırtıdan bende istiyorum ya, ne iştahla yiyo adam, canı çekiyo insanın
:1:
meyenkökü şekeri jelibonu çoğu amerikan filmlerini süsülüyor bende gördükçe denemek istiyorum her yerde olunca merak uyandırıyor tadı nasıl diye :1:

şimdi ninanın olivianın koruyucu annesi olması falan durumu şu şekilde peter hiç var olmadığından dünyanın dengesi değişmedi peterın diğer evrenden dünyaya geçmesiyle o kel adamında dediği gibi kelebek etkisi oldu bi çocuk kaza sonucu ölüyor vs dedi ya kelebeğin hızı değişiyor falan filan onlar olmadığından dünyanında düzeni değişmiyor yanı paralel evrenden peter gelmediğinden dolayı gerçek seyrinde gidiyor kelebek etkisini dünyada göremiyoruz ve sonrasında gerçek seyrinde ilerlediği için dünyadaki gidişat o oluyor bu oluyor ninayla olivia karşılaşıyor olivia küçükken koruyucu annesi oluyor aslında olması gereken buymuş ama peter her şeyi değiştirmiş

diğer evrendekileri gösteremezler çünkü diğer evrenin varlığından haberdar değiller o makine ileriye götürdü yapacakları yaptı baktılar sonrasında paralel evren yok oluyor zaman tüneliyle geri getirdiler peter hiç olmamış makinede kendini imha etmiş oldu
umarım anlatabildim :9:

Son düzenleme:
meyenkökü şekeri jelibonu çoğu amerikan filmlerini süsülüyor bende gördükçe denemek istiyorum her yerde olunca merak uyandırıyor tadı nasıl diye :1:

şimdi ninanın olivianın koruyucu annesi olması falan durumu şu şekilde peter hiç var olmadığından dünyanın dengesi değişmedi peterın diğer evrenden dünyaya geçmesiyle o kel adamında dediği gibi kelebek etkisi oldu bi çocuk kaza sonucu ölüyor vs dedi ya kelebeğin hızı değişiyor falan filan onlar olmadığından dünyanında düzeni değişmiyor yanı paralel evrenden peter gelmediğinden dolayı gerçek seyrinde gidiyor kelebek etkisini dünyada göremiyoruz ve sonrasında gerçek seyrinde ilerlediği için dünyadaki gidişat o oluyor bu oluyor ninayla olivia karşılaşıyor olivia küçükken koruyucu annesi oluyor aslında olması gereken buymuş ama peter her şeyi değiştirmiş

diğer evrendekileri gösteremezler çünkü diğer evrenin varlığından haberdar değiller o makine ileriye götürdü yapacakları yaptı baktılar sonrasında paralel evren yok oluyor zaman tüneliyle geri getirdiler peter hiç olmamış makinede kendini imha etmiş oldu
umarım anlatabildim :9:

olur mu canım peterin yokluğunda da diğer evrendekilerle görüştüler ya, hatta işbirliği bilem yaptılar,:27: sadece bi bölümden sonra kesildi diğer evren muhabbeti, belki diğer broysu gösterdiklerini unutturmak istemişlerdir:27::27::27:

tamam canımda herşeyi peterin yokluğuna bağlamak biraz kolaya kaçmak olmuş senaryoda

olur mu canım peterin yokluğunda da diğer evrendekilerle görüştüler ya, hatta işbirliği bilem yaptılar,:27: sadece bi bölümden sonra kesildi diğer evren muhabbeti, belki diğer broysu gösterdiklerini unutturmak istemişlerdir:27::27::27:

tamam canımda herşeyi peterin yokluğuna bağlamak biraz kolaya kaçmak olmuş senaryoda
evet canım ya ben tamamen unutmuşum onu hatta bı kapıdan geçmişti sen söyleyince hatırladım insan unutuyor üzerinden çok zaman geçince :1:
acaba neye bağlayacaklar merak içindeyim ama keşke bitmese bi 2 sezon daha devam edebilirdi bence peterı bu sezon kellerıde diğer sezon işleseler sonra son sezonda walternatifin o makineyi icad etmesi diğer evrendekiler o yaşa gelirken yaşadıklarını flashbacklerle gösterseler onların içindende esrarengiz şeyler çıkartabilirlerdi
bilim kurgu yönünden en güzel diziyi bitirecekler yanarım yanarım ona yanarım

ya bu şiftşivtır olayından bana gına geldi ya, kim gerçek kim şekil değiştiren belli değil, ayrıca supernatural da ölenlerin geri gelmesi absürt değilken fringe de çok absürd durmuş, jones un geri gelmesi falan... nerde kaldı bilim.:27::27: ne yani peter zaman çizgisine geri dönünce jones ortadan yokmu olcak. umarım bu jones ve şekildeğiştiren olayı bir an önce kapanır, eskisi gibi enteresan olayların başlayıp bölüm sonunda sonlandığı bölümlere geri döneriz
ay ayrıca hiç bilim kurguda bu kadar entrika döner mi ya, pembe dizi gibi, yakında olivia bilinmedik bi şekilde hamile kalırsa şaşırmıcam:27::27: ninanın olivyaya çorba yapmasına da gıcık oldum işte
:27::27:

Son düzenleme:
severek izlediği hatta iple çektiğim dizi geçen sezon makine işlenmesi bu sezon peter ın hatırlanmaması ve kendi evrenine geçmek istemesi... saçma sapan olaylar birde şekil değiştirenleri kurutmuşlardı onlar ne oldu? madem peter gitti ilk başladığında olivia nın sevgilsii vardı diğer evren için çalışan oda geri gelseydi çok sarpa sardılar bence ve senaristler için içinden çıkamıyorlar....

12. bölümün başında peterla olivia nın sevişme sahnesinde çok güldüm ya, ister istemez ümit besenin ay lav yu şarkısı geliyo insanın aklına:1::1:

iptalin eşiğinde diye bıraktınız mı diziyi yoksa:1::1:

olivia gibi temkinli bi kadının petere karşı bu kadar flörtöz olması enteresan ama hoş mu? hoş
:1::1:

3.sezonuda bıtırdım bi cırpıda :) yada tam bitmemişte olabilir.. kpssden sonra devam edıcem mecburen ;) arada sıkıcı bolumleri olsada dizinin seyri gayet güzel ilerliyor..

pöff son bölümden sonra, bitirsinlerde kurtulalım dedim yani, vucudunu atomik düzeyde yeniden birleştiriyomuşta bık bık bık:35::35:

durağanlaşmaya başladı insanın izleyesi bile gelmiyor artk

ya bende tam tersi son bölümü hiç sevmedim yaa, ben fringe de sci-fi görmek istiyorum aşk görmek istemiyorum ki, son bölüm tam pembe dizi gibiydi bence, ayrıca olivia ya da liseli aşık tripleri hiç yakışmıyo, bu kadar aşırı romantizim fringe dizisinin ruhuna ters bence, yani eski fringe in ruhuna:27::27:

Back
X