francis (olivia nın ex ortagı )ölüp dirilmedi canım bizim dizi izlediğimiz sitelerde sıralamayı yanlış yaptıkları için ölmeden önceki bir bölümünü öldükten sonra izledik sanki dirilmiş gibi olduben de epey kafayı takmıştım çünkü o olaya araştırıp ögrendim bunu
broyles ı anlamadım ama çünkü onun ölümüyle peterın hiçbir alakası yoktu ki , o sıralar olivianative ( öteki evrendeki olivia) ile olivia yer değiştirmişti, bizim olivia broylesnative in oğlunu kaçıran adamı yakalamıştı, sonra öteki broyles öldürüldü işte teferruata gerek yok da anlatmak istediğim bunların peterla alakası yoktu yani sanki :)) inş lost gibi saçmalamaya başlamamıştır fringe sewerek izliyorumm çünkü =(
Bu hafta Fringe yok tatilmişmiş
evet canım, şimdi yine korkum pardon yanlışlık olmuş demeleri,nasıl bağlıcaklar bende merak ediyorum, bu gibi durumlarda alakası olmasada, bi kelebeğin uçması bile herşeyi değiştiriyomuşmuş ya, yine de petere bağlayabilirler yani
ay ne tatiliymiş bu ya, zaten upuzun sezon arası oluyo, öff tamda yerinde yani
kizlar hangi sezonu izliodunuz da tatil girdi? ben ingilteredeyim burada yaz basinda sezon bitti bi tatile girdi, giris o giris..
amerika su an yeni 4. sezonu izliyor birkac hafta once basladi orada ama bize daha gelmedi bekliyoruz
oraya geldi mi yoksa :18:
Fringe ve meşhur tatilleriHapşırsalar tatil yapıcaklar o derece
cadılar bayramı yüzündenmi acaba, bi kaç dizinin yeni bölümüde çıkmadı çünkü
Yeni bölüm yine ertelenmiş. Beyzbol maçı varmış ve dizi günü o yayınlanmış. Yeni bölüm 4 kasımda
peter çıktı ya, gıcıklığına yapıyolar sanki
ben bişiyi merak ettim belki de yazdınız ama göremedim. Paralel evrendeki Broyles ölmemiş miydii?? Yeni sezonda gözükmedi mi bu adam. Benim mi kafam karıştı :))
forumda görür görmez daldım konuyaa
evet ölmüştü hatta parçalara ayrıldıydı diğer olivia ile yer değiştirme esnasında
ama ne hikmettir yeni sezonda ölmemiş gibi gözüküyo
benimde aklım karışıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?