Fringe

evet canım, şimdi yine korkum pardon yanlışlık olmuş demeleri, nasıl bağlıcaklar bende merak ediyorum, bu gibi durumlarda alakası olmasada, bi kelebeğin uçması bile herşeyi değiştiriyomuşmuş ya, yine de petere bağlayabilirler yani

ewet olabilir herşeyler ama benim korkum bu jjabrams ın dizileri 4. sezonda saçmalamaya başlıo inşallah lost gibi olmaz :/ öle olursa o adamın saçını başını yolarım ben ;(

kizlar hangi sezonu izliodunuz da tatil girdi? ben ingilteredeyim burada yaz basinda sezon bitti bi tatile girdi, giris o giris..
amerika su an yeni 4. sezonu izliyor birkac hafta once basladi orada ama bize daha gelmedi bekliyoruz
oraya geldi mi yoksa :18:

4. sezon canım. En son 4. bölüm yayınlandı. Online dizi izleme sitelerinden izleyebilirsin. Yada btjunkie den indirebilirsin. Tv yi bekleme yahu

gıcıklar ya 2 haftadır vermiiyolar..3 sezonu izledim.ard arda beklemeden ama şimdi yayın zamanını beklemek çok kötüymüş

ben bişiyi merak ettim belki de yazdınız ama göremedim. Paralel evrendeki Broyles ölmemiş miydii?? Yeni sezonda gözükmedi mi bu adam. Benim mi kafam karıştı :))

ben bişiyi merak ettim belki de yazdınız ama göremedim. Paralel evrendeki Broyles ölmemiş miydii?? Yeni sezonda gözükmedi mi bu adam. Benim mi kafam karıştı :))

forumda görür görmez daldım konuyaa

evet ölmüştü hatta parçalara ayrıldıydı diğer olivia ile yer değiştirme esnasında

ama ne hikmettir yeni sezonda ölmemiş gibi gözüküyo

benimde aklım karışıkkk

aynen ben de anlam veremedimm bakalım neler olacak

geçen sayfada konuşmuştuk paralel evrendeki broysu, peterin zamandan silinmesiylde değişen olaylardan biri olabilir diye düşündük ama bence bi yere bağlamayıp saçmalıcaklar

Paralel evrendeki Broyles u Peter ın silinmesine bağlıyacaklar ahada buraya yazıyorum dediydi dersiniz

Yeni bölümü az önce izledim. Peter'ın dönüşünü nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Vallahi bu diziyi yarıda keserlerse çıldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…