An itibari ile başlıyorum efenim, umduğumu bulmam dileğiyle :)
Spoiler gibi olmasın da sonlara doğru ne kadar saçmaladılar sanki eskiden izlerkenki aldığım zevki alamıyorum açıkcası.
aynen bende sürünüyor birakmakta istemiyorum daha hic bir diziyi sonuna kadar izlemedimAcip bakasim gelmiyor ama sirf Walter icin sonuna kadar izliycem suan zamanim varken :)
Walter için bile çekilmez sanki bu kadar saçmalıkNeden böyle yaptılar anlamadım.Hani ben şu tarz dizileri/filmleri hiç sevmiyoruım: dünya yıkılacak/mahvolacak/savaş çıkacak:ve ancak bunu bir kişi durdurabilir vs..Bana itici geliyor.Fantastik film de izlerim problem değil.Ama yine içinde azıcık mantık kırıntısı olması lazım.Walter dünyayı kurtarıyor.Walter kim?Aslında evinin adresini hatırlayamayan birisi.Onu da geçtim,dünyada ilk defa oluşan şeylerin varlığını,gidişatını,formüllerini nasıl bilebiliyorlar?Off
ben nedense o karaktere bayiliyorum. Böyle tarz dizileri, filmleri bende sevmem koca dünyayi bi o kurtariyo falan zaten sacmalikta. Ama iste distopik diziler böyle oluyor
Aslında sonunu da merak ediyorum nasıl bağlıcaklar acaba ama bazen izlerken işkenceye dönüşüyor biraz ara verdim özlyim dedim sonra yine devam ederim belki
aynen bende ama ben son bölümünü biraz izledim :) Yinede ben begendigim sezon 1 idi. Onu bitirmedende baska diziye baslayasim yok
Ben de 1. sezonu çok beğendim,zaten öyle bağlandık ya diziyeValla ben arasına the sopranosu bitirdim,üstüne bir de fargo izledim 10 bölümdü sanırım,şimdi fargo sezon sonu verdi,o arada da boş durmadım birkaç ilk bölüm izledim ama gerisi gelmedi,şimdi yine sömürecek dizi arıyorum Bir diziyi sevdim mi en az günde 1 bölüm ama ortalama 2-3 bölüm izlerim ve bitiresiye devam ederim bu tempoda o yüzden bitmiş dizileri izlemek benim için daha iyi oluyor bölüm sıkıntısı yok
aynen bende hem beklemeyi sevmem :) önerebilecegim güzel bir dizi varmi?
Komedi-çerezlik dersen friends (izlemediysen mutlaka izlemelisin) , suç dizilerinden hoşlanırsan (ağır suç şiddet gibi değil,mentalist misali diyelim) the sopranos , mini dizi izlemek istersen the lost room ve yine mini dizi olan day break tavsiye edebileceklerim arasında.Hepsi de hali hazırda bitmiş durumdaSen bana ne tavsiye edebilirsin peki?
bi bakayim ben bunlara :) Ben bu güne kadar hicbir diziyi sürekli takip etmedigim icin tavsiye edemeyecegim malesef. Pek tv, dizi izleyen biri degidlim
Canım zaten tv akışına bıraksa insan kendini hiçbi dizi izleyemez herhalde.Ben dizi/film sitelerinden izliyorum bazen de indiriyorum.
Bu ne diziymiş arkadaş ya ilk bölümden hayran kaldım tam benlik :) süper
İlk iki sezon harika.Tadını çıkar bence sonra iple arıcaksın gibi
Yaa nicin bozuluyor demeyin
Demiyorum bişyBenim şahsi fikrim bu çok sevenler de var,izleme hızına göre 3-4 ay sonra filan diyeyim alırım düşüncelerini nasılsa buralardayız.Bu arada nickin bi harika
Cok guzeldir Fringe, hala Walter yuzumu guldurur benim, bitince pek uzulmustumBu ne diziymiş arkadaş ya ilk bölümden hayran kaldım tam benlik :) süper
Cok guzeldir Fringe, hala Walter yuzumu guldurur benim, bitince pek uzulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?