Fringe

Fox'un sevilen bilim kurgu dizisi Fringe'nin 4.sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken set ortamından fotoğraflar yansımaya devam ediyor. Bu kez fotoğraflarda Fringe yapım ekibi ile beraber Anna Torv (Olivia Dunham) gözüküyor.

Fringe, 23 Eylül tarihinde başlayacak yeni sezonunda da Cuma akşamları FOX ekranlarında olacak.

İşte setten yansıyan bazı kareler:

Fox'un sevilen bilim kurgu dizisi Fringe'nin yeni sezon yayın tarihi gittikçe yaklaşırken çekimler ise tüm hızyla sürüyor.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen çekimlerden bazı kareler yansıdı. Fotoğraflarda Joshua Jackson, Anna Torv ve John Noble üçlüsünü görmek mümkün.

İşte setten yansıyan yeni kareler:

takım elbise bi kadına bu kadar mı yakışır ya, elif şafağın kitap kapağına bak bi de olivia ya bak

takım elbise bi kadına bu kadar mı yakışır ya, elif şafağın kitap kapağına bak bi de olivia ya bak

Aynen katılıyorum. Ayrıca kadının mimiklerini kullanışı ve oyunculuğu çok başarılı. Bir an önce başlasada izlesek.

23 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarına 4.sezonun ilk bölümü 'Neither Here Nor There' ile gelmeye hazırlanan Fringe'nin bir yandan da yeni sezon çekimleri devam ediyor.

Dizinin gösterim tarihi yaklaştıkça haber akışı hızlanmaya başlandı. Dün akşam Fox ekranlarında Fringe'nin yeni sezonu için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Video öncekilerde olduğu gibi yine Peter Bishop odaklı.

Comic-Con ve Kanada'da düzenlenen FanExpo'da görücüye çıkan, üç ana karakter Peter, Olivia ve Walter'in yer aldığı Fringe'nin 4.sezon posterleri de basına verildi. Comic-Con posterinde Broyles, Nina, Astrid ve Lincoln karakterleri de posterin alt kısmında yer alıyor.

John Noble (Walter Bishop) ve Anna Torv'u (Olivia Dunham) göreceğimiz kamera arkası görüntüleri yansıtan iki videoyu da yazımızın devamında bulabileceksiniz. Bar sahnesinde Walter ve Olivia ikilisi bir patlama sesinin ardından koşarak ordan çıkıyorlar.

4x01 yeni tanıtım videosu

[video=youtube;2pMeVAcGoB4]http://www.youtube.com/watch?v=2pMeVAcGoB4&feature=player_embedded[/video]

» Fringe 4.sezon çekimlerinden kamera arkası videolar, yeni fragman ve posterler!
Fringe 4.sezon çekimlerinden kamera arkası videolar, yeni fragman ve posterler!

23 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarına 4.sezonun ilk bölümü 'Neither Here Nor There' ile gelmeye hazırlanan Fringe'nin bir yandan da yeni sezon çekimleri devam ediyor.

Dizinin gösterim tarihi yaklaştıkça haber akışı hızlanmaya başlandı. Dün akşam Fox ekranlarında Fringe'nin yeni sezonu için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Video öncekilerde olduğu gibi yine Peter Bishop odaklı.

Comic-Con ve Kanada'da düzenlenen FanExpo'da görücüye çıkan, üç ana karakter Peter, Olivia ve Walter'in yer aldığı Fringe'nin 4.sezon posterleri de basına verildi. Comic-Con posterinde Broyles, Nina, Astrid ve Lincoln karakterleri de posterin alt kısmında yer alıyor.

John Noble (Walter Bishop) ve Anna Torv'u (Olivia Dunham) göreceğimiz kamera arkası görüntüleri yansıtan iki videoyu da yazımızın devamında bulabileceksiniz. Bar sahnesinde Walter ve Olivia ikilisi bir patlama sesinin ardından koşarak ordan çıkıyorlar.

Kamera arkası görüntüler #1

[video=youtube;pieuG-Unlb8]http://www.youtube.com/watch?v=pieuG-Unlb8&feature=player_embedded[/video]

Kamera arkası görüntüler #2

[video=youtube;F_DpxAoqdPY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F_DpxAoqdPY[/video]

Alıntıdır!

Bu arada hem bu başlıkta hemde yabancı diziler bölümünde yer alan diğer bir çok başlıkta yayınladığım haberler dizimi.com sitesinin haber bölümünden alıntıdır. Haberlerin altında yasal uyarı varmış az önce dikkatimi çekti belirtmek istedim.

51 yaşındaki aktör Arye Gross, Fringe'nin 4.sezon kadrosuna katıldı. TV Guide'ın haberine Castle dizisinden tanıdığımız aktör ilk olarak yeni sezonun beşinci bölümünde karşımıza çıkacak ve hikayeye dahil olacak.

Gross, 'Malcolm Truss' karakterini canlandıracak. Orta yaşlı, oldukça akıllı ve düşünceli bir bilim adamı olan Gross ile Olivia (Anna Torv) ve Walter'ın (John Noble) yolları bir soruşturmanın seyri esnasında kesişecek.

Aktör, televizyon dünyasında daha önceden The Mentalist, Leverage ve CSI: NY. gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almış olup ayrıca yapım aşamasındaki The Protector isimli dizide de konuk oyuncu gözükecek.

Alıntıdır!

4. sezon 1. bölümün altyazısının çıkmasını bekliyorum Sabırsızlıktan çatlamama az kaldı

Son düzenleme:
Yeni bölümü az önce seyrettim ve dizi iyice karmaşıklaşmaya başladı. Peter'ın olayı nasıl sonuca bağlanıcak ne olucak kıyısından köşesinden bile tahmin etmek zor. İlk bölümü beğendim güzel bir başlangıç yaptılar

Ve Fringe için özlem sona erdi. Fox'un sevilen bilim kurgu dizisi geride bıraktığımız Cuma günü yayınlanan 'Neither Here Nor There' isimli sezon prömiyeri bölümü ile 4.sezonunu açtı.

Sezon arası boyunca kuşkusuz en çok merak edilen olay Peter Bishop'un akıbetiydi. Dizinin showrunner sorumluları Jeff Pinkner ve Joel Wyman yaptıkları açıklamada Joshua Jackson'un canlandırdığı karakterin şu an için mevcut yokluğunun dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağını belirtirken bu durumun uzun sürmeyeceğini söylediler. Geçen yılki sezon finalinde tarihten silinen Peter yeni sezonun erken bölümlerinde kayıp durumunu sürdürecek.

Give Me My Remote'a konuşan Pinkner gerek fanların perspektifinden gerekse de pazarlama açısından bakınca Peter'i en kısa sürede geri getirmeleri gerektiğini söylerken şöyle konuştu: ''Peter'i kısa bir süre içerisinde geri getirmeliyiz. Çünkü insanlar Peter'i özlüyor ve dizide görmek istiyor. Ancak yokluğu ister istemez biraz zaman alacak. Bu süreyi en kısa şekilde tutmaya çalışıyoruz.''

Joel Wyman ise açıklamasında Peter karakterini diziden tamamen çıkarmaya çalışmanın çılgınlık olacağını söylerken 'O, gösterinin en önemli parçalarından biri ve insanlar bunu bilmeliler. Peter, bu şovun ayrılmaz bir parçası'' ifadelerinde bulundu.

Fringe, Cuma akşamları Fox ekranlarında yeni sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor..

Alıntıdır!

Diğer evrende ki broys ölmemişmiydi yaa, Olivya nın ortağınıda böyle yapmışlardı bi öldü, bi canlandı işine devam etti adamcağız

Diğer evrende ki broys ölmemişmiydi yaa, Olivya nın ortağınıda böyle yapmışlardı bi öldü, bi canlandı işine devam etti adamcağız

Peter ortadan kalktığı için yaşanan olaylarda haliyle değişmeler olabilir. Diziyi pür dikkat izlemek lazım yoksa herşey çorba oluyor

Peter ortadan kalktığı için yaşanan olaylarda haliyle değişmeler olabilir. Diziyi pür dikkat izlemek lazım yoksa herşey çorba oluyor

bende ona bağlıcaklarınız düşündüm ama dizinin gidişatına bakarsan peter geri döncek o zaman nolcak

valla çok heyecanlı bitti, iple çekiyorum bi dahaki bölümü,

yazık walter a ya, hiç kıyamıyorum ona

francis (olivia nın ex ortagı )ölüp dirilmedi canım bizim dizi izlediğimiz sitelerde sıralamayı yanlış yaptıkları için ölmeden önceki bir bölümünü öldükten sonra izledik sanki dirilmiş gibi oldu ben de epey kafayı takmıştım çünkü o olaya araştırıp ögrendim bunu
broyles ı anlamadım ama çünkü onun ölümüyle peterın hiçbir alakası yoktu ki , o sıralar olivianative ( öteki evrendeki olivia) ile olivia yer değiştirmişti, bizim olivia broylesnative in oğlunu kaçıran adamı yakalamıştı, sonra öteki broyles öldürüldü işte teferruata gerek yok da anlatmak istediğim bunların peterla alakası yoktu yani sanki :)) inş lost gibi saçmalamaya başlamamıştır fringe sewerek izliyorumm çünkü =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…