• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

francis (olivia nın ex ortagı )ölüp dirilmedi canım bizim dizi izlediğimiz sitelerde sıralamayı yanlış yaptıkları için ölmeden önceki bir bölümünü öldükten sonra izledik sanki dirilmiş gibi oldu :D:D ben de epey kafayı takmıştım çünkü o olaya araştırıp ögrendim bunu ;)
broyles ı anlamadım ama çünkü onun ölümüyle peterın hiçbir alakası yoktu ki , o sıralar olivianative ( öteki evrendeki olivia) ile olivia yer değiştirmişti, bizim olivia broylesnative in oğlunu kaçıran adamı yakalamıştı, sonra öteki broyles öldürüldü işte teferruata gerek yok da anlatmak istediğim bunların peterla alakası yoktu yani sanki :)) inş lost gibi saçmalamaya başlamamıştır fringe sewerek izliyorumm çünkü =(

evet canım, şimdi yine korkum pardon yanlışlık olmuş demeleri,:1: nasıl bağlıcaklar bende merak ediyorum, bu gibi durumlarda alakası olmasada, bi kelebeğin uçması bile herşeyi değiştiriyomuşmuş ya, yine de petere bağlayabilirler yani:27:

evet canım, şimdi yine korkum pardon yanlışlık olmuş demeleri,:1: nasıl bağlıcaklar bende merak ediyorum, bu gibi durumlarda alakası olmasada, bi kelebeğin uçması bile herşeyi değiştiriyomuşmuş ya, yine de petere bağlayabilirler yani:27:

ewet olabilir herşeyler :P ama benim korkum bu jjabrams ın dizileri 4. sezonda saçmalamaya başlıo inşallah lost gibi olmaz :/ öle olursa o adamın saçını başını yolarım ben ;(

kizlar hangi sezonu izliodunuz da tatil girdi? ben ingilteredeyim burada yaz basinda sezon bitti bi tatile girdi, giris o giris..
amerika su an yeni 4. sezonu izliyor birkac hafta once basladi orada ama bize daha gelmedi bekliyoruz :19:
oraya geldi mi yoksa :18:

kizlar hangi sezonu izliodunuz da tatil girdi? ben ingilteredeyim burada yaz basinda sezon bitti bi tatile girdi, giris o giris..
amerika su an yeni 4. sezonu izliyor birkac hafta once basladi orada ama bize daha gelmedi bekliyoruz :19:
oraya geldi mi yoksa :18:

4. sezon canım. En son 4. bölüm yayınlandı. Online dizi izleme sitelerinden izleyebilirsin. Yada btjunkie den indirebilirsin. Tv yi bekleme yahu :D

gıcıklar ya 2 haftadır vermiiyolar..3 sezonu izledim.ard arda beklemeden ama şimdi yayın zamanını beklemek çok kötüymüş:14:

ben bişiyi merak ettim belki de yazdınız ama göremedim. Paralel evrendeki Broyles ölmemiş miydii?? Yeni sezonda gözükmedi mi bu adam. Benim mi kafam karıştı :))

ben bişiyi merak ettim belki de yazdınız ama göremedim. Paralel evrendeki Broyles ölmemiş miydii?? Yeni sezonda gözükmedi mi bu adam. Benim mi kafam karıştı :))

forumda görür görmez daldım konuyaa

evet ölmüştü hatta parçalara ayrıldıydı diğer olivia ile yer değiştirme esnasında

ama ne hikmettir yeni sezonda ölmemiş gibi gözüküyo

benimde aklım karışıkkk :52::53:

forumda görür görmez daldım konuyaa

evet ölmüştü hatta parçalara ayrıldıydı diğer olivia ile yer değiştirme esnasında

ama ne hikmettir yeni sezonda ölmemiş gibi gözüküyo

benimde aklım karışıkkk :52::53:

:53: aynen ben de anlam veremedimm bakalım neler olacak

geçen sayfada konuşmuştuk paralel evrendeki broysu, peterin zamandan silinmesiylde değişen olaylardan biri olabilir diye düşündük ama bence bi yere bağlamayıp saçmalıcaklar:27::27:

Paralel evrendeki Broyles u Peter ın silinmesine bağlıyacaklar ahada buraya yazıyorum dediydi dersiniz :27::27::27: :9::9::9::9:

Yeni bölümü az önce izledim. Peter'ın dönüşünü nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Vallahi bu diziyi yarıda keserlerse çıldırırım :52::52:

Back
X