- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bölümü az önce izledim. Peter'ın dönüşünü nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Vallahi bu diziyi yarıda keserlerse çıldırırım![]()
ayyyy deliii![]()
valla canım baksana bizim dizi gitti gider, 3 puan iptal demekmiş fringe 2.99
![]()
o kadar kafası çalışan bi insan nasıl alzaymır olur yaw, nöronları yandı herhalde aşırı yüklenmeden
güzel bölümdü, kadını başka bi film ya da diziden hatırlıcam ama çıkaramadım:26:
halen diğer evrendeki broystan haber yok, bence bi daha da çıkmıcak![]()
2 ay tatile girdive ben son bölümü izlemeye kıyamıyorumcheeeeeeeeeeeess 2 aaaaaaay koskocaaaa 2 aaay
![]()
ay bunlarda tatile bayılıyo yaizle canım izle, pek bi hareket yoktu son bölümde, öyle büyük bi merakla kalmıcaz, belki az biraz merak edebiliriz
![]()
İzlediim izlediiiim. Bir önceki bölüm daha heycanlıydı yaAma sonu çok heyecanlı bitti
Bütün diziler tatile giriyor ya![]()
boşver Game of Thrones başlıyo![]()
Ayyy nezaman başlıcak oooBen onun ilk sezonunu kıyıpta bitiremedim biliomusun. Başlamasına yakın bitiririm dedim
![]()
ben daha 2. sezonundayımen kısa sürede yeni sezonuna yetişmek istiyorum
![]()
valla canım baksana bizim dizi gitti gider, 3 puan iptal demekmiş fringe 2.99
![]()
ben de az önce başka bir konuda Fringe'ın bu sezonunun büyük ihtimal son olduğunu yazıyordum, isyan ediyordum :))
keşke bitmese...
valla canım, genelde tanıdım çıktıktan kısa bi süre sonra yayınlanmaya başlıyo diye biliyorum, görmüşsündür sende dizi sitelerinde, ne yani, sen son bölümlerini izlemedinmi şimdi, sööölimmi sölimmi sonunu![]()
aa pınar o kadar filmle birlikte dizileride mi takip edebiliyorsun.maşallah valla![]()
valla canım, genelde tanıdım çıktıktan kısa bi süre sonra yayınlanmaya başlıyo diye biliyorum, görmüşsündür sende dizi sitelerinde, ne yani, sen son bölümlerini izlemedinmi şimdi, sööölimmi sölimmi sonunu![]()