• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

valla canım baksana bizim dizi gitti gider, 3 puan iptal demekmiş fringe 2.99:27::27:

:1::1::1:

Ya kesicekseler bile okadar sezon ilerlemiş izleyiciye saygı duymaları lazım. Sezonu bitirip öyle kessinler. Sezonuda bi şekilde final yaparak bitirseler iyi olur. Zaten bu gidişle kesilmese bile yeni sezon onayını alması imkansız :50:

o kadar kafası çalışan bi insan nasıl alzaymır olur yaw, nöronları yandı herhalde aşırı yüklenmeden:27:

güzel bölümdü, kadını başka bi film ya da diziden hatırlıcam ama çıkaramadım:26:

halen diğer evrendeki broystan haber yok, bence bi daha da çıkmıcak
:27::27::1:

o kadar kafası çalışan bi insan nasıl alzaymır olur yaw, nöronları yandı herhalde aşırı yüklenmeden:27:

güzel bölümdü, kadını başka bi film ya da diziden hatırlıcam ama çıkaramadım:26:

halen diğer evrendeki broystan haber yok, bence bi daha da çıkmıcak
:27::27::1:

Benimde kadın aklıma takıldı. Keşke neden okadar erken o hastalığa yakalandığınada yer verselermiş

2 ay tatile girdive ben son bölümü izlemeye kıyamıyorum :50::50: cheeeeeeeeeeeess 2 aaaaaaay koskocaaaa 2 aaay :50::43::43::43:

2 ay tatile girdive ben son bölümü izlemeye kıyamıyorum :50::50: cheeeeeeeeeeeess 2 aaaaaaay koskocaaaa 2 aaay :50::43::43::43:

ay bunlarda tatile bayılıyo ya:27::27: izle canım izle, pek bi hareket yoktu son bölümde, öyle büyük bi merakla kalmıcaz, belki az biraz merak edebiliriz:27::27:

ay bunlarda tatile bayılıyo ya:27::27: izle canım izle, pek bi hareket yoktu son bölümde, öyle büyük bi merakla kalmıcaz, belki az biraz merak edebiliriz:27::27:

İzlediim izlediiiim. Bir önceki bölüm daha heycanlıydı ya :D Ama sonu çok heyecanlı bitti :52:
Bütün diziler tatile giriyor ya :50:

Ayyy nezaman başlıcak ooo:52: Ben onun ilk sezonunu kıyıpta bitiremedim biliomusun. Başlamasına yakın bitiririm dedim :52::52::9::9:

valla canım, genelde tanıdım çıktıktan kısa bi süre sonra yayınlanmaya başlıyo diye biliyorum, görmüşsündür sende dizi sitelerinde, ne yani, sen son bölümlerini izlemedinmi şimdi, sööölimmi sölimmi sonunu:27::27::1::1::1:

bence o kadar dağıttılarki, toparlayamadılar, losttan beter oldu yani, halende bi gelişme, bi sonuca bağlama, bi hareket yok, herhalde millet isyan etti en sonunda izlemiyo:27::27:

valla canım, genelde tanıdım çıktıktan kısa bi süre sonra yayınlanmaya başlıyo diye biliyorum, görmüşsündür sende dizi sitelerinde, ne yani, sen son bölümlerini izlemedinmi şimdi, sööölimmi sölimmi sonunu:27::27::1::1::1:

Hiç denk gelmedim yaaa:52: Ayyy söleme sölemeee izlemediim vallahi :52::9::9::9::9::9:

aa pınar o kadar filmle birlikte dizileride mi takip edebiliyorsun.maşallah valla :nazar::nazar:

izliyorum vallahi, şu sıralar the big bang theory, fringe, person of interest, paradox ve firefly izliyorum :16: tavsiye edeceğiniz bilmediğim bir bilim kurgu var ise lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum...

:9::9::9::9::9:

ay en azından dizi bitmeden peterle olivya nın arasında bişeyler olsaydı be, hülya koçyiğitle kadir inanırın aşkına döndü valla, iki ileri bi geri:27::27:
ay ayrıca bu şiftşiftırlardan gına geldiğini belirtmeliyim umarım tekrar o konuya dönülmez, şimdi bi de iyice ayırt edilemez oldular demi:27::27:
senarist uyuma, sabrımızı taşırma:27::27::1::1:

Son düzenleme:
Back
X