2. sezon 11. bölüm aslında birinci sezonda çekilen ama beğenilmyip rafa kaldırılmış sonra da dizi tatile girdiğinde araya insanlar izlesin diye sürülmüş bir bölümdür. kafalar karışmasın :)
yeni sezonu merakla beklemekle beraber çok korkuyorum lost gibi olacak nasıl bağlayacaklarını bilemeyip saçmalayacaklar diye.
ella nın yetişkin halini hiç beğenmedim daha iyi bi kız bulamamışlar mı
2. ve 3 sezonu 1 haftada izledim, artık rüyamda bile oliviaları görüyorum
Bende ilk başladığımda öyle olmuştum ya. Hergün rüyama giriyordu diziwalking deade başlamıştım birkaç hafta önce. 2 3 bölümden sonra oda rüyalarıma girmeye başlamıştı. Üstüste izleyince bilinçaltı sapıtıyor
Eki Görüntüle 214406
Fox, bu akşam yaptığı açıklamayla Fringe'nin 4.sezon başlangıç tarihini açıkladı. Buna göre dizinin yeni sezon prömiyeri 23 Eylül Cuma günü gerçekleşecek.
Dizinin yeni sezon çekimleri ise önümüzdeki ayla beraber başlıyor.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Critics’ Choice Television Awards 2011'de dizide Walter Bishop karakterini canlandıran deneyimli aktör John Noble'nin en iyi drama yardımcı aktör dalında ödül aldığını da hatırlatalım.
walter çok sevimli değilmi ama ya
süper bu arada... ne zamandır bir dizinin yeni sezonunu heyecanla beklemiyordum
umarım peter gerçekti, öyle değil gibi bir izlenim yaratmışlardı son sezon finalinde:26:
bu diziyle the eventle karıştırıp the evente başladım bu kaldı.listemde var en kısa sürede bu diziyi izlemek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?