Fringe

2. sezon 11. bölüm aslında birinci sezonda çekilen ama beğenilmyip rafa kaldırılmış sonra da dizi tatile girdiğinde araya insanlar izlesin diye sürülmüş bir bölümdür. kafalar karışmasın :)

yeni sezonu merakla beklemekle beraber çok korkuyorum lost gibi olacak nasıl bağlayacaklarını bilemeyip saçmalayacaklar diye.

saçmaladılar bile dizi 1. sezon daha mı güzeldi ne:26: peter ın hepimiz kardeşize bağlaması çok saçma olmuş

Son düzenleme:
ella nın yetişkin halini hiç beğenmedim daha iyi bi kız bulamamışlar mı

2. ve 3 sezonu 1 haftada izledim, artık rüyamda bile oliviaları görüyorum

ella nın yetişkin halini hiç beğenmedim daha iyi bi kız bulamamışlar mı

2. ve 3 sezonu 1 haftada izledim, artık rüyamda bile oliviaları görüyorum

Bende ilk başladığımda öyle olmuştum ya. Hergün rüyama giriyordu dizi walking deade başlamıştım birkaç hafta önce. 2 3 bölümden sonra oda rüyalarıma girmeye başlamıştı. Üstüste izleyince bilinçaltı sapıtıyor

fringeyi arka arkaya izlemek daha güzel ya, daha iyi düşünmeye başlıyosun sanki, eczaneye gidip çek bi cortexipan dicen:86::86:
muhtemelen öyle bi madde yoktur ama olsun

Fringe'de şimdiye kadar Olivia Dunham, Alternate Olivia Dunham ve William Bell karakterlerini canlandıran başarılı oyuncu Anna Torv, Lincoln Lee karakterini oynayan Seth Gabel'in yeni sezon için rolünün genişletilmesinden memnuniyet duyduğunu ve heyecanlandığını açıkladı.

Geçtiğimiz ay yapılan açıklamada Gabel'in bilim kurgu dizisi Fringe'nin dördüncü sezonunda daha fazla gözükeceği ve konuk oyunculuktan ziyade artık Lincoln Lee karakterinin dizinin önemli unsurlarından biri olacağı belirtilmişti.

Aktör dizide ilk olarak ikinci sezon finalinde alternatif evrendeki Lincoln Lee olarak karşımıza çıkmış, üçüncü sezonda ise bu taraftaki karakteri ile gözükmüştü.

Torv, bu taraftaki Lee'nin gerçekten eğlenceli bir karakter olduğunu fakat Olivia'nın o sıralar William Bell modunda olduğu için birbirleriyle tanışamadıklarını söylerken Gabel'in yeni sezonda muhtemelen her iki karakterini oynamaya devam edeceğini ve kendisiyle çalışmanın çok zevkli olduğunu belirtti.

''Fringe'nin dönüşü yeni bir pilot bölüm gibi olacak!''. Bu sözler Fringe'nin yapımcılarından Jeff Pinkner ve Joel Wyman'a ait. İkili, yaptıkları açıklamada 4.sezonun yeni izleyicilere hoşgeldin diyeceğini belirtti.

Examiner'e konuşan Pinkner ve Wyman dizinin yeni sezon prömiyerinin diziyi ilk defa izleyecekler için yeni bir pilot bölüm gibi olacağını belirtirken Wyman ''Diziye başlamayan herkesin oturup ilk üç sezonu izlemeye vakitleri olmayabileceğini düşündük ve bu yüzden 4.sezon yeni bir pilot bölüm gibi başlayıp devam edecek. Biz bunu geçtiğimiz sezonda da az da olsa yaptık ancak bu kez her şeyi göremeyen insanlar için bir giriş noktası yaratacağız'' dedi.

Bununla birlikte yapımcı Pinkner, bilim-kurgu dizinin 4.sezonunda, geçmişten karakterlerin yeniden gündeme geleceğini ve izleyicilere tanıtılacağını söyledi. ''Çok fazla açığa vuramayacağımız bazı şeyler var ve bu bizi çok heyecanlandırıyor'' diyen Pinkner, favorileri arasında yer alan bazı karakterleri geri getireceklerini belirtti.

Pinkner, yeni sezonun şovun uzun vadeli izleyicilerini diziden uzaklaştırmayacağının altını çizerken inanılmaz sadık bir fan kitlesine sahip oldukları için şanslı olduklarını söyledi. İkili sözlerini şöyle noktaladı: ''Sezon finaliyle beraber verdiğimiz kararların izleyicilerimiz tarafından sevileceğine inanıyoruz. Oldukça zeki bir hayran kitlemiz var ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacaklar''

[video=youtube;uE-110hNKtY]http://www.youtube.com/watch?v=uE-110hNKtY&feature=player_embedded[/video]

Fox, bu akşam yaptığı açıklamayla Fringe'nin 4.sezon başlangıç tarihini açıkladı. Buna göre dizinin yeni sezon prömiyeri 23 Eylül Cuma günü gerçekleşecek.

Dizinin yeni sezon çekimleri ise önümüzdeki ayla beraber başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Critics’ Choice Television Awards 2011'de dizide Walter Bishop karakterini canlandıran deneyimli aktör John Noble'nin en iyi drama yardımcı aktör dalında ödül aldığını da hatırlatalım.

walter çok sevimli değilmi ama ya

süper bu arada... ne zamandır bir dizinin yeni sezonunu heyecanla beklemiyordum
umarım peter gerçekti, öyle değil gibi bir izlenim yaratmışlardı son sezon finalinde
:26:

Son düzenleme:
walter çok sevimli değilmi ama ya

süper bu arada... ne zamandır bir dizinin yeni sezonunu heyecanla beklemiyordum
umarım peter gerçekti, öyle değil gibi bir izlenim yaratmışlardı son sezon finalinde
:26:

Walter süper ya Aynen bende başlamasını heycanla bekleyenlerdenim.

Fringe'de ajan Phillip Broyles karakterini canlandıran 42 yaşındaki aktör Lance Reddick, Fringe'nin yaklaşmakta olan yeni sezonu için bazı açıklamalarda bulunarak ipuçları verdi.

TV Line'a açıklamalarda bulunan Reddick, bu sonbaharda 4.sezon prömiyeri ile karşımızda olacak Fringe'nin yeni sezonunda Broyles'in bir güç mücadelesi ile karşı karşıya geleceğini söylerken bu mücadelenin kendi Fringe bölümü ile alternatif evren arasındaki ilişkisinde dengeleme sağlayacağını belirtti.

Reddick ayrıca Peter Bishop (Joshua Jackson)'ın üçüncü sezon finalinde var oluşunun silinmesinin ardından Bishop'un kaderini keşfetme konusunda istekli olduğunu belirtirken ''Peter hakkında neler olup bittiğini öğrenmek istiyorum ve bunun bir yolunu bulacağım''şeklinde konuştu.

Fringe'nin yeni sezonu 23 Eylül Cuma günü Fox ekranlarında başlayacak..

Fringe'nin 4.sezon kadrosuna yeni bir isim katıldı. 37 yaşındaki aktrist Michelle Krusiec, Fox'un sevilen bilim kurgusunun 4.sezonunda boy gösterecek.

TV Line'a göre, Dirty Sexy Money'den hatırlayabileceğimiz aktrist tanımlanmamış yinelenen bir rolle yeni sezon kadrosuna katıldı. Geçtiğimiz günlerde twitter hesabından diziye katıldığını açıklayan aktrist ''Çok güzel bir iş teklifi aldım ve Fringe'nin kadrosuna katıldım. Bu hafta Vancouver'a çekimler için gidiyorum'' ifadelerini kullandı.

Krusiec, daha önce 1998-2001 yılları arasında NBC sitcom'u One World'de ve 2007-2009 yılları arasında ise Mel Ling Hwa Darling karakterini canlandırdığı ABC dizisi Dirty Sexy Money'de rol almıştı. Community, Blue Bloods, CSI: Miami ve The Secret Life of the American Teenager gibi diziler ise aktristin konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm yer aldığı yapımlar.

Yapımcılar, Krusiec'in canlandıracağı karakterle ilgili henüz net açıklamalar yapmış değil. Bakalım aktrist nasıl bir rolle karşımıza çıkacak. Fringe'nin yeni sezonu 23 Eylül Cuma günü başlayacak.

Fringe'nin 4.sezon çekimlerinin yavaş yavaş başladığı şu günlerde dizi setinden ve oyuncu kadrosundan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Fringe'den kısa kısa gelişmeler:

* Dizinin 3.sezonun 9.bölümü 'Marionette'de FBI ajanı olarak bir kere gözüken Kanadalı aktör Jarod Joseph yeni sezon çekimlerinde gözüken isimlerden. Aktör, hafta içerisinde twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Fringe'nin yeni bölümü için sete döndüm' açıklamasında bulundu.

* Joshua Jackson yaptığı açıklamada dizide Dr.Walter Bishop ve Walternate karakterini canlandıran John Noble'nin oyunculuğuna saygı duyduğunu belirtirken kendi gönlünde Emmy'i hak ettiğini söyledi.

* Dizinin yapımcı ve senaristlerinden J.H.Wyman şu sıralar yeni sezonun 3.bölümünün senaryosu üzerinde çalıştıklarını belirtirken Seth Gabel'in canlandırdığı Lincoln karakterini dizide daha fazla görebileceğimizi belirtti.

» Fringe 4.sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı!
Fringe 4.sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Fringe'nin 23 Eylül Cuma tarihinde başlayacak olan 4.sezonuna yaklaşırken yavaş yavaş tanıtım videoları ve setten haberler gelmeye başladı. Ve merakla beklenen yeni sezon için ilk teaser video geçtiğimiz gün yayınlandı.

10 saniyelik kısa klip 'Peter Bishop' karakteri üzerine odaklı. Klipte; Peter'i Olivia'ya ''Burada şimdi açıklamaya başlayamayacağım bazı şeyler oluyor. Ve yapabilene dek hiç bir yere gitmiyorum'' sözlerini iletirken görüyoruz.

Şaşırtıcı ve soru işaretleriyle dolu 3.sezon finalinin ardından yapımcılar anlaşılıyor ki yeni sezon başlangıcına dek bizleri daha çok meraklandıracağa benziyor.

[video=youtube;MCjmBJ5hHDk]http://www.youtube.com/watch?v=MCjmBJ5hHDk&feature=player_embedded[/video]

bu diziyle the eventle karıştırıp the evente başladım bu kaldı.listemde var en kısa sürede bu diziyi izlemek istiyorum..

bu diziyle the eventle karıştırıp the evente başladım bu kaldı.listemde var en kısa sürede bu diziyi izlemek istiyorum..

En kısa zamanda başla bence. Bende erkek arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine başlamıştım. İzlediğim en iyi dizilerden birtanesi diyebilirim.

Fox'un bilim kurgu dizisi Fringe'nin 4.sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken setten ilk fotoğraflar yansımaya başladı. Fotoğraflarda gözcüler ve polis aracı dikkat çekiyor.

Fringe, 23 Eylül tarihinde başlayacak yeni sezonunda da Cuma akşamları FOX ekranlarında olacak.

İşte setten yansıyan ilk kareler:

23 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesi Fringe'den kısa süreli teaser videolar yayınlanmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda 'Peter Bishop' karakteri üzerine odaklı on saniyelik kısa bir klip yayınlanmıştı. Klipte; Peter Olivia'ya ''Burada şimdi açıklamaya başlayamayacağım bazı şeyler oluyor. Ve yapabilene dek hiç bir yere gitmiyorum'' şeklinde konuşuyordu.

Yayınlanan yeni klip 20 saniye süreli ve yine 'Where Is Peter Bishop?' ismiyle yayınlandı. Klip eski bölümlerden sahneler içeriyor. Video, 2.sezonun 'Peter' isimli bölümünden bir sahneyle açılıyor ve Walter, gözcülerden September'a ''Bizi neden kurtardın'' şeklinde bir soru soruyor. September'ın cevabı ise ''Çünkü çocuk önemli, yaşamalı'' oluyor.

Bir sonraki sahne ise 'The Man From The Other Side' bölümüne ait. Burada ise Peter, Walter ile gerçek kimliği hakkında yüzleşiyor.

FRINGE - Where is Peter Bishop? Teaser 2

[video=youtube;PufKKGPXZLU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PufKKGPXZLU[/video]

23 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarında 4.sezon prömiyerini yapmaya hazırlanan Fringe'nin yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde dizi setinden ilk kareleri görme şansımız olmuştu.

Bu arada 4.sezonun ilk bölümünün ismi resmileşti. Dizinin yapımcı ve yazarlarından J.H.Wyman'ın açıklamasına göre yeni sezonun ilk bölümü 4.01 'A Sort of Homecoming' ismiyle karşımızda olacak.

Dizi setinden yayınlanan yeni fotoğraflarda ise Lincoln Lee karakterini canlandıran Seth Gabel'i görüyoruz. Yeni sezon çekimleri Vancover'da devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…