• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

ya bende tam tersi son bölümü hiç sevmedim yaa, ben fringe de sci-fi görmek istiyorum aşk görmek istemiyorum ki, son bölüm tam pembe dizi gibiydi bence, ayrıca olivia ya da liseli aşık tripleri hiç yakışmıyo, bu kadar aşırı romantizim fringe dizisinin ruhuna ters bence, yani eski fringe in ruhuna:27::27:

haha :) ay yok burda hoşuma giden elbette aşklarıydı ama bunun yanında da aradaki sır yavaş yavaş aydınlanıyor. :52:

dizi aşureye döndü ya, bu kadarda abartılmaz ki, olivia petere aşkından tüm geçmiş hayatını nasıl unuturda peter silinmeden önceki hayatını hatırlar, üstelik bunu yaşayan sadece ikisi, dünya peterın silinmiş halindeki gibi, ayrıca şu david jones ölsün artık ya:27::27:

dizinin bu sezonu son sezon olma ihtimali yüksek bu yüzden filmin gizli kalan yerlerini çıkarmaya çalısıyorlar bu sayede düzgün bir son elde edecekler
ama inş son sezon olmaz

woww işte bu bölüm güzeldi, 19. bölüm. Bu observers lardan bi nane çıkacağı belliydi.

see you in another life brother
:27::27:

desmond u da özlemişiz

hacı harbi bu son bölüm manyakytı yaa :D dizi bambaşkaaa biyere doğru sürüklendi

biticek yeaa baydı diyoalrdı bitmesın bitmesın diyordum şimdi hiiiçç bitmesin

walter adamım benim :D

sezon sonlrını 20. bölümelrde yapıyorlar bir dahaki sezon sonu olur sanıyorum napalım kıısmett

chuck bittikten sonra baya bi boşluk olmustu eksıklıgını cok hıssettık fringe de biterse fena olr

öle böle en azından ıkı dk kalitelı bişey izliyoruz töre dizileri hiç açmıyo beni :51: :27:

Geride bıraktığımız saatlerde Fox kanalından yapılan resmi açıklamayla Fringe 5. sezon onayını aldı. Beşinci sezonun final sezonu olacağı ve 13 bölümden oluşacağı açıklandı. Hatırlanacağı üzere dizinin idari yapımcılarından Joel Wyman geçtiğimiz haftalarda twitter hesabından yaptığı açıklama da bu kararın çıkacağının ilk ışığını vermiş ve alınacak kararla ilgili iyimser olduğunu, yeni sezon onayı verilmesi halinde 13 bölümlük bir sipariş verilmesini beklediğini ifade etmişti. Joel Wyman bugün yaşanan gelişmeyi de twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

bu da bitiyor ha:31:

geçen bölüm geleceğe gittik şimdide geri geldik noldu anlamadım:27::27:

öff artık jonesu öldürsünler ya, sanırım bi kaç bölüm sonra sezon finali olur

bu kadar mutlu sezon finalimi olur ya, üstelik gelenlerim kimler olduğunu bile biliyoruz, merakta yok yani:27::27:

gelecek sezon 13 bölüm olacak ve son sezon, umarım tadı damağımızda kalacak bir sezon olur

gelenler bence keltoslar işte dunyayı ele geçirmeye geliyorlar
september sadece yardımcı olmuştu demişlerdi september haber verdi onların gelişini de.

gelenler bence keltoslar işte dunyayı ele geçirmeye geliyorlar
september sadece yardımcı olmuştu demişlerdi september haber verdi onların gelişini de.

yani 2-3 bölüm öncesinden ne olacağı kimlerin geliyor olduğu belliydi, belki o bölümü göstermeseler, yeni sezonda nolacak diye merak edebilirdik

Bu dizi devam edecek değil mi?

korkuyorum flashforward gibi tadı damağımda kalacak diye, bitmesin hiç bu dizi, sürsün gitsin 15 sene, yeni bir x-files olsun :ssz:

bu dızının 3.sezonuna kadar geldım sımdı 4.sezonu ızlemek istiyorum ama netten acılmıyoorrr delii olcammm..özelden bana link atabılırmısınız acaba? siz nerden ızlıyosunuz?

Bu dizi devam edecek değil mi?

korkuyorum flashforward gibi tadı damağımda kalacak diye, bitmesin hiç bu dizi, sürsün gitsin 15 sene, yeni bir x-files olsun :ssz:

evet devam edecek ama bu son sezonu olacak ve 13 bölümden oluşup, final yapacak diye biliyorum

bu dızının 3.sezonuna kadar geldım sımdı 4.sezonu ızlemek istiyorum ama netten acılmıyoorrr delii olcammm..özelden bana link atabılırmısınız acaba? siz nerden ızlıyosunuz?

yabancidiziizle diye arat google dan o sitede var 4. sezon ve 5. sezon

Back
X