• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

final sahnesini pek beğenmedim, bence walter ıda göstermeliydi, astrid ve diğerlerinin yeni durumlarını göstermeliydi

John Noble süper bi oyuncu, fringe de hatta diğer popüler dizilerde işini onun kadar iyi yapan yok

malesef bittiiiiii....güzel diziydi kesinlikle tavsiye ederim...bugün son iki bölümle final yaptı... beklentimi karşılamasa da duygusal etkileyici bir finaldi:46::46:

Çok ağladım final bölümünde çook :43: O kapıdan babam geçip gitti sankii yaa walterrr :2::43::43::14::14::14:
Keşke bir bölüm daha çekselermişş hayatları nasıl olmuş görseydik çok içimde kaldıı ama bukadarıda yetti kötü bi sonla bitseydi çok üzülürdüm

Çok ağladım final bölümünde çook :43: O kapıdan babam geçip gitti sankii yaa walterrr :2::43::43::14::14::14:
Keşke bir bölüm daha çekselermişş hayatları nasıl olmuş görseydik çok içimde kaldıı ama bukadarıda yetti kötü bi sonla bitseydi çok üzülürdüm

walter benide az ağlatmadı tüm sezonlar boyunca:58::58::58:

finalde hayal kırıklığına uğradım böyle bitmemeliydi ..
daha etkileyici bitebilirdi.. ama her bir bölümü çok güzeldi her ne kadar 2. dünyada geçen bölümlerden sıkılsam da :)

Spoiler İçerir :)

5. sezonu bugün bitirdim mükemeldi sondaki beyaz lale beni benden aldı keşke çok önceden tanışsaydım bu diziyle. Genel itibariyle bilime uzaktan yakından ilgi duyan herhangi bir insan bile bu diziyi çok sevecektir. Oturmayan yerler var mıydı, vardı ama çok azdı oturup düşünmedikçe insanın dikkatini bile çekmiyor. Şu an televizyonda gördüğüm kurgusu sıfır, oyuncuları sıfır, sonu başı belli olmayan dizilere bin- on bin- yüz bin basardı:) O yüzden izlemiyorum çoğunu çünkü kaliteye ne kadar alışırsak saçma sapanlıktan vazgeçecekler ve iyi bir iş çıkarmak için çaba göstereceklerdir.

İnsan beyninin sınırı olmadığını, istediğinde her şeye ulaşabileceğini mesajını da alıyoruz bu diziden izleyenler Bell'in ve Walter'ın yaptıklarından çok iyi bilirler her ne kadar aşırıya kaçılsa da " hadi be ordan" dedirtse de hayal gücünü zorlamış çok da iyi olmuş sonuçta bilim kurgu dediğin böyle olur.

Finalde Walter dedeciğimin gitmesine çok üzüldüm. September vurulunca iş yine Walter'a düştü. Gözlerim doldu o sahnede.Eski Walter olacağım diye çok korkuyordu en azından başkaları için kendini feda etti ve alıştığımız Walter olduğunu gösterdi.Astrid'e garip isimler takmasını bile özleyeceğim. Son bölümüne kadar geldiğim ilk dizi oldu:)

Ajan Broyles'un sert mizacı altındaki koruyuculuğu, September'ın fedakarlığı ve yardımları da diziye anlam katmış.Charlie' de çıksaydı bir yerlerden keşke ona üzüldüm.Nina'nın da bu kadar fedakarlık yapabileceğini düşünmezdim beni şaşırttı ama "helal olsun Nina!" demeden de geçemedim Bell'in kasasından resmi çıktığında sevinen suratını yerim onun:)

Sonda her ne kadar Walter gitsede Olivia, Peter, Henrietta'nın klasik mutlu sona kavuşması güzel olmuş.

Çok iyiydi, çok kaliteliydi. J. J. Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci'nin mükemel kurgusuna; John Noble,Leonard Nimoy,Anna Torv,Joshua Jackson,Lance Reddick,Kirk Acevedo,Blair Brown,Jasika Nicole,Mark Valley,Michael Cerveris,Seth Gabel'ın oyunculuğuna teşekkürlerimi bir borç bilirim efendim :)

Çok dizi delisi birisi olmasamda dizi konusunda çok seçiciyimdir..
Fringe ise hayatımda izlediğim eeenn harika ve doğruluk payı nerdeyse yüzde seksen diyebileceğim dizilerden biriydi..
Şimdiiii,, ammada attınn yaaa diyeceksiniz ama Dizi içindeki bilimsel açıklamalar dışında ortaya atılan çoğu fikir doğruluuğu olan fikirler. Zamanda yolculuk vb. gibi şeyleri Einstein zaten anlatmış açıklamış neytin nası olcağı şeklinde fikirler yürütmüş.Dizinin senaryosu gerçekten büyüük bir derin araştırma ile oluşturulmuş..
İzlemeyen çok şey kaybeder düşüncesinde olduğum dizilerden...
Bitişine çok üzüldüğüm ve keşke bitmeseydi dediğim ama taaamm tadında bırakan bir dizi oldu..

Bende dün gece başladım 6. bölümdeyim

Sevdim ama kızın her olaya tek başına atlaması heryere tek başına gitmesi biraz saçma geldi :31:

Süper kahraman mı sanıyor kendni ne :27::27:

bitireli birkaç gün oldu ve çok üzüldüm
gerçekten süper seneryo sıkılmadan izliyorsunuz

bitireli birkaç gün oldu ve çok üzüldüm
gerçekten süper seneryo sıkılmadan izliyorsunuz

benimde çok severek izlediğim dizilerden biriydi. 5 sezonu da soluksuz bir şekilde izlemiştim. acaba gerçekten parelel evrenler var mı diye de düşünmeden edemedim o dönem.tek kelimeyle süper bir diziydi.:9:

benimde çok severek izlediğim dizilerden biriydi. 5 sezonu da soluksuz bir şekilde izlemiştim. acaba gerçekten parelel evrenler var mı diye de düşünmeden edemedim o dönem.tek kelimeyle süper bir diziydi.:9:

evet gerçekten sürükleyici bir diziydi sıkılmadan günde 3-4 bölüm izledim

sonra homeland başladım ama bir aydır açıp izleyemiyorum birinci sezonun son bölümünde kaldım

Bir hafta önce basladim diziye 2. sezon 10 bölümdeyim. Walter hayranim ya cok seker bir adam :1:

Walter ve Astrid arasindaki ve Walter ve Peter arasindaki iliskiye bayildim. :31: Ah keske birde Charlie ölmeseydi ya cok sadikti :14:

Back
X