• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

2. bölümde izledim, nedense etta bunlara ihanet etçekmiş gibi hissediyorum:27::27:

o adamın olivia yı yönlendirdiği adreste ne var acep:26:

supernatural yeni sezona yetişsin diye uğraşıyorum, 7.sezondayım derken fringe'ın yeni sezonuna başlayamadım.

hemen akşam izliyorum:16:

broyles ve diğer ajanlar görünmedi, çıkmıcaklarmı acaba bu sezon:26:

son bölüm ne kadar üzücüydü ya,:58: peter babasını şimdi anlamıştır

Dizi 5. sezona çok durağan başlamıştı. Ama tempo gittikçe yükseliyor. Peterın observer olması beni şoka uğrattı. Böyle bir ekşın beklemiyodum :)
Kesin uzun uzun aralar vererek o 15 bölümü uzatabildikleri kadar uzatıcaklar. Okadar uzun ara veriyolarki en son ne olmuştu onu unutuyorum. Umarım yine aynı şeyi yapmazlar..

izlemeyi kesitim 4. mü 5. mi bölümde falan 13 bölümden sonra topluca izlicem:32::32:

en son 4. bölümü izlemişim dayanamayıp, 5,6,7 yi de izledim
8. bölüm 8 aralıktaymış
ama ben walterin beyninin parçaları ne zaman geri konmuştu hatırlayamadım hangi bölüm oldu o olay
ben o parçalar kullanılamaz hale geldi diye biliyordum, bi bölümmü kaçırdım acaba:26:

peter gözcü olcak walter psikopat olcak, olivia napcak bakalım:27:

bu arada walter muhteşem rol yapıyor ya, bu kadar olmaz
:16:

Son düzenleme:
[B
ama ben walterin beyninin parçaları ne zaman geri konmuştu hatırlayamadım hangi bölüm oldu o olay
z[/B]:16:

ilk bölümlerde bu sezonda hatırladın mı hastane gibi bir yere giriyorlardı maymun parçası ya da walterın genleriydi koydukları emin olamıyorlardı falan..

ilk bölümlerde bu sezonda hatırladın mı hastane gibi bir yere giriyorlardı maymun parçası ya da walterın genleriydi koydukları emin olamıyorlardı falan..

alla allah ya, bölüm atladım herhalde, parçaların waltera geri konduğunu hiç hatırlamıyorum:26:

son bölüm ne kaadar sıkıcıydı ya, olivia nın kaçırılması falan ne kadar gereksizdi, umarım son 5 bölümde böyle olmaz:27::27:

ilk zamanlar ninaya gıcıktım
bu bölümde üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi

Hayatımın dizisi fringe! Ve ne yazık ki bitiyor yaa.:43: Amerika'da reytingleri düşükmüş inanamıyorum. Bu kadar yaratıcı, bu kadar sürükleyici ve zekice tasarlamış başka bir dizi izlemedim. Oyuncular da süper karakterler de... ve tabi ki Walterrrr :16: LSD kafası harika değil miydi yaa :52:

Back
X